sevgilim ve baskıları..

İşte tam olarak korktuğum şey de bu. Ben nasıl degisemiyosam o da degisemicek çünkü.. Bir de kalbime soz geçirebilsem...

Duygularıma tercüman olmuşsun ağzına sağlık canim.

Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepiniz onemseyip fikrinizi söylediniz akıl verdiniz. Böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı. Ama insan yakınlarına her şeyi anlatamıyor. Çünkü ne yazık ki hemen yargiliyorlar. Hepiniz iyi ki varsiniz :) çok iyi geldi burada içimi döküp yargılanmadan tavsiye almak.

Rica ederiz valla banada iyi geldi nerdeyse her konuya derdimi anlatip cevap yaziyorum

Bu işin sonu hüzün canım yol yakınken ayrıl zaten ayrılmışsınız dönme kararından

herşey bu kadar mükemmelse askılıda giymeyiver ne diyim

Katılıyorum ama;

Sıkıntı askılı giymesinden ziyade seviyesiz eleştiri, hayata, özgürlüğe müdahaleyse?

Yani tenkit etmek konu sahibinin sevgilisii için bir huy ise, ve ilerleyen durumlarda başka bir eleştiri karşısında "söz dinlemeyen(!) konu sahibine baskı yapar yada hakaret ederse?"

Ben erkeklerin bir şeye, sadece, bir şeye karşı eleştiri yaptıklarını düşünmüyorum.

Bilemiyorum hayırlısı olsun.

Ne kadar dogru bir tespit.. birde kadinlara kiskanc baskici ve dirdirci demiyorlar mi deli oluyorum.

Ne kadar dogru bir tespit.. birde kadinlara kiskanc baskici ve dirdirci demiyorlar mi deli oluyorum.

Kesinlikle.

Kendimizi ezdirmeyeceğiz. Bu örümcek kafalar değişecek.

Sıkıntı benim veya sizin askılı ya da etek giymemiz ya da kafamıza kocaman bir çiçek takmamız değil.

Kendini patron, kral, padişah, süperbeyin zanneden tipler.

Biz bilmiyoruz bu ülkede kısa giyene bakıldığını, saçını pembe yada cırıldak bir renge boyarsan marjinal de neymiş bu kolay kız diyen adam(!)ların varlığını.

Bir akıllı onlar zaten.

Susayım. Yoksa .. :)

Su yorumunu okuduktan sonra butun erkeklerden nefret ediyorum

Su yorumunu okuduktan sonra butun erkeklerden nefret ediyorum

Ben zaten ediyorum.

Bir tane iyisine denk geldim (maşallah diyelim, nazar değmesin) ama o bile nefretimi söndüremedi.

Ve iddalı konuşuyorum, bazı kadınların çocuk hayali, anne olma düşüncesi olmasa ne özgürlüklerinden nede hayatlarından ödün vermezler.

Bazı kadınlar dedim, çünkü doğru adamı bulup anne -baba olmaktan ziyade eş olmak,hayat arkadaşı olmak içinde evlenenler var.

Herkes için hayırlısı olsun :))

Amin canim Allah cumlemizi hayirli insanlarla karsilastirsin :)

ya konuştuğum insanlara çok samimi davranıyomuşum. gülümseyip cesaret veriyormusum. ayrıca askılı olarak baskı yapsa da kıyafetlerime genel kısıtlama koymak istiyo.
sevgiliniz kendisiyle her güleryüzlü konuşandan cesaret mi alıyormuş, bu nasıl bakış açısı böyle.... kişi kendisi gibi bilir herkesi....

Kız var.. .. Full dekolte ve acık kıyafetler giyinir.. Eline erkek eli değmemiştir.

Kız var.. .. Kapalıya yakın giyinir.. OHOOOooo yani..

Erkek var... Eşini kapatır, Tüm açıklar yolludur..

Erkek var... Eşi açıktır, Kapalılar daha gizemli geldiği için daha çekici bulur..

Örnekler çoğaltılabilir.Kıyafetı yargılamak adına konusmuyorum.. Mesele bez parcasında değil.. Mesele zihniyette.. ve buna boyun eğmeyin..

erkek arkadaşını tanımıyorum bu yüzden şimdi bu yorumunuza ne desem yalan olur. Adam var herşeye konuşur müdahale eeder artık huy edinmiştir ayrıca saygı sınırını bilmez, adam var gerçekten bişeyden rahatsız olduğu sürece müdahale etmez sadece gerçekten rahatsız olduğu şeyleri düzeltmesi için adam gibi dile getirir.
ikisini aynı kefeye koymayı doğru bulmuyorum nitekim müdahaleci insanlardan nefret ederim herşeye yorum yapan fikir beyan eden, fakat ben dahi buna rağmen çok rahatsız olduğum şeyleri artık belli bi noktadan sonra şuna dikkat etsen iyi olucak yapmasan daha iyi gibi taleplerde bulunurum.
konu sahibide çok iyi anlatmış sevgilisini, bitek sorunda buymuş gibi söylemiş. e o durumdada giymeyiver dedim yani. genel tavır düşünülerek yorum yapılmalı böyle konulara BENCE. bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…