Sevgilim ve en byk problemimiz..

ya anlayamadigim yasadigin seylerin en ince ayrintisina kadar anlatiyor musun??tamam cinsel anlamda birlikteligin olmussa o denir ama anlatmak ne oluyor..
yaptigin jestlere kadar nasil bilebilir neden anlatiyorsun ki ayrintilari

çünkü kendisi zorla anlattırıyo her şeyin en ince ayrıntısını anlatmayınca da sinirleniyo..
dediğine göre kafasına göre kötülük derecesi varmış 1den 10a kadar
her şeyi en kötü olarak düşünüyomuş 10 olarak ama belki 8dir derecesi diye anlattırıyomuş yoksa çok çok kafasına takıyo

of Allah'ım aynen dediğin gibi.. kolundan tutup götürmek istiyorum belki profesyonel yardım alırsak düzelir diye ama istemiyo.. ben de çok seviyorum ayrılmak istemiyorum.. öyle kısır döngü oldu bizimki..

Canım ilerdeevlenirseniz bu konu daha çok başını ağrıtacağa benziyor.Erkekler eşleri olduğu zaman daha farklı oluyorlar sahiplenme duygusu yani.Şu durumda senin yapman gereken rest çekmek gibi gözüküyor.

Fazla dürüst davranmışsın arkadaşım,cinsellik konusunda erkeği bırak bayana bile itiraf edilse takmayı bırak direk ayrılma sebebidir,çok sevdiğini söylüyosun ama devam edersenizde senin başını çok ağrıtır bu konu iyce takıntı yapar ve seni çok hırpalar sözleriyle.

bence böyle durumda ilişkinin başında değil de sonuna yaklaştıkça söylenmeli daha önce deneyimin olduğu.yani iş ciddiye binince.yani kötü niyetli biriyse sizden faydalanmak ister.artı madem çok seviyorsunuz, onun ona yaptın bana yapmıyosun dediği jestleri zaten ona da yapmanız gerekmez miydi?o kişi kaldıramaz bana göre yürümez yürüse de sonu yok gibi görünüyor.Allah bilir.

yaa canım yapma allah askına yaa bununla mı ugrasıyorsun..o mu karar verıyormus yaptıgının derecesıne..ah be hayatım bak bende de cooook eskıden boyle bır cıns vardı bak bu cınslerle ugrasmaya degmez..omrunu gıder ıcın tukenır yaslanırsın walla..ben boyle bır cıns e 2,5-3 senemı verdım..neredeyse sınır hastası oluyordum..sureklı gecmısımı deserdı anlattırırdı sacma sapan sorular vs..hıc ama hıc ugrasma yol yakından vazgec..bak cok cıddıyım snr cok pısman olursun..

bence böyle durumda ilişkinin başında değil de sonuna yaklaştıkça söylenmeli daha önce deneyimin olduğu.yani iş ciddiye binince.yani kötü niyetli biriyse sizden faydalanmak ister.artı madem çok seviyorsunuz, onun ona yaptın bana yapmıyosun dediği jestleri zaten ona da yapmanız gerekmez miydi?o kişi kaldıramaz bana göre yürümez yürüse de sonu yok gibi görünüyor.Allah bilir.

bir insan sevgilisiyle oturup eski aşklarını anlattıracak
sence normalmi bu olay
birde niye anlatıyorsunki sanki herşeyde bu kadar dosdoğru anlatmak zorundamısın
nerden biliyor eksik veya yanlış anlattığını

Sevgilinizin sizin üzerinizde çok fazla baskısı var.
Ben şahsen,sevgiliyken böyle davranan bir adam evlenince bana hayatı zehir eder mantığıyla bitirirdim ilişkimi.
Ben soracağım sen de söyleyeceksin konuşmamak gibi bir lüksün yok,deme cesaretini gösterebilen bir erkekten bahsediyorsunuz.
Zaten en başta tavrınızı koymalıydınız siz,kabul ediyorsan geçmiş ilişkimle ilgili tartışmak istemiyorum kabul etmiyorsan da sen bilirsin,deseydiniz.
Sevdiğinizi ayrılmak istemediğinizi söylüyorsunuz.
Böyle biriyle nasıl bir gelecek görüyorsunuz,bir düşünün bakalım her yönüyle.
Bana göre bu ilişkiden hayır gelmez.

