- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi hazinekutusu
-
benimle de konuşuyor bende elimden gelen yardım tavsiyede bulunuyorum ama hani erkek olduğu için daha iyi anlar ya o yüzden anlatıyor ve her söylediği verdiği tavsiye de işe yarıyormuş. benimle sevgili olunca mı kıymete bindi bu çocuk anlamıyorum. diğer kız arkadaşlarımız da sohbet ediyor ama belli bir mesafe var belli bir sınır. diğer erkek arkadaşlarımıza da değil direk benim sevgilime anlatıyor. okulda zaten birliktesiniz o zaman anlat benim yanımda değil.
yani onların arasında senin bilmediğin başbaşa konuşulması gereken konular var öylemi gözünü aç bence yanlış anlama ne kadın milletine nede erkeklere güven olur anlatırken anlatırken bi bakmışsın ikisi sevigli oluvermiş sen kendin diyosun benden çok beraber vakit geçiriyorlar diyo okuldada yapışık ikiz gibiler demekki kızın sorunları bitmiyo çözümde bulamamışlarki hala konuşup seni konudan uzak tutuyolar kız arkadaşınında belliki işine gelmiş erkek arkadaşıda hazır uzakta senin sevilinin yanında ondan akıl alarak teselli buluyo uyuz oldum kız arkadaşına senin dostun olsa seni gerçekten tanısa bunu yapmaz bence
Canım doğrudur tavsiye almak isteyebilir bir erkekten ama senin yanında anlatsın, senden saklayacak birşeyi yok ya. Anlattığı da kendi ilişkisi gibi eften püften birşeydir eminim. Niye ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi ortak buluşma da sağa sola çekiştiriyor ki çocuğu. Hem sana ayıp hem buluştuğunuz diğer insanlara ayıp, okulda da beraberlermiş zaten c,dden amacı tavsiye almaksa başka zamanda alır, devlet meselesi değil ki bu saniyesi saniyesine olaylar değişsin. Çok sinirleniyorum böyle kızlara. Belki sevgiline karşı cidden hiçbirşey hissetmiyordur abisi yerine koyuyordur ama yine de onun gözünde diğerlerinden daha özel olmak istiyor işte. Ben seninkine benzer bir durum yaşadığımda hiç onların masasına uğramadan ortamı terk etmiştim bir defasında. Acil bir işim çıktı, şimdi rahatsız etmeyelim onları siz söylersiniz sonra diyip, ama kız şuan ondan nefret ettiğimin farkında ve muhtemelen o da benden pek hoşlanmıyor, o yüzden bence sen benim 1. mesajımda söylediklerimi yapmayı dene, ikisiyle de aran bozulmasın madem kızı da seviyorsun.
bu durum cidden rahatsız edici.kıza sölesen erkek arkadaşına farklı anlatıp doldurup sana ters davranmasına sebep olursun ve oda amacına ulaşır.erkek arkadaşına sölesen kız arkadaşında bi anda kıymete biner sen kötü kadın kıskanç bencil olursun.bi süre kendi hallerine bırak bakalım.seninde normal erkek arkadaşların yokmu gruptan.sende onlarla takıl bakalım belki empati yaparda kendine gelir.ama dozunu kaçırmadan.seni seviyorsa sana önem veriyorsa kendine çeki düzen verir.vermiyorsa zaten yol ver gitsin üzülmede.umursamaz gibi davran görmezden gel onları sana davrandıkları gibi davran.hem sana karşı hislerinide anlşamış olursun hemde bu işe nokta koyarsın..
