- Konu Sahibi hazinekutusu
-
Sorun kızda bizden uzak dursun diyemezsin ama ben sınav zamanı seninle buluşmak, seni görmek için geliyorum şuan oturup ders çalışıyor olmam lazım ama yüzünü bile göremiyorum tarzı şeyler de söyleyemez misin?
diyorum zaten ben mi yanlış anlıyorum diye umarım öyledir. ama aralarındaki samimiyet beni sinir ediyor. okulda konuşsunlar benim yanımda değil benimle buluştuğu zaman değil. arkadaş olmaları sorun değil aralarında ki samimiyet sorun ben onun sevgilisine asla öyle davranmadım davranmam da çünkü birini sahiplenince bağlanınca kimseyle paylaşmak istemzsin kaybetmek istemezsin. ve benimle sevgili olmadan önce o samimiyet yoktu. sevgili olmadan önce aynı ortamda bulunduk hiç böyle bir durum olmadı sevgili olduk bu şekilde davranışlar samimiyet başladı
İşte sen tanıdın. Bu demek değil ki başkalarının da böyle arkadaşları var. Ortada hoşuna gitmeyen bir durum varsa ve elindeyse bu duruma son ver, ya da böyle insanlarla ilişkine.
insanlarla olan ilişkiye son vermek gerçekten zor erkek arkadaşımı sevmiyor olsam böyle bir durumda direk ayrılırdım hatta bu durumu sorun yapmazdım. ama onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. 4 senelik bir arkadaşlık belki de benim yaptığım bir kuruntu yüzünden bitmesi kötü olur. ben durumu kesin olarak anlayıp öyle karar vermek istiyorum. eğer böyle bir yakınlaşma durumu varsa hayatımdan çıkarırım zaten ne kadar zor olsada.
bu kadar uyarmamın sebebi şu iş yerinde çalıştığım arkadaşımın başına geldi yakın tanık oldum yıllardır çok güvendiği bi kız arkadaşı vardı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi bunlarda 3lü gurup şeklinde gezerlerdi hatta kız işten geç öıkacağı zaman arardı sen önce x al işten sonra beni beraber alırsınız falan diye çok güvenirdi ikisinede sevgilisi herkezin isteyeceği türden bi adamdı süprizler hediyeler hergün işten almalar bi anda karşısına çıkmalar falan bu bunlara güvendiği için aklına getirmedi 10 yıllık kız arkadaşı insan ummaz tabi meğer kız gidip gelip doldururmuş kıza karşı eski erkek arkadaşlarına kadar anlatmış bi güzel kötülemiş kızı araları açılmıştı eften püften kavga ederlerdi sevgilisiyle ne oldu buna falan derdi en yakın arkadaşıyla sevgilisi yakınlaşmış sonra öğrendi tabi yıkıldı hem sevgilisiyle ayrıldı hemde 10 yıllık dostluğu silindi gitti erkek arkadaşı dönmek istedi ama ne fayda seni bana karşı doldurdu falan dedi ama bitirdi kız o kızda ilişkilerini kıskandığından yaptı belliki sinir olmuştum o dönemde hatta dövmeyi bile düşündüm o kızı kumpas kurup saçını başını yolalım demiştim sonuç şuki arkadaşımın maalesef kimseye güveni kalmadı herkeze şüpeci yaklaşır oldu sen dikkatli ol iz bırakacak şeyler bu mevzular
Canım ben sana şak diye bir şeyleri bitir demiyorum, yukarıda da yazdım, kademe kademe elinden geleni yap, hatta mümkünse ilk etapta kesinlikle büyük bir tepki verip kestirip atma. Bu zaten yapacağın en son şey.
Ben senin "çok seviyorum, ayrılamam, anlatamam" laflarına takıldım. Burada kendi kendini hırpalayacağına canını sıkacağına soğukkanlı ol, elinden geleni yap, olmuyorsa da olmuyor deyip vazgeç bence.
inanmıyorum ya sırf bir erkek için baksana yürümemiş ilişkileri. ben olsam bende geri dönmezdim. benim hakkımda ne konuşuyorlar bilmiyorum ama erkek arkadaşım benimle ilgili alerjime kadar her bilgiye sahip şu anda benden değil o kızdan öğreniyor. ben onu tanımıyorum ama o beni gayet iyi tanıyor.
erkek arkadaşın seni senden yaşayarak öğrenmiyo başkasının ağzından duyuyoki belki o bile sormuyo kız kafasına göre anlatıyo seni buna ne hakkı var erkek arkadaşın senden öğrenmiyosa demekki seninle ilgilide konuşuyolarki biliyo herşeyini kıza tavrını koy sonra üzülen taraf sen olcaksın böylede üzülüyosun zaten kız erkek arkadaşıyla sorununu kendi çözsün yaf senin sevgilinle bu kadar konuşana kadar kendi sevgilisiyle konuşsaymış sorun falan kalmaz sevgilisi yanında olurdu
benimle yaşayıp öğrenmesi gerekirken bu şekilde öğreniyor. ne konuşuyor ne anlatıyor nasıl anlatıyor bilmiyorum. kendi çözemiyor o sorunu ille benim erkek arkadaşımla konuşucak.
madem seviyosun erkek arkadaşını kaybetmek istemiyosun daha yakın ol bence kızın muhabbeti sarıyo baksana ayrılma yanlarından sende sohbet edecek bişeyler bul özel konuşmanız gereken başbaşa kal sevgilinde istesin seninle başbaşa kalmayı özledim canım de seninle zaman geçirmeyi x sede üzülüyorum ama ben seninle yanlız kalmak istiyorum de kızı kötüleme kötülersen onu ezdirmez bunu kızında sevgilisi ortada yok kendi kendine muhabetti kuruyo nezaman gelecekki bunun sevgilisi gelsede kurtulsak
tebrik ederim çok güzel yapmışsın neler oldu anlatsana merak ettim ne dedin sevgilin ne yaptımadem seviyosun erkek arkadaşını kaybetmek istemiyosun daha yakın ol bence kızın muhabbeti sarıyo baksana ayrılma yanlarından sende sohbet edecek bişeyler bul özel konuşmanız gereken başbaşa kal sevgilinde istesin seninle başbaşa kalmayı özledim canım de seninle zaman geçirmeyi x sede üzülüyorum ama ben seninle yanlız kalmak istiyorum de kızı kötüleme kötülersen onu ezdirmez bunu kızında sevgilisi ortada yok kendi kendine muhabetti kuruyo nezaman gelecekki bunun sevgilisi gelsede kurtulsak
dün dediklerinizi uyguladım sevgilimin onunla gitmesine izin vermedim dün bir sıkıntı olmadı ve sevgilimle yakınken onu izledim ama öyle kıskanır gibi bir durumu yoktu... 1 ay sonra gelecek sevgilisi ah gelse keşke. yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için her birinize teşekkür ederim. pasif kalmadım dün yani tavrımı koydum. şu an biraz daha iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?