• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve en yakın kız arkadaşım

benimle de konuşuyor bende elimden gelen yardım tavsiyede bulunuyorum ama hani erkek olduğu için daha iyi anlar ya o yüzden anlatıyor ve her söylediği verdiği tavsiye de işe yarıyormuş. benimle sevgili olunca mı kıymete bindi bu çocuk anlamıyorum. diğer kız arkadaşlarımız da sohbet ediyor ama belli bir mesafe var belli bir sınır. diğer erkek arkadaşlarımıza da değil direk benim sevgilime anlatıyor. okulda zaten birliktesiniz o zaman anlat benim yanımda değil.

Canım doğrudur tavsiye almak isteyebilir bir erkekten ama senin yanında anlatsın, senden saklayacak birşeyi yok ya. Anlattığı da kendi ilişkisi gibi eften püften birşeydir eminim. Niye ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi ortak buluşma da sağa sola çekiştiriyor ki çocuğu. Hem sana ayıp hem buluştuğunuz diğer insanlara ayıp, okulda da beraberlermiş zaten c,dden amacı tavsiye almaksa başka zamanda alır, devlet meselesi değil ki bu saniyesi saniyesine olaylar değişsin. Çok sinirleniyorum böyle kızlara. Belki sevgiline karşı cidden hiçbirşey hissetmiyordur abisi yerine koyuyordur ama yine de onun gözünde diğerlerinden daha özel olmak istiyor işte. Ben seninkine benzer bir durum yaşadığımda hiç onların masasına uğramadan ortamı terk etmiştim bir defasında. Acil bir işim çıktı, şimdi rahatsız etmeyelim onları siz söylersiniz sonra diyip, ama kız şuan ondan nefret ettiğimin farkında ve muhtemelen o da benden pek hoşlanmıyor, o yüzden bence sen benim 1. mesajımda söylediklerimi yapmayı dene, ikisiyle de aran bozulmasın madem kızı da seviyorsun.

bence kız sevgilinden hoşlanıyordu ama sevgilisi oldugu için pasif kaldı sonra sen araya girip çocukla sevgili olunca dellendi..bene gözünü aç ve asla yalnız bırakma hadi öpüverdi sevgilini bi anda nolcak geriye dönülmicek bi olay işte çocugun da aklı karısacak..arkaaş falan deme sevgilinse senin yanında olmalıdır sürekli onla dertleşmemeli..zaten ne gelirse bu arkadaş ayaklarından gelir prim verme kıza bence..o kadar çok gördümki etrafımda bu tip olaylar hepsi böyle başlıyo..çokmu karamsarım bilemedim ama kızın kesin içinden bişeyler geçiyodu sevgiline karşı ve sen olunca da iyice depreşti..dikkatli ol

Senin en yakın arkadasın, sevgilin onun arkadası tamam aranızı o yaptı ama artık o cocugun bir sevgilisi var, sınırını bilmeli artık birliktesiniz siz, yani ne demek baska masaya gecmeler falan, hic hazetmem bir olur, iki olur yani, sürekli olması beni de rahatsız ederdi samimi davranısları da cabası yok, yok ben tahammül edemezdim ama senin gibi bende konusamazdım sanki, biemiyorum ya zor bir durum, ama sevgilinle azıcık birlikte zaman gecirin arkadas ortamından ayrılın bakalım, belki iyi gelir.

yani onların arasında senin bilmediğin başbaşa konuşulması gereken konular var öylemi gözünü aç bence yanlış anlama ne kadın milletine nede erkeklere güven olur anlatırken anlatırken bi bakmışsın ikisi sevigli oluvermiş sen kendin diyosun benden çok beraber vakit geçiriyorlar diyo okuldada yapışık ikiz gibiler demekki kızın sorunları bitmiyo çözümde bulamamışlarki hala konuşup seni konudan uzak tutuyolar kız arkadaşınında belliki işine gelmiş erkek arkadaşıda hazır uzakta senin sevilinin yanında ondan akıl alarak teselli buluyo uyuz oldum kız arkadaşına senin dostun olsa seni gerçekten tanısa bunu yapmaz bence

