hayatımda ilk defa tiktoku olan birini tanıdım sormak istiyorum neden tiktokunuz vardı? tiktok un amacını merak ediyorum da? şarkıları seslendirmeye dansetmeye çalışarak ne yapmaya çalışılıyor ordan?merhaba bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben corona oldum pek iyi degilim ama başka birşey anlatmak istiyorum.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor hiçbirine konusmuyorum diyor bunu zaten anladigim an biter.benim tiktok hesabim vardı rahatsız oldu kapattım ama bu takiplestigi kadınlar çok canımı sıkıyor artık fedakarlık tek taraflı olmaz aile degil birşey degil 150 takip ettigi varsa aile erkek arkadaş bilmem ne 30 yakın kadın var çok sinirim bozuluyor demin bu konuyla ilgili yazdım birazda sessiz kalacagim belki ozaman anlarsin dedim.onun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi benimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor benmi büyütuyorum sizce ? sagolun içimi dokmem lazimdi ama mesela görüntülü olsun normal olsun en az 2 saat konsuruz hergun ilgisiz degil tek Instagram sorunu var
Sen niye sildin ki? O silmeyerek doğru olanı yapıyor sen ona göre şekil alıyorsun. Böyle ilişki olmaz.benim takıldìğım nokta bana tiktoku sildirdi Facebook açmıştım türk sayfaları takip ediyorum diye ihanetle suclandim facebookuda kapattim.ben birşey isteyince niye arkadaş oluyor yapacak insan heryerde aldatir gercide yinede istemiyorum onlari orda görmek
Sebebi ne biliyor musunuz? Affedersiniz ama kendisi her haltı yiyor ve sizi de kendisi gibi zannediyor. Böyle adamları neden ısrarla hayatınızda tutuyorsunuz Allah aşkınaFacebook açmıştım türk sayfaları takip ediyorum diye ihanetle suclandim
Akli basinda insanlarin tik tok kullanacagini düşünmüyorum. Tik tok kullanan birini ciddiye bile almam..
dediğim gibi sosyal medya eşler veya sevgililer arasını bozuyor. arkadaşlarını silmek yerine komple sosyal hesap kapatılmalı ben evlenme aşamasında olursam ilk şartım bu olucak ben sevmiyorum sosyal medyayıdaha evlenmedik ama diyorki evlenirsek silerim ama ben huzursuz oluyorum
güven sorunu oldu evet ama ben sosyal medya hastasi degilim sildim kirmamak içinYapmadığınız halde ihanetle suçlandıysanız ve bunın için face kapattıysanız suç sizde. Bu ilişki yürümez kusura bakmayın çünkü bu iftira atmaktır. İftiraya niye göz yumuyorsunuz? Birbirinizdeb emin olup güvenseniz zaten böyle bi konu açmazdın sanırım
katılıyorumdediğim gibi sosyal medya eşler veya sevgililer arasını bozuyor. arkadaşlarını silmek yerine komple sosyal hesap kapatılmalı ben evlenme aşamasında olursam ilk şartım bu olucak ben sevmiyorum sosyal medyayı
Bu konuda haklısınız ama tiktok örneği olduğu için adamı haklı bulmamak elde değilbenim hoşuma gitmiyor ben nasıl onun istemedigi birşey yapmıyorum
ben fake kullandım sadece video izlemek için ki kapattim merakli degilim öyle yerlere.hayatımda ilk defa tiktoku olan birini tanıdım sormak istiyorum neden tiktokunuz vardı? tiktok un amacını merak ediyorum da? şarkıları seslendirmeye dansetmeye çalışarak ne yapmaya çalışılıyor ordan?
sevgilin seni sevmiyor, sevse ikiletmez tanımadığı kadınları silerdi.
Biliyorum okudumkonu sahibinin tiktoku varmış.
İnspector gadget o, Türkçeye dedektif olarak çeviriyoruz. Sizin karakterinize de çok uygun bir seçim değil maalesef. Siz daha çok you’daki joe olursunuzivit hahaha ben biraz inspektor gadget gibiyim
ama onunda var tiktoku girmiyor suan ordan para kazanmak icin açmıştı takipci sayısına ulaşamadı kullanmiyor suanBu konuda haklısınız ama tiktok örneği olduğu için adamı haklı bulmamak elde değil
O isteğini kıskançlıkla bağdaştırmak yerine sizin adınıza iyilik istemiş diyebiliyorum.
Ama o seni kırıyor. Niye taviz veriyorsun kendinden. Böyle yapa ypaa tepene cıkarıyorsungüven sorunu oldu evet ama ben sosyal medya hastasi degilim sildim kirmamak için
hayır sadece video izlemek amacla vardi fake hesabim ki oda 1 ay oldu kapataliBiliyorum okudum
ben fake kullandım sadece video izlemek için ki kapattim merakli degilim öyle yerlere.
okuldan diyor ama bilemessinÖncelikle geçmiş olsun. Umarım arkadaşınızın saçma tavsiyesine uymazsınız. Bence reelde tanımadığı kadınlarla takipleşmesi normal değil ama okuldan, iş yerinden vs arkadaşıysa sorun olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?