sevgilim ve annesi

Kızlar kusura bakmayın ama öyle yapma annenle aynı odada yatma vb. Gibi şeyleri doğru bulmuyorum. Bence bunun mıhabbet konusu yapılması bile ayıp. Kız kardeş, anne vb. Bunlarda ayıp olacağını sanmıyorum.
Açıkçası ben erkek arkadaşınız yerinde olsam ve bu tepkiyle karşılaşsam sana ne derdim ve ayrılırdım herhalde.
Ha kuzeni olsa anlarım, ben de istemem böyle bir şey olmasını ama anne bu ya.
Ana kuzu vb. Gibi lafları da doğru bulmuyorum. Kesinlikle bireylerin kendi özgürlüğü ve iradesi olmalı. Ama annesine değer vermek, sırf siz dediniz diye anneme burda yatma diyemem demesi ana kuzuluğuysa ne güzel bi ana kuzuluk. Kadının kendi evi, kendi oğlu. İstediği yerde yatar.

[QUOnslc_11, post: 47002350, member: 764435"]İki odada da klima var ama ikisini de aynı anda çalıştırmak istemiyor olamazlar mı? Yada kadınlarda menopoz denen Bi durum var kendi annemden biliyorum. Bir gecede 15 kez uyanıp farklı yerlere yattığı olabiliyor bunaldıgı için. Neyi sorun yaptığınızı tam olarak anlayamadım. Bir Anne ve oğlundan bahsediyoruz sonuçta.[/QUOTE]
Hah agzina sağlık

Sevgilimin sicakta nasil uyudugunu bildigimden rahatsiz oldum bu durumdan. Benim dusuncelerime uygun degil erkegin annesiyle ayni odada yatmasi, yaninda ic camasirla dolasmasi. Kadin bundan tahrik olacak degil heralde ama her ailede bir sınır olmasi gerektigine inaniyorum belli bir yastan sonra

ama şimdi sevgilinin nasıl yattığını bilmen de annesine farklı gelir belki

aynı odada yatıyorlar yani ne var bunda bu kadar büyütülecek

hani uyardım vs demişsiniz de

yani oğlunun sevgilisi rahatsız olmuş anne de "tamam oğlum sevgilin rahatsız olmasın, bir daha burada yatmam " demiş çok makul değil

iş boşuna inada biner

nasıl yatarlarsa yatsınlar

sen evlenirsen senin odana girmesin yeterrr

Her odada ayrı ayrı klima çalıştırmak istemiyolardır belki. Ciddi anlamda ekstra maliyet çünkü gerçekten. Aynı odada uyumalarında bi sakınca görmedim ben. Kaldı ki yıllarca bu anlayışla, bu hayat biçimiyle yaşamışlar. Şimdi siz gelip bi anda yatmalarına kalkmalarına karışırsanız gözlerinde itici bir pozisyona düşeceksiniz. Evlendikten sonra herşey değişicek zaten nerde bulucak annesini çocuk :)

İki odada da klima var ama ikisini de aynı anda çalıştırmak istemiyor olamazlar mı? Yada kadınlarda menopoz denen Bi durum var kendi annemden biliyorum. Bir gecede 15 kez uyanıp farklı yerlere yattığı olabiliyor bunaldıgı için. Neyi sorun yaptığınızı tam olarak anlayamadım. Bir Anne ve oğlundan bahsediyoruz sonuçta.
yalnız adam gelip annesinin odasına yatıyormuş..hatta aynı yatağa bazen..
ayrıca koca herif olmuş 23 yaşında ,ne işi var annesinin koynunda..sevgiye sıcaklığa mı muhtaç yapmayın Allah aşkına...

Diğer kardeş de babayla uyuyor.
Çocuğun hayatına çok müdahaleleri var.
Hafta sonu sevgilisiyle görüşmesine kadar karışıyorlar.

Aile de olsa, bireylerin bir özel alanı olmalı ve herkes ona saygı göstermelidir bence.
Ne demek annesinin yanında donla dolaşmak 23 yaşında bir de.
Hiç hoş değil.
Aile çok fazla yüz göz olmuş ve aradaki mesafe kalkmış.

