Sevgilim ve en byk problemimiz..

meysi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
12
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar..
ben de sizle problemimi paylaşmak istiyorum
erkek arkadaşımla çözemediğimiz bi problem var
konu benim geçmişim
daha öncesinde yaşadıklarım.. önceden cinsellik yaşamış olmamı kabullendiğini söylese de kabullenemio.. kendisinin geçmişinde öyle bi konusu yok kimsenin elini bile tutmamış..
sürekli eskiden yaşadıklarımla ilgili soru sorup en abuk subuk ayrıntılarını bile istiyo..
daha sonra sen eskiden onun için şunu yapmıştın bana niye yapmıosun, bana neden o jestleri göstermiyosun diye kendini kıyaslıyo. yani bu dediğim jestler manevi şeyler..
ne yapsam ne söylesem bi türlü yaranamıyorum
sürekli kavga edip duruyoruz..
ikimiz de bu durumdan dolayı çok yıprandık, ilişkimizi çok yıprattık
olmuyo bi türlü çok mutsuzum..

Son düzenleme:
bu konuda konusmayi yasaklicaksin bunun baska cozumu yok.

kabullenmiyorsa devam ettirmek cok zor olur zaten...
al karsina son bir kez konus...

bu konuyu ya sindir.. yada beni unut diyeceksin...

onun yerine kendini koy.. onun içinde zor bir durum... başında kabullenmek kolay sanmıştır. sana aşık oldukça sevdikçe içi yanmıştır. ama böyle gitmez konuşmalısın.

merhaba arkadaşlar..
ben de sizle problemimi paylaşmak istiyorum
erkek arkadaşımla çözemediğimiz bi problem var
konu benim geçmişim
daha öncesinde yaşadıklarım.. önceden cinsellik yaşamış olmamı kabullendiğini söylese de kabullenemio.. kendisinin geçmişinde öyle bi konusu yok kimsenin elini bile tutmamış..
sürekli eskiden yaşadıklarımla ilgili soru sorup en abuk subuk ayrıntılarını bile istiyo..
daha sonra sen eskiden şunu yapmıştın benle niye yapmıosun, bana neden o jestleri göstermiyosun diye kendini kıyaslıyo.
ne yapsam ne söylesem bi türlü yaranamıyorum
sürekli kavga edip duruyoruz..
ikimiz de bu durumdan dolayı çok yıprandık, ilişkimizi çok yıprattık
olmuyo bi türlü çok mutsuzum..

Erkek arkadasin yalan söylüyor...yüzde 99 eminimki baska bir kizin elini tutmayi birak cok daha farkli seylerde yapmistir....:delphin:

Eskiden sunu yapmistin benle niye yapmiyorsun, bana neden o jestleri göstermiyorsun.....dedigi vakit jeton düsmesi lazimdi sende güzelim....:kahve:

Niye seninle beraber sence bu adam??:hulya:

bu konuda konusmayi yasaklicaksin bunun baska cozumu yok.

ben sorucam sen de söyleyeceksin konuşmamak gibi bi lüksün yok diyo..

kabullenmiyorsa devam ettirmek cok zor olur zaten...
al karsina son bir kez konus...

ayrılmak da olmuyo sürekli sürekli eski konuların açılması da olmuyo ya..
ikimizin de psikolojisi bozuldu anlamıyo..

gulsum Sultan yorumların o kadar güzel ve doğru ki..sana sonuna kadar katılıyorum..

bu konuyu ya sindir.. yada beni unut diyeceksin...

onun yerine kendini koy.. onun içinde zor bir durum... başında kabullenmek kolay sanmıştır. sana aşık oldukça sevdikçe içi yanmıştır. ama böyle gitmez konuşmalısın.

konuşuyorum zaten hem de kaç kere konuştum yaa.. ama dediğin gibi kendi de öyle söylüyo sürekli yeni şeyler öğrendikçe kendi tabiriyle " kafayı yiyo" başa dönüyo..

