ya anlayamadigim yasadigin seylerin en ince ayrintisina kadar anlatiyor musun??tamam cinsel anlamda birlikteligin olmussa o denir ama anlatmak ne oluyor..
yaptigin jestlere kadar nasil bilebilir neden anlatiyorsun ki ayrintilari
ya aslında takmıyorum kabul ettım dıyor ama alakası yok anladıgım kadarıyla..bır de dedıgıne gore sen onun ılk ılıskısısın o yuzden de boyle sacma sapan sorulara maruz kalıyorsun..kendısınden once yasanan herseyı kıskanıyor..kaldıramıyor..ve kolay kolay kaldırabılecegınıde sanmıyorum acıkcası..bu ıs sadece senı yer bıtırır..
çünkü kendisi zorla anlattırıyo her şeyin en ince ayrıntısını anlatmayınca da sinirleniyo..
dediğine göre kafasına göre kötülük derecesi varmış 1den 10a kadar
her şeyi en kötü olarak düşünüyomuş 10 olarak ama belki 8dir derecesi diye anlattırıyomuş yoksa çok çok kafasına takıyo
Peki sen bu kişiyle evlilik düşünüyormusun?
ya sende ayrintiyi anlatmayiver beynine girip okuyacak degil ya..
bak kabullenemesi cok dogal cünkü her ayrintidan haberi var...belki bu kadar cok icerigini bilmesi ya birak cinseligi normal hitap seklini bile bilse cildirir ya böyle erkekte ilk defa duydum icerilikli olarak anlattiran utanir insan..sende anlatma herseyi öyle özenmesin
inşallahh mafoldumbenmafoldumbenİnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Zor bir durum zor bir insan gerçekten.
sen başdan hata yapmışsın niye anlatıyorsunki yaşadığın şeyleri hemde ayrıntılarıyla ..........
bencede bu ilişkiden sana hayır gelmez .......
dilerim hakında hayırlı olan ne ise o olur............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?