ne konuştuklarını sorduğumda kız arkadaşıma anlatmıyor bile geçiştiriyor. okulda da aynılar yaşanan olayları dinliyorum ve basıp gitmemek için tutuyorum orada kendimi. sevgilimi o ortamdan uzaklaştırsam bile o geliyor napıyorsunu okey oynayalım yok kart oynayalım diye başbaşa bırakmıyor. ama yarın o kızı deniycem ayrılmak istiyorum falan diycem ve ne tepki vericek onu anlıycam
Bence kız arkadaşın sevgilinden hoşlanıyor bunuda siz çıkdıktan sonra fark etmiş bence yada ozaman kıymete binmiş.Bence çok pasif davranıyorsun ikinci plana atılmayı kabul etmemen lazım ama bunu direk belli etsen kıskanıyor derler iyice egoları okşanır.Bence burda direk sevgiline kadınca bir tavırla yaklaş hiç başbaşa kalamıyoruz de ne bileyim şımarıklık yap bir şekilde yapdıkların aptalcada olsa erkeklerde aptaldır zaten erkek arkadaşının dikkatini üstünde topla o kızın salakça sorunlarıyla ilginmek yerine seninle ilgilensin.Çünkü gitsen mantıklıca böyle böyle desen suçlu duruma kıskanç durumuna düşersin sende o kızın yolundan git yüzsüzce farklı bir şekilde ilgiyi üstüne çek.Bu arada acayip sinir oldum kız arkadaşına
Bence öyle yapma, daha da heveslenebilir, canım yanınıza geldiğinde sen onu özel birşey konuşucaz diye uzaklaştırabilirsin çünkü siz sevgilisiniz başbaşa kalmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir, ama o kızın hakkı yok böyle birşey yapmaya, ay sinir oldum resmen kıza ya, bence mümkün olduğunca uzaklaştır çevrenizden artık sizin ilişkilerinizi 3lü bir şekilde toparlama imkanınız kalmamış, kızı hayatınızdan çıkarman gerek. Erkek arkadaşın beş dakikaya gelicem filan dediğinde ben 5 dakika sonra kalkmış olurum boş boş beklicek zamanım yok de tepkini koy, sizin yanınıza geldiğinde kızı uzaklaştır bir şekilde. Buarada kız sana erkek arkadaşınla konuştuğu özel şeyleri anlatmıyor öyle mi? Erkek arkadaşına sorduğun zaman ne cevap veriyor peki bu kadar özel ne konuşuyorsunuz diye?
erkek arkadaşım üstü kapalı özet geçiyor sadece. ters bir şey yapmak istemiyorum. ama bir şeyler yapmalıyım. bir durum var mı yoksa ben mi yanlış anlıyorum bunu öğrenmem lazım. başbaşa kalmayı istiyorum ama bu olmuyor. olay şöyle arkadaşlarımızın hepsi okuldan çıkıyorlar benimle buluşup bir mekana gidiyoruz. başbaşa takılmak zor bir de sınav haftası ders çalışmalar notlar her an birlikteler
Öncelikle bu kadar melankolik olma canım. Ortada kasti bir durum varken kimi neyi kaybetmeyi düşünüyorsun ki? Resmen senin gururunu incitici bir durum var ortada. Buradaki hangi mantık bu durumları kabul edebilir söyler misin?
Seninle ve sevgilinle ortak olan bir arkadaş sevgilini sendan alıp başka bir masaya geçerek dakikalarca konuşabiliyor, senden çok ilgi alaka gösteriyor, yani seni dışlıyor. Erkek arkadaşına da hava hoş anlaşılan, bence ilgi gördüğünün farkında. Hiç bir erkek bu kadar saf değildir, kesinlikle bu masala inanmam ben. Senin rahatsız olduğunu sana ayıp olduğunu nasıl anlayamaz sana mantıklı geliyor mu allah aşkına?
Kademe kademe ilerle bence, önce aralarına dal, yalnız kalamayacaklarını anlasınlar, sonra laf çarp, sonra sevgilini, olmadı arkadaşını uyar. Hiç biri tutmadıysa çek git bence ben olsam değer görmediğim insanlara değer vermekle vakit kaybetmem. Gece gece sinirlendim yine, millet kendini ne kadar da akıllı sanıyor be
aradaki durumu anca şöyle anlarsın sen kız varken iyice yakınlaş erkek arkadaşına bence oda salak değil ya sana sarılır falan kızın surat ifadesine bak sizi yakınlaşınca nasıl oluyo bozuluyomu kızada anlatma herşeyini çocuğa dost ayağına yatıp seni satabilir
Bence öyle yapma, daha da heveslenebilir, canım yanınıza geldiğinde sen onu özel birşey konuşucaz diye uzaklaştırabilirsin çünkü siz sevgilisiniz başbaşa kalmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir, ama o kızın hakkı yok böyle birşey yapmaya, ay sinir oldum resmen kıza ya, bence mümkün olduğunca uzaklaştır çevrenizden artık sizin ilişkilerinizi 3lü bir şekilde toparlama imkanınız kalmamış, kızı hayatınızdan çıkarman gerek. Erkek arkadaşın beş dakikaya gelicem filan dediğinde ben 5 dakika sonra kalkmış olurum boş boş beklicek zamanım yok de tepkini koy, sizin yanınıza geldiğinde kızı uzaklaştır bir şekilde. Buarada kız sana erkek arkadaşınla konuştuğu özel şeyleri anlatmıyor öyle mi? Erkek arkadaşına sorduğun zaman ne cevap veriyor peki bu kadar özel ne konuşuyorsunuz diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?