- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi troublemaker8813
-
Sizin yaninizda mi iciyor? Bulusmaya icip mi geliyor?Evet kesinlikle normalde küfür etmiyor..ama sinirlenince alkolluyken ne hakaretler takicak yer ariyor resmen..sonra pisman oluyor tabi ayilinca
Onceleri yanimda az iciyordu sorun olmazdi ama artik fazla kaçırıyor ve bana sarıyor...icki icmeden geliyor yanima.Sizkaçırıyorizda mi iciyor? Bulusmaya icip mi geliyor?
Alla alla cok ilginc iste bu. Neden size saracagini bile bile yaninizda iciyor? Ya da siz niye izin veriyorsunuz?Onceleri yanimda az iciyordu sorun olmazdi ama artik fazla kaçırıyor ve bana sarıyor...icki icmeden geliyor yanima.
Zaten 10 tane fln icebiliyor bir oturusta...bir sure once alkol alicaksa buluşmama karari almistik ama arkadaşlarıyla iciyor sonra telefonda tartışıyoruz..aslinda alkollu iken hic konusmamali bende de suc varmilenaJeseicebi: 39007617 .!.:Alla alla cok ilginc iste bu. Neden size saracagini bile bile yaninizda iciyor? Ya da siz niye izin veriyorsunuz?
Bir de yetiskin bir erkek oyle 1-2 kadehle kendinden gecmez, cok yuksek dozda alkol almasi lazim. Yani bir araya geliyorsunuz, siz bir kosede dururken o ictikce iciyor saatlerce, sonra size sariyor. Cok garip anlattiklariniz. Sevgiliniz de cok garip, iliskiniz de cok garip. Ayrilin bence.
Haklisin sanirim...o yuzu bulmasalar yapamazlar.cok kiriliyor insan bir de hic küfür argo kullanmayan biriyseniz hazmedemiyorsunuz..srpcnrdnz .!.:Yakın arkadaşlarımdan birinin sevgilisi her kavgada ana avrat dümdüz giderdi kıza. Bizim yanımızda da bir kaç kere oldu samimiyetimize güvenerek oturduk konuştuk ikisiylede. Kız dövsede sövsede vazgeçmem dedi. Şimdi evli hala küfür yiyor. Yani biraz kadınlar yüz veriyorlar. Küfür edecek yüzü bulamasalar mesele kalmayacak bence.
Kesinlikle yasamak istemiyorum aynilarini..sadece alkol alip sinirlendiginde tartisiyoruz en son tartismamizda kufur de etti ve ciddi anlamda kirildim..baristik ama eskisi gibi olmuyor benim tarafimdan..tedavi görebilir.
mantıklı düşünme yetisi yok mu bu adamda..
sadece içtiği zaman mı böyle küfürler falan ?
bak babandan da biliyorsun, iyi düşün..
ne sen annenin yasadıklarını yasa, ne de çocukların senin yasadıklarını....
Benimki de bi ara takmıştı bu küfür olayına.Uyarmama rağmen devam etti.Baktım önünü alamıyorum,ben de ona küfretmeye başladım.En sonunda bana küfür etme dedi.Bundan sonra böyle,sen ettikçe ben de edicem dedim ve bırakmak zorunda kaldı.En azından bana etmiyor.Ama benim şaşkın dün öyle bi olay yaşadı ki bir daha küfür edebileceğini sanmıyorum.Bu ara işleri biraz bozuk gidiyor malesef ve dün paradan yana baya sıkışmış ve çok sinirlenmiş.Beni aradı.Allah'a güven,vardır bi hayır,illa ki düze çıkarsın gibisinden laflar ettim.O da artık ne kadar sinirliyse,güvene güvene bişey elde ettiğim yok,3 aydır neden beni görmüyor senin Allah'ın felan dedi(töbe haşa).Bak dedim asilik yapma,kötü olcak bu iş dedim.Normalde inançlı biridir ama söyleyiverdi kızgınlıkla o sözleri.Gece rüyasında bi kargaşanın içindeymiş.Bi ses duymuş "Allah'ı Teala yer yüzüne iniyor" diye ve korkarak uyanmış.Eeee dedim Allah'ın sopası yok,uyarı göndermiş sana dedim.Yazık nasıl korktu,dualar edip tövbe etti.Bundan sonra akıllandı sanırım :)
allah iyiliğini versinCiddi disiniyim ailesiyle tanistim cik siviyirimmm napmiliyimmm(
Degisir tabiki :)))
ben sana bişey diyimmiii,bi daha yapmıycam seni üzmüycem özür dilerimlere kanma!!!o bir kere yapılmışsa devamı da gelecektir!hiiçç bence uzatma ve kısa yoldan dön sana bi abla tavsiyesi.Merhaba,siteye yeni uye oldum bu konu icin ve sizden yardim bekliyorum.benim kendime göre büyük bir sorunum var.sevgilim tartistigimizda bana küfür etti.alkolluyken kendini kaybediyor.sonra defalarca ozur diledi ama cok kirildim.ayrilmayi dusundum ama yapamadim.affettim.alkolu birakicam seni bu yuzden kaybedemem dedi.bir daha olursa ayril dedi ki zaten bir daha ki sefer kendimi ezmiyecegimi soyledim.26 yasindayim ve ilkleri yasadigim insan.ailesiyle tanıştım evlilik düşünüyorum ama kafam cok karıştı.onu cok seviyorum.onceki sevgilileriyle bu yuzden ayrilmislar.hatta bana ilk tanistigimizda sana kufur etmicem soz verdim kendime diyordu surekli.kafam cok karisik duygusal konularda cok güçsüzüm.onu seviyorum sevmesem çekecek bi insan degilim.
yoktur tabiki bazen biz bayanlarda ederiz,herkes etmese bile belli kesim,ama sen kalkıp seni seven birine küfür edersen işler orda değişir.küfür etmeyen erkek varmı ki?
açıkça söyle bunları. zaten böyle giderse sen değil kimsecik kalmaz yanında onun...Kesinlikle yasamak istemiyorum aynilarini..sadece alkol alip sinirlendiginde tartisiyoruz en son tartismamizda kufur de etti ve ciddi anlamda kirildim..baristik ama eskisi gibi olmuyor benim tarafimdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?