Erkek arkadasin yalan söylüyor...yüzde 99 eminimki baska bir kizin elini tutmayi birak cok daha farkli seylerde yapmistir....:delphin:

Eskiden sunu yapmistin benle niye yapmiyorsun, bana neden o jestleri göstermiyorsun.....dedigi vakit jeton düsmesi lazimdi sende güzelim....:kahve:

Niye seninle beraber sence bu adam??:hulya:

ya eminim doğru söylediğine arada birkaç tane çıkma sayılmayan şeyler olmuş ama kimseyi o derece önemsememiş.. kaldı ki kaç yıllık msn chat logları filan bile duruyodu en samimi arkadaşlarıyla filan olan onları okudum yani hiçbişeyini gizlemiyo öyle..
jestten kasıt mesela bi atkı örmek bi fotoğraf çıkarttırmak gibi şeyler.. daha çok manevi yönlü

Son düzenleme:
valla ne denirki.. rest çek dicem çekemiceksin seviyosunn.. bilemiyorum ama rest çekmezsende bu ilişki sağlam temellere kurulmayacak gibime geliyor.. rest çekk deki bana bnları ısıtıp ısıtıp önüme koyacaksan bitsin.. bakalım ne diyecek?

konuşuyorum zaten hem de kaç kere konuştum yaa.. ama dediğin gibi kendi de öyle söylüyo sürekli yeni şeyler öğrendikçe kendi tabiriyle " kafayı yiyo" başa dönüyo..

ya eminim doğru söylediğine arada birkaç tane çıkma sayılmayan şeyler olmuş ama kimseyi o derece önemsememiş..
jestten kasıt mesela bi atkı örmek bi fotoğraf çıkarttırmak gibi şeyler.. daha çok manevi yönlü

Ben yinede pek inanmam erkeklere bu tür konularda canim....:kahve:

Bak canim....Türkiyede bekaret konusuna nasil bakiliyor anlatmama gerek yok herhalde....bunu zaten hepimiz biliyoruz, yeterincede bu forumda enine boyuna tartistik....:hulya:

Fakat bir gercek varki, türkiyede bazi seyleri yasamis bir kizla cikan erkekler iki kategoriye ayriliyor....

Ya gercekten adam gibi delikanli gibi seviyor ve o kizi herseyi ile kabul ediyordur.....
Yada nasil olsa bazi seyleri yasamis, benlede yasar nasil olsa diye sürekli bu konuda kiza baski yapiyordur.....:delphin:

Seninki bana biraz ikinci kategorideki erkekleri animsatti.....Neden?

Kabulenmis gibi görünsede kabullenmemis.....sürekli bu konuda üzerinde tartisiyor, baskasinla yaptin benle niye yapmiyorsun diyor.....:delphin:

Ben yinede pek inanmam erkeklere bu tür konularda canim....:kahve:

Bak canim....Türkiyede bekaret konusuna nasil bakiliyor anlatmama gerek yok herhalde....bunu zaten hepimiz biliyoruz, yeterincede bu forumda enine boyuna tartistik....:hulya:

Fakat bir gercek varki, türkiyede bazi seyleri yasamis bir kizla cikan erkekler iki kategoriye ayriliyor....

Ya gercekten adam gibi delikanli gibi seviyor ve o kizi herseyi ile kabul ediyordur.....
Yada nasil olsa bazi seyleri yasamis, benlede yasar nasil olsa diye sürekli bu konuda kiza baski yapiyordur.....:delphin:

Seninki bana biraz ikinci kategorideki erkekleri animsatti.....Neden?

Kabulenmis gibi görünsede kabullenmemis.....sürekli bu konuda üzerinde tartisiyor, baskasinla yaptin benle niye yapmiyorsun diyor.....:delphin:

ya dediğim yanlış anlaşıldı galiba başkasınla yaptın demiyo..
mesela onun fotolarını çıkarttın benimle olan fotoları nie çıkartmııon diyo..
işte ona zamanında bişeyler örmüşsün emek vermişsin bana niye yapmıon diyo..
hani böyle ince düşünemediğini bilsem hiç problem değil de zamanında ince düşünmüşsün jestler yapmışsın bu jestlerden beni neden mahrum bırakıyosun diyo..

