Hahaahh sahipli diyip otomatik düşmesi lazım hesaptanO kadınlar arkadaşıysa neden silsin ki? Sevgili olunca arkadaşlıklar otomatik eleniyor mu?
bana tersO kadınlar arkadaşıysa neden silsin ki? Sevgili olunca arkadaşlıklar otomatik eleniyor mu?
benim hoşuma gitmiyor ben nasıl onun istemedigi birşey yapmıyorumKonuşsa ne olur o kadınlarla, ben onu merak ettim.
Farklı cinsiyetler konuşamıyor, arkadaş olamıyor mu?
Bence daha fazlasını bile yapıp nüfustan araştırmıştır daTek tek kaç kadını takıp ediyor diye baktınız mı
Sana ters ama sevgiline ters değil malesef.bana ters
iste hangisi gercek arkadaş bilemiyorsun ondan ki ben çok kıskanç biriyim ondan da sordum benmi abartiyorum diyeArkadaşlarıysa silmesin ama bir gün konuşuruz belki umuduyla eklenen ve hiç konuşulmayan, tanışılmayan insanlarla takipleşilmek bana da gereksiz geliyor.
Yani onları takip etmenin de bir amacı yok ondan silinebilir. Kız/erkek fark etmez tabii
Siz ne sormuştunuz ?
benim takıldìğım nokta bana tiktoku sildirdi Facebook açmıştım türk sayfaları takip ediyorum diye ihanetle suclandim facebookuda kapattim.ben birşey isteyince niye arkadaş oluyor yapacak insan heryerde aldatir gercide yinede istemiyorum onlari orda görmekHaremlik selamlık mı yaşıyorsunuz anlamadım. Silse bile instagramdan o bayanları yahu bu adam çalışıyor muhtemelen iş yerinde de kız arkadaşları var. Burda önemli olan zihniyet. Arkadaşlığın ne olduğını bildikten sonra sorun yok ki. Çmür boyu kadınlardan nasıl kaçıracaksınız sevgilinizi
Bu şekilde yaşayabileceğiniz sizin erkek onun kadın göremeyeceği uygun coğrafyalar varbana ters
ivit hahaha ben biraz inspektor gadget gibiyimTek tek kaç kadını takıp ediyor diye baktınız mı
daha evlenmedik ama diyorki evlenirsek silerim ama ben huzursuz oluyorumsosyal medya maalesef insanların arasını bozuyor ben sizin yerinizde olsam kökten tüm sosyal hesaplarını kapattırıldım sonuçta siz onun esisiniz sizin istediğinizi yapsın
Yapmadığınız halde ihanetle suçlandıysanız ve bunın için face kapattıysanız suç sizde. Bu ilişki yürümez kusura bakmayın çünkü bu iftira atmaktır. İftiraya niye göz yumuyorsunuz? Birbirinizdeb emin olup güvenseniz zaten böyle bi konu açmazdın sanırımbenim takıldìğım nokta bana tiktoku sildirdi Facebook açmıştım türk sayfaları takip ediyorum diye ihanetle suclandim facebookuda kapattim.ben birşey isteyince niye arkadaş oluyor yapacak insan heryerde aldatir gercide yinede istemiyorum onlari orda görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?