sevgilim ve baskıları..

sevgilim askılı giyiyo olmama ve insanlara cana yakın davranmama çok tepkili

İnsanlara mesafeli olacaksın ve askılı giymeceksin öyle mi ?

Çok çok çok iyi anlaşıyorsanız sendende tek istediği buysa bu sorunsa giymem birde öyle denerim.
Ama dğeri içi bi şey diyemyorum. Onu nasıl yapacaksın bi fikrim yok.

Karisabilecegi konular farkli saygi duymasi gereken konular farkli ama giyimine karismasi bence cok normal ha evet kalkip ilerde calisma demesi gibi bi ihtimal yok calisacagni bilerek evlenmeyi kabul edip evlenince calisma derse bosanmaya kadar giderr ama giyim bunlardan cok farkli diye dusunuyorum baski olarak algilanmamali

Bir iliskide kimse kimseyi degistiremez ne demek değiş seni oldugu gibi kabul edemiyorsa evliliktede sorun yaşardınız.

Bu kadar seviyorsan bir askılı giyme başka erkeklere de samimi olma mesafeli ol bunda bir şey yok normal erkek görüşü

öyle bir baskı yapıyo ki kendimi suçlu hissetmeye başladım artık
Bu cümleye daha önce açtığım konularda bende kurdum. Ve konuda ayniydi nisanlim erkeklerle konuştuğum için ( arkadaş anlamında ) beni şey yapmışım derecesine getirmişti. Ama ona hala anlatamadım kendimi yani sen ne kadar uğraşırsan uğraş o seni anlamaz.

Iyi yapmışsın hep böyle başlıyor.

değişmeye de değiştirmeye de karşıyım
sonuçta o insanın ne olduğunu bilerek bir ilişkiye başlıyoruz sonradan yapılan sadece ben senden ustunum sana sahibim anlamına geliyor
madem başta kabullendin sonradan ne bu sacmaliklar

ya konuştuğum insanlara çok samimi davranıyomuşum. gülümseyip cesaret veriyormusum. ayrıca askılı olarak baskı yapsa da kıyafetlerime genel kısıtlama koymak istiyo.

Ahh bende böyleyim sevgilim bu konuda muzdarip benden çok sıcak davranıyormuşum insanlara hemen samimi oluyormuşum :/

Ama bu kıyafete karışma olayını hiç anlamam yani insan nasıl rahatsa onu giyer bu kişinin insiyatifinde olan birşey.

Benim sevgilim de çok kıskanç , kıyafet konusunda da karışıyor. Şöyle düşünmeniz gerekiyor , kıyafetlerinizden vazgeçmenize değecek biri mi ? Eğer iyi anlaşıyor beraber iyi vakit geçiriyorsanız bir kaç parçadan vazgeçilebilir bence. Böyle durumlarda tavır ve üslup da çok önemli. Mesela benim sevgilim kıyafet konusunda sıkıntı yaşamazsak beni el üstünde tutuyor , o yüzden ben vazgeçmeyi tercih ettim bundan mutsuz da değilim , çok zorlanıyorum orası ayrı... Önemli olan mutlu olacağınız seçimi yapmanız. İstediklerinizi giyemiyor diye mutsuz olacaksanız da en iyisi önünüze bakmanız

benim sevgilimde kıskanç. kıyafetlerime çok karışmaz ama yinede askılı giysem kısa elbise etek giysem bundan rahatsız olur. onun rahatsız olduğu birşeyi inatla giymek ister miyim peki? Hayır. Askılı giymesem eksilmem, hayatımdan hiçbirşey götürmez, yine kendim olurum , karakterim kişiliğim aynı kalır. Bunlar benim için sorun değil. Askılı giymek,sevdiğim adamdan değerli değil
Diğer konuya gelirsek senin gülmene.cana yakın olmana kızıyormuş. Burası biraz sorunlu. Çünkü bunları değiştirmeye çalışırsan işte o zaman karakterinden ödün vermiş olursun.

Benim esimde sevgiliyken kiyafetlerime cok karisirdi arkadaslarimla bulusmami konusmami istemezdi ornegin her arkadasimda mutlaka begenmedigi seyler olurdu ve bagimi koparirdi bende evlenince gecer beni daha iyi tanir vs diye dusundum ama evlenince daha beter oldu sonuc bosanma asamasindayiz evlenince arkadaslarimi kaybettirdi sira aileme geldi simdi onlara tek tek bahane bulmaya baslamisti ve daha neler neler benim ayrilik isteme nedenim askili arkadas kiyafet degil daha beter seyler ama soylemek istedigim kimse degismez evlenince hic degismz insan neyse o dur iyi dusun bence benden tavsiye hakkinda hayirlisi olsun

bi çözümü yok yani

ne kadar sevsem de beynimde de bitirmem gerekiyo anlaşılan.. bu arada Allah senin de yardımcın olsun. umarım her şey gönlünce olur

Son düzenleme:
ahh bunu bir anlatabilsem ona.

mutsuz olup onu da mutsuz etmek istemiyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…