Son düzenleme:

ya dediğim gibi yanlış anlaşıldı galiba başkasınla yaptın demiyo..
mesela onun fotolarını çıkarttın benimle olan fotoları nie çıkartmııon diyo..
işte ona zamanında bişeyler örmüşsün emek vermişsin bana niye yapmıon diyo..
hani böyle ince düşünemediğini bilsem hiç problem değil de zamanında ince düşünmüşsün jestler yapmışsın bu jestlerden beni neden mahrum bırakıyosun diyo..

Anladim canim....ama ilk yorumundan öyle anlasildi...fisfisfis

Anlayamadigim noktalar var....nerden haberi var erkek arkadasinin bunlardan?

Niye anlatiyorsunki ona böyle özel seylerini?

Hem bunun cinsellikle ne alakasi var?

Oturup geleceğinize dair konuşacağınıza konuştuğunuz şeylere bakın.Anlatma yani sende bütün detayları anlatmak zorundamısın.Ne gerek var atkı ördüğünü söylemeye sen söylemesen nerden bilecek.Detayları anlatmadan yaşandı ve bitti diyerek kısa cevaplar verin.Eğer ben eşime sorduğumda eşimde bana onunla yaşadıklarını ona neler yaptığını anlatsa sinirden kudururum heralde.

Anladim canim....ama ilk yorumundan öyle anlasildi...fisfisfis

Anlayamadigim noktalar var....nerden haberi var erkek arkadasinin bunlardan?

Niye anlatiyorsunki ona böyle özel seylerini?

Hem bunun cinsellikle ne alakasi var?

ya ben ilişkimizin başlarında daha önceden böyle bişi olduğunu söyledim gizlemek istemedim kesinlikle..
daha sonra o da zaman geçtikçe önceden olan gerekli gereksiz sormaya başladı ben söylemek istemeyip sinirlendikçe o da kızıyordu illa cevap vermemi istiyodu ki hala da öyle yoksa iyice takıyo kafasına..
dediğim gibi eskiden olan o konuyla alakalı alakasız her şeyi soruyo

Oturup geleceğinize dair konuşacağınıza konuştuğunuz şeylere bakın.Anlatma yani sende bütün detayları anlatmak zorundamısın.Ne gerek var atkı ördüğünü söylemeye sen söylemesen nerden bilecek.Detayları anlatmadan yaşandı ve bitti diyerek kısa cevaplar verin.Eğer ben eşime sorduğumda eşimde bana onunla yaşadıklarını ona neler yaptığını anlatsa sinirden kudururum heralde.

ben de zaten gel sana neler yaptım bi anlatayım demiyorum ki
soruyo söylemek istemiyorum hatta çok kavga ettik zorluyo beni anlatmayaa sonra da kafaya takıyo..
gerçi anlatsam da anlatmasam da takıyo

ya ben ilişkimizin başlarında daha önceden böyle bişi olduğunu söyledim gizlemek istemedim kesinlikle..
daha sonra o da zaman geçtikçe önceden olan gerekli gereksiz sormaya başladı ben söylemek istemeyip sinirlendikçe o da kızıyordu illa cevap vermemi istiyodu ki hala da öyle yoksa iyice takıyo kafasına..
dediğim gibi eskiden olan o konuyla alakalı alakasız her şeyi soruyo

Bu iliskiden hayir gelmez diye düsünüyorum canim....yinede sen bilirsin :hulya:

ya aslında takmıyorum kabul ettım dıyor ama alakası yok anladıgım kadarıyla..bır de dedıgıne gore sen onun ılk ılıskısısın o yuzden de boyle sacma sapan sorulara maruz kalıyorsun..kendısınden once yasanan herseyı kıskanıyor..kaldıramıyor..ve kolay kolay kaldırabılecegınıde sanmıyorum acıkcası..bu ıs sadece senı yer bıtırır..

ya anlayamadigim yasadigin seylerin en ince ayrintisina kadar anlatiyor musun??tamam cinsel anlamda birlikteligin olmussa o denir ama anlatmak ne oluyor..
yaptigin jestlere kadar nasil bilebilir neden anlatiyorsun ki ayrintilari

Back
X