sevgilim ve küfür aliskanligi :(

Onceleri yanimda az iciyordu sorun olmazdi ama artik fazla kaçırıyor ve bana sarıyor...icki icmeden geliyor yanima.
Alla alla cok ilginc iste bu. Neden size saracagini bile bile yaninizda iciyor? Ya da siz niye izin veriyorsunuz?
Bir de yetiskin bir erkek oyle 1-2 kadehle kendinden gecmez, cok yuksek dozda alkol almasi lazim. Yani bir araya geliyorsunuz, siz bir kosede dururken o ictikce iciyor saatlerce, sonra size sariyor. Cok garip anlattiklariniz. Sevgiliniz de cok garip, iliskiniz de cok garip. Ayrilin bence.

Zaten 10 tane fln icebiliyor bir oturusta...bir sure once alkol alicaksa buluşmama karari almistik ama arkadaşlarıyla iciyor sonra telefonda tartışıyoruz..aslinda alkollu iken hic konusmamali bende de suc var

Yakın arkadaşlarımdan birinin sevgilisi her kavgada ana avrat dümdüz giderdi kıza. Bizim yanımızda da bir kaç kere oldu samimiyetimize güvenerek oturduk konuştuk ikisiylede. Kız dövsede sövsede vazgeçmem dedi. Şimdi evli hala küfür yiyor. Yani biraz kadınlar yüz veriyorlar. Küfür edecek yüzü bulamasalar mesele kalmayacak bence.

Haklisin sanirim...o yuzu bulmasalar yapamazlar.cok kiriliyor insan bir de hic küfür argo kullanmayan biriyseniz hazmedemiyorsunuz..

alkol ve küfürle dolu olan biriyle yaşamın çok zor olacaktır. ve bence şimdi değişse bile evlendikten sonra tekrar eskiye dönecektir çünkü benim babamda öyle. sevgi bazı şeyler için yeterli değil bence.

Katılıyorummadaclarke, post: 39009484, member: 507432"]alkol ve küfürle dolu olan biriyle yaşamın çok zor olacaktır. ve bence şimdi değişse bile evlendikten sonra tekrar eskiye dönecektir çünkü benim babamda öyle. sevgi bazı şeyler için yeterli değil bence.[/QUOTE]
Katliyorum cok haklısın..

Benimki de bi ara takmıştı bu küfür olayına.Uyarmama rağmen devam etti.Baktım önünü alamıyorum,ben de ona küfretmeye başladım.En sonunda bana küfür etme dedi.Bundan sonra böyle,sen ettikçe ben de edicem dedim ve bırakmak zorunda kaldı.En azından bana etmiyor.Ama benim şaşkın dün öyle bi olay yaşadı ki bir daha küfür edebileceğini sanmıyorum.Bu ara işleri biraz bozuk gidiyor malesef ve dün paradan yana baya sıkışmış ve çok sinirlenmiş.Beni aradı.Allah'a güven,vardır bi hayır,illa ki düze çıkarsın gibisinden laflar ettim.O da artık ne kadar sinirliyse,güvene güvene bişey elde ettiğim yok,3 aydır neden beni görmüyor senin Allah'ın felan dedi(töbe haşa).Bak dedim asilik yapma,kötü olcak bu iş dedim.Normalde inançlı biridir ama söyleyiverdi kızgınlıkla o sözleri.Gece rüyasında bi kargaşanın içindeymiş.Bi ses duymuş "Allah'ı Teala yer yüzüne iniyor" diye ve korkarak uyanmış.Eeee dedim Allah'ın sopası yok,uyarı göndermiş sana dedim.Yazık nasıl korktu,dualar edip tövbe etti.Bundan sonra akıllandı sanırım :)

tedavi görebilir.
mantıklı düşünme yetisi yok mu bu adamda..
sadece içtiği zaman mı böyle küfürler falan ?
bak babandan da biliyorsun, iyi düşün..
ne sen annenin yasadıklarını yasa, ne de çocukların senin yasadıklarını....

Kesinlikle yasamak istemiyorum aynilarini..sadece alkol alip sinirlendiginde tartisiyoruz en son tartismamizda kufur de etti ve ciddi anlamda kirildim..baristik ama eskisi gibi olmuyor benim tarafimdan..

_GoTHiC, post: 39010301, member: 316620"]Benimki de bi ara takmıştı bu küfür olayına.Uyarmama rağmen devam etti.Baktım önünü alamıyorum,ben de ona küfretmeye başladım.En sonunda bana küfür etme dedi.Bundan sonra böyle,sen ettikçe ben de edicem dedim ve bırakmak zorunda kaldı.En azından bana etmiyor.Ama benim şaşkın dün öyle bi olay yaşadı ki bir daha küfür edebileceğini sanmıyorum.Bu ara işleri biraz bozuk gidiyor malesef ve dün paradan yana baya sıkışmış ve çok sinirlenmiş.Beni aradı.Allah'a güven,vardır bi hayır,illa ki düze çıkarsın gibisinden laflar ettim.O da artık ne kadar sinirliyse,güvene güvene bişey elde ettiğim yok,3 aydır neden beni görmüyor senin Allah'ın felan dedi(töbe haşa).Bak dedim asilik yapma,kötü olcak bu iş dedim.Normalde inançlı biridir ama söyleyiverdi kızgınlıkla o sözleri.Gece rüyasında bi kargaşanın içindeymiş.Bi ses duymuş "Allah'ı Teala yer yüzüne iniyor" diye ve korkarak uyanmış.Eeee dedim Allah'ın sopası yok,uyarı göndermiş sana dedim.Yazık nasıl korktu,dualar edip tövbe etti.Bundan sonra akıllandı sanırım :)[/QUOTE]
Ben de küfür edicem dedim sana bundan sonra nasilmis anla dedim ama hayatta edemem o da biliyor nasıl biri olduğumu sen edemezsin hayatim dedi tamam etmicem bir daha olursa ayril dedi ben de zaten oyle olucak dedim.bizimkinin de dilinde yara cikti kufur ettikten sonra.Allah'in sopasi yok iste :)

Değişeceğini hiç zannetmiyorum. Alkole karşı değilim ama ağzıyla içmeyi bilecek adam o masaya oturduğu gibi kalkabilecek. Yoksa alkollüydüm bahanesine sığınır. Küfrettim sövdüm dövdüm aldattım.. Her şeye bir kulp bulur.

ben sana bişey diyimmiii,bi daha yapmıycam seni üzmüycem özür dilerimlere kanma!!!o bir kere yapılmışsa devamı da gelecektir!hiiçç bence uzatma ve kısa yoldan dön sana bi abla tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…