Bence sen bu aileye girersen çok sıkıntı çekersin.
İçlerine alamadıkları gibi, onlar gibi davranmadığın için dışlanabilirsin bile.
Bu tip bir aile, çocuğumuz evlendi, ailesini kurdu demeyecek.

Bazı anneler göbek bağlarını ayırdıklarını idrak edemiyorlar özellikle erkek annelerinde gördüm kızına da öyle düşkün olan gördüm. Aşırı korumacı sahiplenici davranabiliyorlar. Senin için sıkıntı olabilir baştan belli etmiş o anneyi oğlundan ayıramazsın. Tabii olumsuz manada ayırmaktan bahsetmiyorum ayrı bir birey olduğunu farkedemez o bu şekilde.

Sevgilinizin size evinin mahremini anlatması çok garip ,sizinde olayları neredeyse enseste bağlayacak olmanız çok garip..Evleri basıktır tek odada ceyeran vardır, havalar ısındı malum o odadada tek yatak vardır maddi durumları iyi değildir yani bileyim vardır bir sebepleri annesi öyle yetiştir miştir onlara göre garip değildir her ailenin yapısı farklı hoşunuza gitmiyorsa ayrılın varıp ta nikahlı kocanız değil sonuçta...

Ay Allahim tabikide yani ben babamın yanında sadece sutyen kilotla dolasmiyorum demek ki rahatlar benimde oğlum olacak dusunuyorum da o sakallandiginda kocaman adam olduğunda herhalde bakamazdim öyle ah canım oğlum vah canım oğlum diye insan rahatsız olur be anneysen annesin oğluna öğret bunları.!

Sanıyorum ki çocukluk döneminde atlatması gereken Oidipus kompleksini anlatamamış. Bilinçaltında annesine olan hayranlığı ve bağımlılığı devam ediyor olabilir. Babası hayatta mı ya da annesiyle birlikteler mi ona da bakmak lazım. Bazı anneler eşlerinin yerine oğullarını koyabiliyorlar ama kesinlikle normal değil

Diğer kardeş de babayla uyuyor.
Çocuğun hayatına çok müdahaleleri var.
Hafta sonu sevgilisiyle görüşmesine kadar karışıyorlar.

Aile de olsa, bireylerin bir özel alanı olmalı ve herkes ona saygı göstermelidir bence.
Ne demek annesinin yanında donla dolaşmak 23 yaşında bir de.
Hiç hoş değil.
Aile çok fazla yüz göz olmuş ve aradaki mesafe kalkmış.

Bence sen bu aileye girersen çok sıkıntı çekersin.
İçlerine alamadıkları gibi, onlar gibi davranmadığın için dışlanabilirsin bile.
Bu tip bir aile, çocuğumuz evlendi, ailesini kurdu demeyecek.

Benim de en buyuk korkum bu oldugu icin simdiden bazi seyleri engellemeye calisiyorum ama her gecen gun yeni bir şok yaşıyorum ogrendiklerimle. Kimsenin ozel hayati ozel alani yok. Iyi geceler dedikten sonra odaya girip mesajlastigini goren annesi 23 yasindaki ogluna kızıyor ona neyse. Gercekten ailesini kabullenemiyorum

Sanıyorum ki çocukluk döneminde atlatması gereken Oidipus kompleksini anlatamamış. Bilinçaltında annesine olan hayranlığı ve bağımlılığı devam ediyor olabilir. Babası hayatta mı ya da annesiyle birlikteler mi ona da bakmak lazım. Bazı anneler eşlerinin yerine oğullarını koyabiliyorlar ama kesinlikle normal değil

Babasi var. Bir ogullari daha var hatta. Ve cocuklarin odasi ayri anne-baba odasi ayri. Fakat kimse yerinde yatmiyor...

kaçıp kurtulacak anormal bir durum yok.yavaş yavaş kendi kalıbınıza sokarsınız zaten.üzerinde fazlaca durup eleştirmeyin

Oglu kadina namahremmi.
Kac yil totosunu yikamis kadin donla goruncemi ayip olcak.
Ayni odada ayri yataklarda yatmaninda yanlis bi tarafini gormedim.

sdŞLkgşdlgk ee şimdi annesi yanına yatmaya gelince sevgilim hoşlanmıyor aynı odada yatmamızdan filan mı diyecek lsdkjgdfg sen buna inandın mı sdljkfşldkg

Back
X