sevgilim ve küfür aliskanligi :(

Isin garibi ben aljolde

Bu arada benim babam anneme 30 senedir küfür ediyor. Hemde annem çok fedakar ve hasta şu an. İlk karısına da ediyormuş. Annemde bunu bile bile evlenmiş, iyi halt etmiş.

Değişmeeeeezzz! Ömür boyu küfürbaz ve alkolik bi adamla yaşamayı, çocuklarının da bunu görerek büyümesini istiyorsan evlen!

Değişeceğine inanmak istemistim ve benim ilk sevgilim gozlerimi kulaklarimi kapatip sevdim onu ama acisini çekiyorum şimdi...tiyasa, post: 39006917, member: 496581"]Yani bak yakın çevresi bile biliyor ve sen de biliyormuşsun aslında.Henüz daha yolun başındasın sanırım söz nişan vs yok.Öyle bile olsa çekilmez bence.Dediğim gibi değişecek olsaydı değişirdi.[/QUOTE]
Degisecegine

Degisecegine[/QUOTE]

Alıntı yaparken sorun oluyor galiba.Yaşın kaç bu arada merak ettim? yani ne zamandır birliktesiz??

Ben yeni uyeyim yazamadim :) benim babam da alkolik ve biz cok cektik annemle..annem asla alkol alan biriyle evlenmemi istemiyor ben de asla diyordum ama buyuk konuştum demek

Büyük konuşmayla bir ilgisi yok, sizin için asla olan bir özelliği karşı tarafta gördüğünüz zaman bırakamamışsınız işte. Ayrılsaydınız annenizin kaderini yaşamak için şimdi kendinize sebep aramazdınız. Düzelir, değişir demek o gerçekten adım atana kadar bahane, boşu boşuna kendinizi kandırmayın.

Kesinliklesafkelebek, post: 39007182, member: 515083"]Büyük konuşmayla bir ilgisi yok, sizin için asla olan bir özelliği karşı tarafta gördüğünüz zaman bırakamamışsınız işte. Ayrılsaydınız annenizin kaderini yaşamak için şimdi kendinize sebep aramazdınız. Düzelir, değişir demek o gerçekten adım atana kadar bahane, boşu boşuna kendinizi kandırmayın.[/QUOTE]
Kesinlikle haklisiniz..benim ki bile bile lades oldu

Alıntı yaparken sorun oluyor galiba.Yaşın kaç bu arada merak ettim? yani ne zamandır birliktesiz??
Aynen yeni uyeyim :) 26 yasim bi senedir beraberiz.aslinda bagimli bir ilişki yaşıyorum su an farkindayim [/QUOTE]

ileride olabilecekleri biliyorsun ailenden dolayı az çok.O yüzden son olarak vazgeç bu sevdadan diyorum.anlık kararlar verip hayatını mahvetme.

Ben yeni uyeyim yazamadim :) benim babam da alkolik ve biz cok cektik annemle..annem asla alkol alan biriyle evlenmemi istemiyor ben de asla diyordum ama buyuk konuştum demek
Hayatının hatasına doğru gidiyorsun bence. Annemle çok çektik diyorsun. Bilmesen neyse dicem. Neden bile bile lades diyorsun ki??

İnsan bazen kalbini soğutmalı, taş basmalı, üzülse de ayrılmalı. Ne kadar üzüleceksin ki?? Ömür boyu çekmekten iyidir bir süre üzülmek.
Bende tam tersi babam gibi biriyle evleneceğime bekar kalırım daha iyi diyordum ve buna kararlıydım gerçekten. Doğru insanı bulamasaydım evlenmeyecektim. Çalışırdım gezer tozar yaşardım. Bir pisliğin içki kokulu ağzını, küfürünü , hakaretini çekeceğime kafam rahat yalnız takılırdım.

Oğlum olacak, babanın adını koy diyenler var. Mazallah benzer filan asla koymam!!

Annenin kaderini sen tekrar yaşamaaaaaaa!!!

Bu arada alkol alıyor derken? Alkol almakla alkolik olmak farklı şeyler. Sevgiliniz alkolik mi? İnsan kendini kaybedecek kadar içmediği müddetçe öyle abuk hareketlere girmez.

Ben de babam keske evlenmeseydi de bizi bu hayata suruklemeseydi derdim hep..aslinda ozunde cok iyi bir insandir babam ama alkol hayatimizi ve hayatini mahvetti..

Bu arada alkol alıyor derken? Alkol almakla alkolik olmak farklı şeyler. Sevgiliniz alkolik mi? İnsan kendini kaybedecek kadar içmediği müddetçe öyle abuk hareketlere girmez.
Cok iciyor içmeden durabilir ama bence gidisat alkolik olma yolunda..icmekten zevk aliyor..en son tartistigimizda birakicam seni kaybedemem dedi ama bilmiyorum..inanmak istiyorum..ona son sansim bu..

Cok iciyor içmeden durabilir ama bence gidisat alkolik olma yolunda..icmekten zevk aliyor..en son tartistigimizda birakicam seni kaybedemem dedi ama bilmiyorum..inanmak istiyorum..ona son sansim bu..
E işi gücü yok mu da hergün böyle kafayı çekebiliyor? İşsiz mi?
Haftada kaç gün ne kadar içiyor?

milenaJesenska .!.:
Benim eşim de eder de bana değil. Burada mesele küfür etmesi değil, bunu konu sahibesine karşı yapması. :)
Evet kesinlikle normalde küfür etmiyor..ama sinirlenince alkolluyken ne hakaretler takicak yer ariyor resmen..sonra pisman oluyor tabi ayilinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…