- 21 Ocak 2015
- 23
- 1
- 3
- Konu Sahibi troublemaker8813
-
küfür etmeyen erkek varmı ki?
çok iyi :)bana etmiyor şükürde maç izlerken haberleri izlerken falan hiç hoşlanmıyorum.Ben esımdem hıc duymadm cok sukur..
Boyle olmayi twrvihs boyle olmayi tercih etmezdim zaten herseyin farkindayim.bagimli bir iliski oldu benim ki.normalde hic bir konuda taviz vermeyen ben konu ask olunca kör oluyorum :( post: 39006628 .!.:Bir daha küfür edecek mi diye beklemektense, alkol konusundaki sözünü yerini getirmek için somut adım atıp atmadığına bakmak yerinde olur. Eski kız arkadaşlarının da ayrılmalarından önce sizle aynı şeyleri söylediklerini tahmin edebiliyorum.
Duygusal konularda güçsüz olmanız alkolü ağzıyla içmeyen ve size hakaret eden birini çekmenizi gerektiriyorsa gerçekten çok kaçınılası bir özellikmiş, kimseye nasip olmasın.
Diger kizlar en sonunda ayrilmis ve geri donmemisler.yakin bir arkadasimiz ortak o birlikteligimizi ilk duyduğunda kiza küfür etmez inşallah demis bir arkadasimaKüfürü bırakacağını sanmıyorum.Bırakacak olsaydı diğer kız arkadaşlarından ayrılmamak için bırakırdı.Ya böyle kabul et ya da vazgeç derim ben.Bu saatten sonra huy değişmez.Değişse de göstermelik oluyor bak sözümü tuttum gibilerinden sonra yine eskiye dönüyor.
Diger kizlar en sonunda ayrilmis ve geri donmemisler.yakin bir arkadasimiz ortak o birlikteligimizi ilk duyduğunda kiza küfür etmez inşallah demis bir arkadasimabenim ki bile bile lades oldu aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?