sevgilim ve instagram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanında tiktok açıp kullanmış birinin sevgilimin hesabında kadınların ekli olması bana ters demesinin mantıksızlığı peki Gayet lakayt bi ortamda takılabiliyomuşsunuz siz adamın arkadaşları neden dert oldu anlamadım.

Şunu unutmayın testinin içinde ne varsa dışına o sızar.

tiktok hesabim var diye yani?? kullanma amacı önemli ben kendimi paylasmadim

iste hangisi gercek arkadaş bilemiyorsun ondan ki ben çok kıskanç biriyim ondan da sordum benmi abartiyorum diye
Ne alaka ya 30 kadın bence baya az bıle bunun çocukluk arkadaşı okul hayatı var. Tabı kı çevresı olması normal. Karşı cins arkadaş olamaz mı? Benim erkek arkadaşım ölsün o zaman. Çocuğun 300 den 50 si kadındır akrabalarıyla beraber benim 600 e yakın çoğu erkek

tiktok hesabim var diye yani?? kullanma amacı önemli ben kendimi paylasmadim
Ne için kullandınız bilimsel araştırma için falan mı? Gayet lakayt ve seviyesiz bir platform ne paylaşırsanız paylaşın. Tezat yani.

Benim de vardı sizin gibi bi arkadaşım. Sevgili bulmak için saçma sapan platformlar kullanıp, sevgilisi olunca sosyal medya kapatan, kapattırmaya çalışan. Çünkü sanıyor ki sosyal medyada herkes onun gibi sevgili bulmaya çalışıyor. O yüzden diyorum kişi kendinden bilir işi. Nerede sosyal medya için böyle düşünen varsa sosyal medyayı zamanında o amaçla kullanmıştır asla şaşmaz

Bende eklerim kizlari demesiyle vazgectigim huyum.Umarim anlatabilmisimdir.

Eklediği kadınlar arkadaşı ise sorun olmaz. Ama tanımadığı insanları takip ediyorsa belki o problem olabilir. Ama siz erkek arkadaşlarınızı eklediğinizde sıkıntı yaratıyorsa bu bana da ters gelir. Ama bende mesela ilkokul ortaokuldan bile erkek arkadaşlarım eklidir.

silmeseydiniz hata sizde.

yapacak insan heryerde yapar ben tiktoku video izlemek icin kullandim ama sildim sosyal medya bagimlisi degilim yani.ki sevgilimin hesabi var birsuru videosuda var ben sil diyince girmiyorum daha para kazanmak amacli paylastim diyor ama neyse icinde olan heryerde hersekil yapar.sadece kiskanc oldugum icin rahatsiz oldum o kadinlardan

Yaşınız 33 mü gerçekten ? Konuya ve verdiğiniz cevaplara bakarak 19-20 diye düşünmüştüm.

Sevgiliniz de sizin yaşlarda diye düşünsek, o da evlenince silerim, hepsi arkadaşım istersen mesaj at dediğine göre, ben uygun buldum sizi birbirinize. Az sabredin nikahı basınca tüm kadınları def ederdiniz kocanizin hayatından.

33 değildir ya, bizim nesil olamaz, bizden tiktok kullanılmayacağını bilirler ya, 90 larda çocuk olanlar yapmaz öyle şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…