sevgilim ve instagram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seda8485

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
107
21
13
41
merhaba bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben corona oldum pek iyi degilim ama başka birşey anlatmak istiyorum.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor hiçbirine konusmuyorum diyor bunu zaten anladigim an biter.benim tiktok hesabim vardı rahatsız oldu kapattım ama bu takiplestigi kadınlar çok canımı sıkıyor artık fedakarlık tek taraflı olmaz aile degil birşey degil 150 takip ettigi varsa aile erkek arkadaş bilmem ne 30 yakın kadın var çok sinirim bozuluyor demin bu konuyla ilgili yazdım birazda sessiz kalacagim belki ozaman anlarsin dedim.onun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi benimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor benmi büyütuyorum sizce ? sagolun içimi dokmem lazimdi ama mesela görüntülü olsun normal olsun en az 2 saat konsuruz hergun ilgisiz degil tek Instagram sorunu var

Arkadaşlarıysa silmesin ama bir gün konuşuruz belki umuduyla eklenen ve hiç konuşulmayan, tanışılmayan insanlarla takipleşilmek bana da gereksiz geliyor.

Yani onları takip etmenin de bir amacı yok ondan silinebilir. Kız/erkek fark etmez tabii

Siz ne sormuştunuz ?

Haremlik selamlık mı yaşıyorsunuz anlamadım. Silse bile instagramdan o bayanları yahu bu adam çalışıyor muhtemelen iş yerinde de kız arkadaşları var. Burda önemli olan zihniyet. Arkadaşlığın ne olduğını bildikten sonra sorun yok ki. Çmür boyu kadınlardan nasıl kaçıracaksınız sevgilinizi

iste hangisi gercek arkadaş bilemiyorsun ondan ki ben çok kıskanç biriyim ondan da sordum benmi abartiyorum diye

benim takıldìğım nokta bana tiktoku sildirdi Facebook açmıştım türk sayfaları takip ediyorum diye ihanetle suclandim facebookuda kapattim.ben birşey isteyince niye arkadaş oluyor yapacak insan heryerde aldatir gercide yinede istemiyorum onlari orda görmek

sosyal medya maalesef insanların arasını bozuyor ben sizin yerinizde olsam kökten tüm sosyal hesaplarını kapattırıldım sonuçta siz onun esisiniz sizin istediğinizi yapsın

Yapmadığınız halde ihanetle suçlandıysanız ve bunın için face kapattıysanız suç sizde. Bu ilişki yürümez kusura bakmayın çünkü bu iftira atmaktır. İftiraya niye göz yumuyorsunuz? Birbirinizdeb emin olup güvenseniz zaten böyle bi konu açmazdın sanırım

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım arkadaşınızın saçma tavsiyesine uymazsınız. Bence reelde tanımadığı kadınlarla takipleşmesi normal değil ama okuldan, iş yerinden vs arkadaşıysa sorun olmamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…