ne konuştuklarını sorduğumda kız arkadaşıma anlatmıyor bile geçiştiriyor. okulda da aynılar yaşanan olayları dinliyorum ve basıp gitmemek için tutuyorum orada kendimi. sevgilimi o ortamdan uzaklaştırsam bile o geliyor napıyorsunu okey oynayalım yok kart oynayalım diye başbaşa bırakmıyor. ama yarın o kızı deniycem ayrılmak istiyorum falan diycem ve ne tepki vericek onu anlıycam

sende yapış iyicene sevgiline ozaman canım gitme de iki cilve yap erkekler sever sarıl falan sevgilin değilmi yollama kızdan uzak tut kızada şaka yollu laf sok sizi barıştırcaz derken biz ayrılacaz falan diye mevzudan sıkıldığını belli et kıza karşı kızın yanında iyice yakınlaşki erkek arkadaşına surat ifadesinden anlarsın zaten kızın niyetini

bu durum cidden rahatsız edici.kıza sölesen erkek arkadaşına farklı anlatıp doldurup sana ters davranmasına sebep olursun ve oda amacına ulaşır.erkek arkadaşına sölesen kız arkadaşında bi anda kıymete biner sen kötü kadın kıskanç bencil olursun.bi süre kendi hallerine bırak bakalım.seninde normal erkek arkadaşların yokmu gruptan.sende onlarla takıl bakalım belki empati yaparda kendine gelir.ama dozunu kaçırmadan.seni seviyorsa sana önem veriyorsa kendine çeki düzen verir.vermiyorsa zaten yol ver gitsin üzülmede.umursamaz gibi davran görmezden gel onları sana davrandıkları gibi davran.hem sana karşı hislerinide anlşamış olursun hemde bu işe nokta koyarsın..

Canım doğrudur tavsiye almak isteyebilir bir erkekten ama senin yanında anlatsın, senden saklayacak birşeyi yok ya. Anlattığı da kendi ilişkisi gibi eften püften birşeydir eminim. Niye ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi ortak buluşma da sağa sola çekiştiriyor ki çocuğu. Hem sana ayıp hem buluştuğunuz diğer insanlara ayıp, okulda da beraberlermiş zaten c,dden amacı tavsiye almaksa başka zamanda alır, devlet meselesi değil ki bu saniyesi saniyesine olaylar değişsin. Çok sinirleniyorum böyle kızlara. Belki sevgiline karşı cidden hiçbirşey hissetmiyordur abisi yerine koyuyordur ama yine de onun gözünde diğerlerinden daha özel olmak istiyor işte. Ben seninkine benzer bir durum yaşadığımda hiç onların masasına uğramadan ortamı terk etmiştim bir defasında. Acil bir işim çıktı, şimdi rahatsız etmeyelim onları siz söylersiniz sonra diyip, ama kız şuan ondan nefret ettiğimin farkında ve muhtemelen o da benden pek hoşlanmıyor, o yüzden bence sen benim 1. mesajımda söylediklerimi yapmayı dene, ikisiyle de aran bozulmasın madem kızı da seviyorsun.

tamam bir erkek den tavsiye almak ister ama gruptaki tek erkek benim sevgilim değil 2 erkek arkadaşımız daha var onlardan tavsiye alsın. yakın bir kız arkadaşım ve tek rahat konuşabildiğim kız arkadaşım kaybetmek istemem ama ondan şu aralar nefret ediyorum. yarın aynı şey olursa kalkar giderim zaten

