Kendisi isteyerek yapıyo ben hiç bi zaman zorlamam, bunu yapıyosa da benim gözümde asla küçük düşmez aksine beni önemsediğini düşünürüm.
Sizin tercihiniz kişilikle alakalı birazda kader kısmet..
Hayır bir de adam doğumgününü kutlamamasına takmayıp sabah sevgi dolu mesaj yazmış, Linda bozulmamış olmasına da takmış, hiç kutlamamayı düşünüyor.şimdi sevgili yerine linda olsaydı.o 00.00 da sevgilisi doğum gününü kutlamasaydı(bahane de çok komik,sevgilisi o saatte yazmamış,adam zorla doğum günümü kutlatacak)şimdi nasıl bir konuyla gelirdi düşünmek bile istemiyorum.
ayrıca burada lindanın tüm konuları aynı tarz ve gelen cevaplar da aynı.gelecek cevaplar belliyken tekrar tekrar aynı tarz konu açmanın anlamı var mı?
bize denk gelmiyo canım yaAllahim boyle pamuk gibi sevgililer neden beni bulmuyor. Hevesim kursagimda kaldi diye uyuyamayan uzulen insana rastlamiyorum da neden butun moralimin icine edip totosunu donup horul horul uyuyan insanlar karsima cikiyooorr.
Kutla dedin demiyorum havadan sudan konuşuyorduk çebrimiçi olduğu halde yazmadı, yazdaydı konuyu değiştirip kutlardım ama neyseki geçti özür diledi gönlümü aldı barıştık :)Dogum gunu olan adam 00 :00 da dogum gunumu kutla mi diyecekti sana? Keske yazsaydi diyorsun.
Ya ne olacağıdı? Her konunuz zaten adamcağızın sizden özür dilemesi, sizin yüce gönüllülüğünüzle affetmenizle bitiyor : )Kutla dedin demiyorum havadan sudan konuşuyorduk çebrimiçi olduğu halde yazmadı, yazdaydı konuyu değiştirip kutlardım ama neyseki geçti özür diledi gönlümü aldı barıştık :)
özür diledi ve barıştık ben bişey söylememiştim ona ama farketmiş canımın sıkkın olduğunu aradı gönlümü aldı ben de kutladım, sen haftalar önceden düşünüp bana hediye göndermişsin hediyemin içine kendi tişörtümü koymıştum kendi tişörtünü senden bi parça koymuşsun o yeter dedi :)Allahim boyle pamuk gibi sevgililer neden beni bulmuyor. Hevesim kursagimda kaldi diye uyuyamayan uzulen insana rastlamiyorum da neden butun moralimin icine edip totosunu donup horul horul uyuyan insanlar karsima cikiyooorr.
Merak etme, birlikte olmaya baslayinca hissedecek sevgilin bunlarin hepsini. kendini deyistirmezsen bikacak. Sonra gercekten de uzulecegin sebebin olucak.Ben de sıkıldığım zaman buraya yazıyorum zaten ona hiç birşey demiyorum, ilk ben kutlamak istiyordum gece 00 gibi çevrimiçiydi yazmadı bana yazsaydı keşke, artık hiç içimde kutlama hevesi kalmadı..
Ya adami fena sogutacak, ya hayatinda hep sacma sapan sorunlarla bogusacak, omrunu Lindaya feda edicek.Ya ne olacağıdı? Her konunuz zaten adamcağızın sizden özür dilemesi, sizin yüce gönüllülüğünüzle affetmenizle bitiyor : )
Valla kıymetini bilin şu adamın, hor kullanmayın, bir daha bulamazsınız böylesini.
oy kiyamamözür diledi ve barıştık ben bişey söylememiştim ona ama farketmiş canımın sıkkın olduğunu aradı gönlümü aldı ben de kutladım, sen haftalar önceden düşünüp bana hediye göndermişsin hediyemin içine kendi tişörtümü koymıştum kendi tişörtünü senden bi parça koymuşsun o yeter dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?