sevgilim ve küfür aliskanligi :(

troublemaker8813

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
23
1
3
Merhaba,siteye yeni uye oldum bu konu icin ve sizden yardim bekliyorum.benim kendime göre büyük bir sorunum var.sevgilim tartistigimizda bana küfür etti.alkolluyken kendini kaybediyor.sonra defalarca ozur diledi ama cok kirildim.ayrilmayi dusundum ama yapamadim.affettim.alkolu birakicam seni bu yuzden kaybedemem dedi.bir daha olursa ayril dedi ki zaten bir daha ki sefer kendimi ezmiyecegimi soyledim.26 yasindayim ve ilkleri yasadigim insan.ailesiyle tanıştım evlilik düşünüyorum ama kafam cok karıştı.onu cok seviyorum.onceki sevgilileriyle bu yuzden ayrilmislar.hatta bana ilk tanistigimizda sana kufur etmicem soz verdim kendime diyordu surekli.kafam cok karisik duygusal konularda cok güçsüzüm.onu seviyorum sevmesem çekecek bi insan degilim.

Bekleyip görürsün o zaman değişecek mi değişmeyecek mi?? Bu küfür olayını bizde yaşamıştık bi dönem o küfür ettikce ben de ona küfür ediyordum tabi o zamanlar çok baslarindaydik ilişkinin. Sonra baktı böyle bir yere gitmiyoruz kesti sesini :) sana sende küfür et demiyorum ama empati yapmasını sağla yoksa biteceğini hissetsn. Hatasinin farkında demekki düzelecek bence..

Teşekkür ederim cevabin icin.sanırım ben fazla tepkimi gosteremedim cunku gercekten duygusal konularda cok gucsuzum ama bir daha ki sefere gidicegimi soyledim.senin yaptigini ben de yapmayi dusundum belki anlar nasil oluyormus diye ama umarim toplar kendini :)

saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz saygınızı kaybetmeyin . kaybettirmeyin ! size küfür etmesine izin vermeyin bir kere olursa arkası gelir. bugün size eder yarın anneniz adına eder. siz kendinize olanı kaldırsanız da onun adına olunca kaldıramazsınız . önüne geçin asla tekrarı olmasın .

Bir daha küfür edecek mi diye beklemektense, alkol konusundaki sözünü yerini getirmek için somut adım atıp atmadığına bakmak yerinde olur. Eski kız arkadaşlarının da ayrılmalarından önce sizle aynı şeyleri söylediklerini tahmin edebiliyorum.

Duygusal konularda güçsüz olmanız alkolü ağzıyla içmeyen ve size hakaret eden birini çekmenizi gerektiriyorsa gerçekten çok kaçınılası bir özellikmiş, kimseye nasip olmasın.

Eski iliskileri bu yüzden bittiyse hala ders cikarmamis demektir. Biraz zor gibi görünüyor birakmasi ama hayirlisi artik

Kesinlikle haklısınız baristim ama hala cok kirginim duzelicek gibi de degil cok agir konuştu cok: 39006501, member: 647771"]saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz saygınızı kaybetmeyin . kaybettirmeyin ! size küfür etmesine izin vermeyin bir kere olursa arkası gelir. bugün size eder yarın anneniz adına eder. siz kendinize olanı kaldırsanız da onun adına olunca kaldıramazsınız . önüne geçin asla tekrarı olmasın .[/QUOTE]
Kesinlikle haklisiniz

Boyle olmayi twrvih

Küfürü bırakacağını sanmıyorum.Bırakacak olsaydı diğer kız arkadaşlarından ayrılmamak için bırakırdı.Ya böyle kabul et ya da vazgeç derim ben.Bu saatten sonra huy değişmez.Değişse de göstermelik oluyor bak sözümü tuttum gibilerinden sonra yine eskiye dönüyor.

Diger kizlar en sonunda ayrilmis ve geri donmemisler.yakin bir arkadasimiz ortak o birlikteligimizi ilk duyduğunda kiza küfür etmez inşallah demis bir arkadasima benim ki bile bile lades oldu aslinda

Bir erkekle evlenmemek için en önemli iki sebep: alkol ve küfür!

Değişmez boşuna bekleme. Hani sana küfür etmeyeceğine dair söz vermişti?? Etti işte. Hele içki. Ölene kadar içiyor adamlar, yuvalar yıkılıyor, kolaymı onu bırakmak.

Erkeği kendi yatağında başka kadınla bassan yine seni seviyorum der özür diler, bi daha yapmıcam der. Böyle yüzsüz varlıklar bunların çoğu.

İnanma! Kendini yakma! Kötü koca ömür törpüsü.

Diger kizlar en sonunda ayrilmis ve geri donmemisler.yakin bir arkadasimiz ortak o birlikteligimizi ilk duyduğunda kiza küfür etmez inşallah demis bir arkadasima benim ki bile bile lades oldu aslinda

Yani bak yakın çevresi bile biliyor ve sen de biliyormuşsun aslında.Henüz daha yolun başındasın sanırım söz nişan vs yok.Öyle bile olsa çekilmez bence.Dediğim gibi değişecek olsaydı değişirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…