Bence kız arkadaşın sevgilinden hoşlanıyor bunuda siz çıkdıktan sonra fark etmiş bence yada ozaman kıymete binmiş.Bence çok pasif davranıyorsun ikinci plana atılmayı kabul etmemen lazım ama bunu direk belli etsen kıskanıyor derler iyice egoları okşanır.Bence burda direk sevgiline kadınca bir tavırla yaklaş hiç başbaşa kalamıyoruz de ne bileyim şımarıklık yap bir şekilde yapdıkların aptalcada olsa erkeklerde aptaldır zaten erkek arkadaşının dikkatini üstünde topla o kızın salakça sorunlarıyla ilginmek yerine seninle ilgilensin.Çünkü gitsen mantıklıca böyle böyle desen suçlu duruma kıskanç durumuna düşersin sende o kızın yolundan git yüzsüzce farklı bir şekilde ilgiyi üstüne çek.Bu arada acayip sinir oldum kız arkadaşına

bu durum cidden rahatsız edici.kıza sölesen erkek arkadaşına farklı anlatıp doldurup sana ters davranmasına sebep olursun ve oda amacına ulaşır.erkek arkadaşına sölesen kız arkadaşında bi anda kıymete biner sen kötü kadın kıskanç bencil olursun.bi süre kendi hallerine bırak bakalım.seninde normal erkek arkadaşların yokmu gruptan.sende onlarla takıl bakalım belki empati yaparda kendine gelir.ama dozunu kaçırmadan.seni seviyorsa sana önem veriyorsa kendine çeki düzen verir.vermiyorsa zaten yol ver gitsin üzülmede.umursamaz gibi davran görmezden gel onları sana davrandıkları gibi davran.hem sana karşı hislerinide anlşamış olursun hemde bu işe nokta koyarsın..

ben ikisine de bir şey diyemem ki hatta tanıdığım kimseye bu konudan bahsedemem. erkeklerle yakın olsam farketmez o anda çünkü kız arkadaşımla ilgileniyor olur

ne konuştuklarını sorduğumda kız arkadaşıma anlatmıyor bile geçiştiriyor. okulda da aynılar yaşanan olayları dinliyorum ve basıp gitmemek için tutuyorum orada kendimi. sevgilimi o ortamdan uzaklaştırsam bile o geliyor napıyorsunu okey oynayalım yok kart oynayalım diye başbaşa bırakmıyor. ama yarın o kızı deniycem ayrılmak istiyorum falan diycem ve ne tepki vericek onu anlıycam

Bence öyle yapma, daha da heveslenebilir, canım yanınıza geldiğinde sen onu özel birşey konuşucaz diye uzaklaştırabilirsin çünkü siz sevgilisiniz başbaşa kalmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir, ama o kızın hakkı yok böyle birşey yapmaya, ay sinir oldum resmen kıza ya, bence mümkün olduğunca uzaklaştır çevrenizden artık sizin ilişkilerinizi 3lü bir şekilde toparlama imkanınız kalmamış, kızı hayatınızdan çıkarman gerek. Erkek arkadaşın beş dakikaya gelicem filan dediğinde ben 5 dakika sonra kalkmış olurum boş boş beklicek zamanım yok de tepkini koy, sizin yanınıza geldiğinde kızı uzaklaştır bir şekilde. Buarada kız sana erkek arkadaşınla konuştuğu özel şeyleri anlatmıyor öyle mi? Erkek arkadaşına sorduğun zaman ne cevap veriyor peki bu kadar özel ne konuşuyorsunuz diye?

Öncelikle bu kadar melankolik olma canım. Ortada kasti bir durum varken kimi neyi kaybetmeyi düşünüyorsun ki? Resmen senin gururunu incitici bir durum var ortada. Buradaki hangi mantık bu durumları kabul edebilir söyler misin?

Seninle ve sevgilinle ortak olan bir arkadaş sevgilini sendan alıp başka bir masaya geçerek dakikalarca konuşabiliyor, senden çok ilgi alaka gösteriyor, yani seni dışlıyor. Erkek arkadaşına da hava hoş anlaşılan, bence ilgi gördüğünün farkında. Hiç bir erkek bu kadar saf değildir, kesinlikle bu masala inanmam ben. Senin rahatsız olduğunu sana ayıp olduğunu nasıl anlayamaz sana mantıklı geliyor mu allah aşkına?

