benim anlamadığım senin sevgilinin psikolojisi. Adam resmen mazoşist yaa valla bak aşk mıdır nedir bilmem ama bu adam normal değil benden söylemesi kızım sen iyi misin bak bence bir doktora görünme zamanın geldi de geçti bile hayır her topicte aynı cevapları alıyorsun bıkmadın mı be kardeşim aa çatladım valla içim şişti allah sevgiline sabır versin ama ondan önce akıl fikir verirse çocuğun daha çok hayrına olur
Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?
ki ozur dileyecek bsy bile yok ortada.. icim sisti ay!Sonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Mazisinde senin gibi bıktıran kadınlar olduğu için.
Özür dilemiş hem de 3 gün boyunca. Kapında mı yatmalıydı?
eden yaranirmis ben bunu anladim.. anlayisli olmak bi meziyet sanirdim, safmisim benE bu gayet mantıklı?
Öbür türlü de geç cevap yazıyor diye kızacaktınız. Çocuk tamamen müsait olup size konsantre olmak istemiş, ne var bunda?
ya birak lutfen, cocuk bilmeden guzelce begenmedigini soyleseydi, bu kez de 'zevkime laf etti' diye olay cikarip konu acacaktin..Herkesin fikri göreceli kardeşimin fikrini alarak seçim yaptım arkadaşlarıma sordum bazıları beğendi bazılarının hoşuna gitmedi.. Eğer ki beğenmemiş olsaydı değiştirip farklı birşey alıcaktım..
Yok hakikaten. Önce Lorena'nın, sonra Linda'nın davranışlarını ve sevgililerinin nasıl kapısında yattığını görünce ben de aynı kanıya vardım. Hata bizde sanırım, drama queen olmak lazım biraz.eden yaranirmis ben bunu anladim.. anlayisli olmak bi meziyet sanirdim, safmisim ben
super taktikler gercekten.. konu sahibinin pohpohlanma adina actigini dusunuyorum konulari.. bsyleri ispatliyo sanki biz zavalli uyeciklereYok hakikaten. Önce Lorena'nın, sonra Linda'nın davranışlarını ve sevgililerinin nasıl kapısında yattığını görünce ben de aynı kanıya vardım. Hata bizde sanırım, drama queen olmak lazım biraz.
Bir dahaki ilişkimde lorena kıskançlığı ile linda ilgi meraklılığını harmanlayacağım. Bakalım nolacaksuper taktikler gercekten.. konu sahibinin pohpohlanma adina actigini dusunuyorum konulari.. bsyleri ispatliyo sanki biz zavalli uyeciklere
iste onu demek istedim aslinda, destek ariyo ve istiyo ki, ayy seni cok seviyo kizzz diyelimBir dahaki ilişkimde lorena kıskançlığı ile linda ilgi meraklılığını harmanlayacağım. Bakalım nolacak
Ben pohpohlanma amacıyla açtığını düşünmüyorum çünkü kimse pohpohlamıyor, aksine o haklı bulunmak isterken bir-iki kişi dışında kimse haklı bulmuyor hatta herkes sevgilisinin nasıl olup da hala birlikte olduğunu sorguluyor. Bence linda sadece bu tip durumlarda hak verilmek, destek istediği için açıyor.
Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?
Yeminle aynı şeyi düşünmüştümSonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Mazisinde senin gibi bıktıran kadınlar olduğu için.
Sonra bu erkekler neden kadınlara değer vermiyor. Mazisinde senin gibi bıktıran kadınlar olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?