- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi hazinekutusu
benimle de konuşuyor bende elimden gelen yardım tavsiyede bulunuyorum ama hani erkek olduğu için daha iyi anlar ya o yüzden anlatıyor ve her söylediği verdiği tavsiye de işe yarıyormuş. benimle sevgili olunca mı kıymete bindi bu çocuk anlamıyorum. diğer kız arkadaşlarımız da sohbet ediyor ama belli bir mesafe var belli bir sınır. diğer erkek arkadaşlarımıza da değil direk benim sevgilime anlatıyor. okulda zaten birliktesiniz o zaman anlat benim yanımda değil.
Canım doğrudur tavsiye almak isteyebilir bir erkekten ama senin yanında anlatsın, senden saklayacak birşeyi yok ya. Anlattığı da kendi ilişkisi gibi eften püften birşeydir eminim. Niye ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi ortak buluşma da sağa sola çekiştiriyor ki çocuğu. Hem sana ayıp hem buluştuğunuz diğer insanlara ayıp, okulda da beraberlermiş zaten c,dden amacı tavsiye almaksa başka zamanda alır, devlet meselesi değil ki bu saniyesi saniyesine olaylar değişsin. Çok sinirleniyorum böyle kızlara. Belki sevgiline karşı cidden hiçbirşey hissetmiyordur abisi yerine koyuyordur ama yine de onun gözünde diğerlerinden daha özel olmak istiyor işte. Ben seninkine benzer bir durum yaşadığımda hiç onların masasına uğramadan ortamı terk etmiştim bir defasında. Acil bir işim çıktı, şimdi rahatsız etmeyelim onları siz söylersiniz sonra diyip, ama kız şuan ondan nefret ettiğimin farkında ve muhtemelen o da benden pek hoşlanmıyor, o yüzden bence sen benim 1. mesajımda söylediklerimi yapmayı dene, ikisiyle de aran bozulmasın madem kızı da seviyorsun.