Kademe kademe ilerle bence, önce aralarına dal, yalnız kalamayacaklarını anlasınlar, sonra laf çarp, sonra sevgilini, olmadı arkadaşını uyar. Hiç biri tutmadıysa çek git bence ben olsam değer görmediğim insanlara değer vermekle vakit kaybetmem. Gece gece sinirlendim yine, millet kendini ne kadar da akıllı sanıyor be:47:

Bence kız arkadaşın sevgilinden hoşlanıyor bunuda siz çıkdıktan sonra fark etmiş bence yada ozaman kıymete binmiş.Bence çok pasif davranıyorsun ikinci plana atılmayı kabul etmemen lazım ama bunu direk belli etsen kıskanıyor derler iyice egoları okşanır.Bence burda direk sevgiline kadınca bir tavırla yaklaş hiç başbaşa kalamıyoruz de ne bileyim şımarıklık yap bir şekilde yapdıkların aptalcada olsa erkeklerde aptaldır zaten erkek arkadaşının dikkatini üstünde topla o kızın salakça sorunlarıyla ilginmek yerine seninle ilgilensin.Çünkü gitsen mantıklıca böyle böyle desen suçlu duruma kıskanç durumuna düşersin sende o kızın yolundan git yüzsüzce farklı bir şekilde ilgiyi üstüne çek.Bu arada acayip sinir oldum kız arkadaşına

bende öyle düşündüm şimdi mi kıymete bindi diye. pasif kalıyorum doğru çünkü yanlış bir laf bir şey demekten korkuyorum susuyorum bazen çünkü sinirle ters bir şey söylerim bana patlar. bende bu aralar sinir oluyorum o kıza

Bak kesinlikle direkt çekip gitme, sonra herkesin gözünde "abartıyor" olursun. Kademe kademe her seçeneği eleyip yine de dışlanıyorsan o zaman çek git. Ortadan ani bir tepki verirsen seni suçlu çıkarır akıllılar, "ay biz farketmedik, kötü niyetimiz yoktu, sen fesatsın" bla bla:41:

Bence öyle yapma, daha da heveslenebilir, canım yanınıza geldiğinde sen onu özel birşey konuşucaz diye uzaklaştırabilirsin çünkü siz sevgilisiniz başbaşa kalmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir, ama o kızın hakkı yok böyle birşey yapmaya, ay sinir oldum resmen kıza ya, bence mümkün olduğunca uzaklaştır çevrenizden artık sizin ilişkilerinizi 3lü bir şekilde toparlama imkanınız kalmamış, kızı hayatınızdan çıkarman gerek. Erkek arkadaşın beş dakikaya gelicem filan dediğinde ben 5 dakika sonra kalkmış olurum boş boş beklicek zamanım yok de tepkini koy, sizin yanınıza geldiğinde kızı uzaklaştır bir şekilde. Buarada kız sana erkek arkadaşınla konuştuğu özel şeyleri anlatmıyor öyle mi? Erkek arkadaşına sorduğun zaman ne cevap veriyor peki bu kadar özel ne konuşuyorsunuz diye?

erkek arkadaşım üstü kapalı özet geçiyor sadece. ters bir şey yapmak istemiyorum. ama bir şeyler yapmalıyım. bir durum var mı yoksa ben mi yanlış anlıyorum bunu öğrenmem lazım. başbaşa kalmayı istiyorum ama bu olmuyor. olay şöyle arkadaşlarımızın hepsi okuldan çıkıyorlar benimle buluşup bir mekana gidiyoruz. başbaşa takılmak zor bir de sınav haftası ders çalışmalar notlar her an birlikteler

kıza sinir oluyosun madem kızı gözden çıkar gitsin zaten arkadaşın olsa ne olacak şu kızdan kaybetmeyi istemiyorum diyosun erkek arkadaşını elinden alınca ikisini birden zaten kaybedeceksin erkek arkadaşınada biraz cilve yap yollama kız arkadaşın kimbilir ne anlatıyoki çocuğun dikkatini çekiyo konular 5 dklar saatler oluyo

valla canım gördüğüm kadarıyla senin bu duruma müdahale edeceğin yok en iyisi biz toplaşıp gelelim:))) hani okadar sinir oldumki mümkün olsa gelip ben el koyacam duruma.

