- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Karisabilecegi konular farkli saygi duymasi gereken konular farkli ama giyimine karismasi bence cok normal ha evet kalkip ilerde calisma demesi gibi bi ihtimal yok calisacagni bilerek evlenmeyi kabul edip evlenince calisma derse bosanmaya kadar giderr ama giyim bunlardan cok farkli diye dusunuyorum baski olarak algilanmamaliarkadaşım alınma ama "erkek" kendine yedirse ne olur yedirmese ne olur, sonuçta kadın seçip giyiyor... yani "kadın" o giyimi kendine yediriyor... sıfatı ne olursa olsun Karı/koca/sevgili vs eşler birbirlerine sayı duymayı bilecek önce
konu sahibinin çekincesi çok yerinde bu sebeple
Hayat tarzınıza zıt insanlarla gelecek düşünmeyin diyeceğim budur, ha derseniz ki bizim ilişkide kaostan besleniversin o zaman baska
Olayın özeti bu... Sağlam duruşundan dolayı tebrik ederim.oyle olmuyo işte.. surekli baskı. bana evli değilken bu kadar müdahale eden biri evlenince napıcak ?
Bu cümleye daha önce açtığım konularda bende kurdum. Ve konuda ayniydi nisanlim erkeklerle konuştuğum için ( arkadaş anlamında ) beni şey yapmışım derecesine getirmişti. Ama ona hala anlatamadım kendimi yani sen ne kadar uğraşırsan uğraş o seni anlamaz.öyle bir baskı yapıyo ki kendimi suçlu hissetmeye başladım artık
ya konuştuğum insanlara çok samimi davranıyomuşum. gülümseyip cesaret veriyormusum. ayrıca askılı olarak baskı yapsa da kıyafetlerime genel kısıtlama koymak istiyo.
Bu cümleye daha önce açtığım konularda bende kurdum. Ve konuda ayniydi nisanlim erkeklerle konuştuğum için ( arkadaş anlamında ) beni şey yapmışım derecesine getirmişti. Ama ona hala anlatamadım kendimi yani sen ne kadar uğraşırsan uğraş o seni anlamaz.
Benim esimde sevgiliyken kiyafetlerime cok karisirdi arkadaslarimla bulusmami konusmami istemezdi ornegin her arkadasimda mutlaka begenmedigi seyler olurdu ve bagimi koparirdi bende evlenince gecer beni daha iyi tanir vs diye dusundum ama evlenince daha beter oldu sonuc bosanma asamasindayiz evlenince arkadaslarimi kaybettirdi sira aileme geldi simdi onlara tek tek bahane bulmaya baslamisti ve daha neler neler benim ayrilik isteme nedenim askili arkadas kiyafet degil daha beter seyler ama soylemek istedigim kimse degismez evlenince hic degismz insan neyse o dur iyi dusun bence benden tavsiye hakkinda hayirlisi olsun
ahh bunu bir anlatabilsem ona.değişmeye de değiştirmeye de karşıyım
sonuçta o insanın ne olduğunu bilerek bir ilişkiye başlıyoruz sonradan yapılan sadece ben senden ustunum sana sahibim anlamına geliyor
madem başta kabullendin sonradan ne bu sacmaliklar
neden? çok sevdiğimi söylediğim için mi? ya da daha önce de bunu yaşayıp barıştım diye mi?İyi yapmışsınız da ben çok geçmeden barışacaksınız izlenimi aldım.
mutsuz olup onu da mutsuz etmek istemiyorum işte..Benim sevgilim de çok kıskanç , kıyafet konusunda da karışıyor. Şöyle düşünmeniz gerekiyor , kıyafetlerinizden vazgeçmenize değecek biri mi ? Eğer iyi anlaşıyor beraber iyi vakit geçiriyorsanız bir kaç parçadan vazgeçilebilir bence. Böyle durumlarda tavır ve üslup da çok önemli. Mesela benim sevgilim kıyafet konusunda sıkıntı yaşamazsak beni el üstünde tutuyor , o yüzden ben vazgeçmeyi tercih ettim bundan mutsuz da değilim , çok zorlanıyorum orası ayrı... Önemli olan mutlu olacağınız seçimi yapmanız. İstediklerinizi giyemiyor diye mutsuz olacaksanız da en iyisi önünüze bakmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?