- 21 Ocak 2015
- 23
- 1
- 3
- Konu Sahibi troublemaker8813
-
Isin garibi ben aljoldedenizberalkolden cok cektim.babam alkolik ve asla alkolik biriyle evlenmem diyordum.ona da soyledim benle evlilik düşünüyosan alkol olmayacak tabi bu sozler havada kaliyor her defasinda st: 39006890 .!.:Bir erkekle evlenmemek için en önemli iki sebep: alkol ve küfür!
Değişmez boşuna bekleme. Hani sana küfür etmeyeceğine dair söz vermişti?? Etti işte. Hele içki. Ölene kadar içiyor adamlar, yuvalar yıkılıyor, kolaymı onu bırakmak.
Erkeği kendi yatağında başka kadınla bassan yine seni seviyorum der özür diler, bi daha yapmıcam der. Böyle yüzsüz varlıklar bunların çoğu.
İnanma! Kendini yakma! Kötü koca ömür törpüsü.
AslaBu arada benim babam anneme 30 senedir küfür ediyor. Hemde annem çok fedakar ve hasta şu an. İlk karısına da ediyormuş. Annemde bunu bile bile evlenmiş, iyi halt etmiş.
Değişmeeeeezzz! Ömür boyu küfürbaz ve alkolik bi adamla yaşamayı, çocuklarının da bunu görerek büyümesini istiyorsan evlen!
Anlayamadım yazdıklarını...Isin garibi ben aljolde
Degisecegine[/QUOTE]Değişeceğine inanmak istemistim ve benim ilk sevgilim gozlerimi kulaklarimi kapatip sevdim onu ama acisini çekiyorum şimdi...tiyasa, post: 39006917, member: 496581"]Yani bak yakın çevresi bile biliyor ve sen de biliyormuşsun aslında.Henüz daha yolun başındasın sanırım söz nişan vs yok.Öyle bile olsa çekilmez bence.Dediğim gibi değişecek olsaydı değişirdi.
Ben yeni uyeyim yazamadim :) benim babam da alkolik ve biz cok cektik annemle..annem asla alkol alan biriyle evlenmemi istemiyor ben de asla diyordum ama buyuk konuştum demekAnlayamadım yazdıannemlerı...
Ben yeni uyeyim yazamadim :) benim babam da alkolik ve biz cok cektik annemle..annem asla alkol alan biriyle evlenmemi istemiyor ben de asla diyordum ama buyuk konuştum demek
Degisecegine
Aynen yeni uyeyim :) 26 yasim bi senedir beraberiz.aslinda bagimli bir ilişki yaşıyorum su an farkindayimAlıntı yaparken sorun oluyor galiba.Yaşın kaç bu arada merak ettim? yani ne zamandır birliktesiz??
Hayatının hatasına doğru gidiyorsun bence. Annemle çok çektik diyorsun. Bilmesen neyse dicem. Neden bile bile lades diyorsun ki??Ben yeni uyeyim yazamadim :) benim babam da alkolik ve biz cok cektik annemle..annem asla alkol alan biriyle evlenmemi istemiyor ben de asla diyordum ama buyuk konuştum demek
Benim eşim de eder de bana değil. Burada mesele küfür etmesi değil, bunu konu sahibesine karşı yapması. :)küfür etmeyen erkek varmı ki?
Ben de babam keske evlenmeseydi de bizi bu hayata suruklemeseydi derdim hep..aslinda ozunde cok iyi bir insandir babam ama alkol hayatimizi ve hayatini mahvetti..Hayatının hatasına doğru gidiyorsun bence. Annemle çok çektik diyorsun. Bilmesen neyse dicem. Neden bile bile lades diyorsun ki??
İnsan bazen kalbini soğutmalı, taş basmalı, üzülse de ayrılmalı. Ne kadar üzüleceksin ki?? Ömür boyu çekmekten iyidir bir süre üzülmek.
Bende tam tersi babam gibi biriyle evleneceğime bekar kalırım daha iyi diyordum ve buna kararlıydım gerçekten. Doğru insanı bulamasaydım evlenmeyecektim. Çalışırdım gezer tozar yaşardım. Bir pisliğin içki kokulu ağzını, küfürünü , hakaretini çekeceğime kafam rahat yalnız takılırdım.
Oğlum olacak, babanın adını koy diyenler var. Mazallah benzer filan asla koymam!!
Annenin kaderini sen tekrar yaşamaaaaaaa!!!
Cok iciyor içmeden durabilir ama bence gidisat alkolik olma yolunda..icmekten zevk aliyor..en son tartistigimizda birakicam seni kaybedemem dedi ama bilmiyorum..inanmak istiyorum..ona son sansim bu..Bu arada alkol alıyor derken? Alkol almakla alkolik olmak farklı şeyler. Sevgiliniz alkolik mi? İnsan kendini kaybedecek kadar içmediği müddetçe öyle abuk hareketlere girmez.
E işi gücü yok mu da hergün böyle kafayı çekebiliyor? İşsiz mi?Cok iciyor içmeden durabilir ama bence gidisat alkolik olma yolunda..icmekten zevk aliyor..en son tartistigimizda birakicam seni kaybedemem dedi ama bilmiyorum..inanmak istiyorum..ona son sansim bu..
Evet kesinlikle normalde küfür etmiyor..ama sinirlenince alkolluyken ne hakaretler takicak yer ariyor resmen..sonra pisman oluyor tabi ayilincamilenaJesenska .!.:Benim eşim de eder de bana değil. Burada mesele küfür etmesi değil, bunu konu sahibesine karşı yapması. :)
Yok aslinda hergun icmez haftada bir belki iki haftada bir..E işi gücü yok mu da hergün böyle kafayı çekebiliyor? İşsiz mi?
Haftada kaç gün ne kadar içiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?