erkek arkadaşım üstü kapalı özet geçiyor sadece. ters bir şey yapmak istemiyorum. ama bir şeyler yapmalıyım. bir durum var mı yoksa ben mi yanlış anlıyorum bunu öğrenmem lazım. başbaşa kalmayı istiyorum ama bu olmuyor. olay şöyle arkadaşlarımızın hepsi okuldan çıkıyorlar benimle buluşup bir mekana gidiyoruz. başbaşa takılmak zor bir de sınav haftası ders çalışmalar notlar her an birlikteler

aradaki durumu anca şöyle anlarsın sen kız varken iyice yakınlaş erkek arkadaşına bence oda salak değil ya sana sarılır falan kızın surat ifadesine bak sizi yakınlaşınca nasıl oluyo bozuluyomu kızada anlatma herşeyini çocuğa dost ayağına yatıp seni satabilir

Öncelikle bu kadar melankolik olma canım. Ortada kasti bir durum varken kimi neyi kaybetmeyi düşünüyorsun ki? Resmen senin gururunu incitici bir durum var ortada. Buradaki hangi mantık bu durumları kabul edebilir söyler misin?

Seninle ve sevgilinle ortak olan bir arkadaş sevgilini sendan alıp başka bir masaya geçerek dakikalarca konuşabiliyor, senden çok ilgi alaka gösteriyor, yani seni dışlıyor. Erkek arkadaşına da hava hoş anlaşılan, bence ilgi gördüğünün farkında. Hiç bir erkek bu kadar saf değildir, kesinlikle bu masala inanmam ben. Senin rahatsız olduğunu sana ayıp olduğunu nasıl anlayamaz sana mantıklı geliyor mu allah aşkına?

Kademe kademe ilerle bence, önce aralarına dal, yalnız kalamayacaklarını anlasınlar, sonra laf çarp, sonra sevgilini, olmadı arkadaşını uyar. Hiç biri tutmadıysa çek git bence ben olsam değer görmediğim insanlara değer vermekle vakit kaybetmem. Gece gece sinirlendim yine, millet kendini ne kadar da akıllı sanıyor be:47:

benim erkek arkadaşım saf değil her şeyin farkına varır işine geldiği gibi.bunlar konuşup geliyor tabi morelim bozuk noldu aşkımmm ? diyor bir şey yok diyorum sadece ama ne sövüyorum ya. kız arkadaşım sevgilisinden gelen her mesajı okutuyor bak böyle dedi ne diycem..

aradaki durumu anca şöyle anlarsın sen kız varken iyice yakınlaş erkek arkadaşına bence oda salak değil ya sana sarılır falan kızın surat ifadesine bak sizi yakınlaşınca nasıl oluyo bozuluyomu kızada anlatma herşeyini çocuğa dost ayağına yatıp seni satabilir

eskiden anlatıyordum artık o kadar samimi olamıyorum onunla çünkü nefret ediyorum o kızdan. bunu yarın denerim

Yahu 3lü ilişki nedir anlamıyorum. Bir arkadaşım vardı, zamanında bir çocuktan hoşlanıyordum kıza gösterdim, bir durdu iki durdu, sonra unutmuşa yattı. Bir sonraki muhabbette ne dese beğenirsin "ayyy ben de o çocuktan hoşlanıyorum inanır mısın":37: Ben de yedim. Baktı çocuğu ayartamıyor, gitti çocukla arkadaş oldu, sonra bana ayarladı.Tek derdi olayların merkezi olmaktı, aramızda ne var ne yok illaki bilecekti.

Başka bir kız arkadaşı da yine arkadaşı olan bir erkekle çıkarken bu her daim 3. kişi olarak yanlarında bulunurdu. Arkadaşları ayrıldı ve bu kız bunalıma girdi resmen, bize aynen söylediği şey: "x le y ayrılınca bunalıma girdim, nasıl anlatayım biz 3 kişi gibi çıkıyorduk adeta, resmen boşuktayım." Sonra nasıl olduysa kızı bıraktı çocuğa sardı. Lise dönemimde tanıdığım en acayip insandı, okuduğum ünide o kadar uç insan olmasına rağmen böylesine bir daha rastlamadım, numunelikti yani

Back
X