ya sende ayrintiyi anlatmayiver beynine girip okuyacak degil ya..
bak kabullenemesi cok dogal cünkü her ayrintidan haberi var...belki bu kadar cok icerigini bilmesi ya birak cinseligi normal hitap seklini bile bilse cildirir ya böyle erkekte ilk defa duydum icerilikli olarak anlattiran utanir insan..sende anlatma herseyi öyle özenmesin

ya işte öyle de olmuyo hem kendisi de daha çok çıldırıyo takıyo iyice, söylemeyince ben de kendimi yalan söylüyomuş gibi hissediyorum

ınşallah hakkınızda hayırlısı olur.Zor bir durum zor bir insan gerçekten.

sen başdan hata yapmışsın niye anlatıyorsunki yaşadığın şeyleri hemde ayrıntılarıyla ..........
bencede bu ilişkiden sana hayır gelmez .......

dilerim hakında hayırlı olan ne ise o olur............

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Zor bir durum zor bir insan gerçekten.
inşallahh mafoldumbenmafoldumben

en başında sadece daha önce cinsellik yaşadığımı söyledim
diğer ayrıntıları sonradan öğrendi özellikle yazın çok üstüme geldi söylesen bi dert söylemesen bi dert.. üstüme geldikçe daha da abarttı

bu iliskiden cok iyi sonuclar cikacagini sanmiyorum... daha simdiden bu kadar didik didik ediyorsa ilerde kimbilir neler yapar...

forumlarda daha önce okuduk... sevgiliyken böyle davranip ama yine de evlenip sonra da iki de birde kizin kafasina eskileri kakan kocalari... hatta en sonunda bosanip mahkemede bile bunlari karistiranlar okuduk burda...

coook dikkat etmek lazim coook.... bence yol yakinken dönmek ilerde basini duvarlara vurmaktan iyidir....

arkadaşım kusura bakmada sevgilin sana anlatıcaksın die yalvarsada özel şeylerini anlatmamalıydın..ne ayıp şeyler ya
bir erkeğin bunları sorup(en ince ayrıntıya kadar)üstelik bana neden uygulamıyosun demesi
ve bir kadının bunu ona rahatça anlatabilmesifisfisfis
günahıyla sevabıyla o senin geçmişin..mahremin.niçin mahremini el adamıyla paylaşıyosunkibenneyaptımki
bu saatten sonra yapıcağın tek şey ona bi erkeğe bu tarz tavırların yakışmadığını idrak ettirmen ve bunun çok ama çok ayıp bişey olduğunu anlatmansengözlerimebaksanab

senin erkek arkadaşın ,geçmişte ,senin diğer arkadaşlarına neler neler yaptığını nereden biliyor? sen mi anlattın yoksa senin çevrenden birisimi? çevrenden birisi ise o zaman seni bilerek ,seninle olmuş ,şikayet etmemeli..yok sen anlattı isen ,anlatman gereksiz olmuş bence
açıkcası kimsenin elini tutmadım lafını benim bildiğim kadınlar söyler:)madme çok rahatsız o zaman seninle olmasın? peki sneden bşiler bekliyormu bu kişi?

sevsende sevmesende bu durum insanların kabulleri ile ilgili bir durum

sevgilin geçmişte yaşadığın şeyi kabul edecek bir yapıda değil

"ona şunun yapmışsın bunu niye bana yapmıyorsun" demeleri diğer konuya yönelmek istemeyişinden

daha fazla uzamadan bitirmelisin... sonradan başı ağrıyan yine sen olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…