Sevgilim ve benim iş bulma sorunum

sevgiliniz atanamamış olsa siz sormaz mısınız tekrar hazırlanacak mısın diye?
kadın erkek ayrımı göremiyorum ben burda, kim olsa ilgilenmez ki hayatını birleştireceği insanın meslek hayatıyla...

artık 76 falan öyle bi puan kalmadı :) bir iki bölüm için geçerli olabilir. puanlar 90 a yakın. öğretmenliği pek bilemiyorum ama. kolay değil.

seni anlıyorum canım. kpss ye hazırlandın. iyi de puan almışsın ama insan bu sırada çok stres yapıyor haklısın ve morali bozuluyor. çünkü çalışmayı çok istiyosun. umut edip bekliyosun mesleğini yapmayı. olmayınca da sinirlerin bozuluyor. sonra da sevgilin böyle diyince canın sıkılmış.
ben de çalışmak istiyorum. atanamıycam biliyorum. o yüzden beklentimi kaybettim. özele yöneldim. iş arıyorum. ama insan tamamen kendi mesleğini doğru düzgün yapmak istiyor. sen öğretmensin, öğretmenlik yapmak istemen çok doğal. git bi yerde müdür ol, dolgun da maaş verelim deseler, yine de aklın orda kalır. hayallerinde...
canını sıkma. bence o da illa çalışcaksın, anlamında dememiştir de merak etmiştir tekrar hazırlanacak mısın diye. ya da netlik kazansın istemiştir. ne gibi planların var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…