- 5 Temmuz 2025
- 421
- En iyi cevaplar
- 1
- 107
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
Herkese günaydın,Daha önceki konularimi hatırlayanlar vardır 1 senelik uzak mesafe ilişkim vardı polis memuruydu ben ayrılmıştım ilgisizlik yazmamasından dolayı vs. Daha sonrasında konu açmıştım aradi konuştuk vs diye. Barıştık ama şöyle bir şey gozlemliyorum bizim flört dönemimizde sadece kıskançtı aslında o zamanlar dışarı çıkacağım dediğim de kiminle diye sorardı arkadaşım dediğimde arkadaşının adı yok mu vs derdi sonra sevgili olduk hiç sorgulamadi arkadaslarimla dediğim de tamam derdi biliyordu kız arkadaşlarımla gittiğimi ama şimdi yine soruyor arkadaşım diyince kim hangi arkadaşın vs dün uyuyakalmışım nerdesin merak ettim falan dedi ama önce direkt nerdesin dedi. Yoktunda falan dedi yok dediği 1 saat uyuya kalmışım normalde kıskanç biri ama bu kıskançlığı flört döneminden sonra sevgililiğe geçince yok olmuş gibiydi vardı ama çok değildi. Hasta olunca da örneğin hep şey diyor sen hasta olunca seninle kavga edesim geliyor dikkat etmiyorsun vs.kendine bakmıyomuşsun gibi hissediyorum diyor. Biraz sert biri hep böyleydi sert derken şu anlamda sert konuşma olarak değil ama kendinden ödün vermiyor yani biraz hep o haklı hep o biliyor tarzında takılıyor. Hemen bir konu açılınca geriliyor konuyu kapatalım gerildik diyor. Avm gidiyoruz yürüyen merdivenlerde insanlar yan yana durur o beni ön basamağa alıyor hep niye diyorum prensibim diyor. Arabaya biniyoruz önce beni bindiriyor sonra kendi biniyor
Bu kıskançlığı neden tekrar başladı sizce ? Bir kere telefonda konuşurken bir iş arkadaşım girmişti odama bir şey için telefonda sesi duydu söyledim vs gitti mi falan dedi bozuldu. Barışınca niye başladığına anlam veremiyorum flört dönemimizde vardı ama sonra ilişkimiz başlayınca gerçekten hiç sormadı ben de şaşırırdım biliyordu çünkü ama şu an da niye böyle oldu anlamadım