• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kürtaj(?)

moonlight_sonata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
23
4
0
İstanbul
Merhaba ben 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, sevgilim benden 3 yaş büyük 24 yaşında aynı bölümde okuyoruz.
Yaklaşık 2 yıldır sevgiliyiz.
Bu sabah internette kürtaj haberi okurken "ne var ki bunda" diye başlayıp
5 yıl önce bir sevgilim vardı benden biraz büyük benden hamile kalmıştı daha birkaç haftalıkken aldırdık hiçbir şey de olmadı falan dedi.
Sonra espri yapıyormuş gibi güldü.
Açıkçası gerçek olduğunu düşünmek istemedim çünkü daha önceki bir konuşmamızda ben evlenmeden cinsellik yaşamam demiştim (yanlış anlamayın cinsel sohbetler yapmıyoruz sadece arkadaş ortamında bir tartışma vardı) o da ben de aynı şekilde düşünüyorum günah falan demişti.
Ha günah demesine rağmen zırt pırt gelip "sence tanrı var mı olsaydı şöyle olur muydu" muhabbetini açıyor.
Dini inancından da pek emin değil gibi geliyor bana belki ben de yapmam günah gibisinden alay ettiği için demiştir bilemiyorum.
Sabahtan beri mesaj atmadım sizce gerçek mi bu kürtaj olayı espri mi yapıyordu espri yapsa bile çok yersiz bir espri olurdu gibime geliyor?
Sizce mesaj atayım mı nasıl sorabilirim bu meseleyi?

Pek şaka gibi gelmedi bana, bence açık açık sor ya sen sabah böyle bir şey demiştin, hakikaten öyle bir şey oldu mu diye ?
Sonuçta 2 yıllık sevgiliyseniz seni yeterince tanımıştır ve tek soruyla gerizekalı konumuna düşmezsin korkma bence canım, sonuçta sevgilisiniz ve eğer böyle bir şey varsa bilmek senin hakkın..

O espri ardından sıcağı sıcağına nasıl yani diyerek gözlerini büyütmedin mi?:26:
Keşke o an öğrenseydin işin aslını..
Şimdi mesajda ya da telde kıvıracaktır muhtemelen..

Bunu söylediği an sormanız gerekirdi bence. Ama eğer o zaman sormadıysanız şimdi sorun öğrenin.

Böyle espiri mi olur yahuuu? İnsan sevgilisine böyle espiri mi yapar?

Hadi diyelim yaptı böyle bir espiriyi, bune yersiz laftır?

Bence sevgiliniz olgunluktan uzak ve galiba düşünce olarak da size uygun biri değil.

Espiri olsa ayrı, gerçek olsa da apayrı sorun bence. Bana kalırsa açıkça konuşulmalı, gerekirse dalga geçsin, insan sevgilisini tanımak ister ondan soruyorum iki dakika ciddi konuşamaz mısın dersin?

Soramadım ki yanımda kız arkadaşlarım vardı onların yanında özeline girmek istemez diye düşündüm ama keşke sorsaydım.
Attım şimdi mesaj dmrts16 nın dediği gibi bekliyorum cevap inşallah kıvırmaz

erkek arkadasınızı komık buldum ben bu kadar kadınla yattım ben su kadar kadından bebek aldırdım dıe hava atmaya calısıyor herhalde arkadas kendını marıfetlı buluyor aklınca.. keske tavrını net koysaydın o anda ve yanlıs bır sey soyledıgının farkına varsaydı..

Böyle bir şeyin şakası yapılır mı dedi e sen yapıyorsun dedim şaka değildi ki dedi
Bana neden söylemedin dedim gerek yok olmuş bitmiş bir şey dedi hani evlenmeden cinsel ilişkiye girmezdin dedim ben hiç öyle bir şey söylemedim ki dedi.......

Böyle bir şeyin şakası yapılır mı dedi e sen yapıyorsun dedim şaka değildi ki dedi
Bana neden söylemedin dedim gerek yok olmuş bitmiş bir şey dedi hani evlenmeden cinsel ilişkiye girmezdin dedim ben hiç öyle bir şey söylemedim ki dedi.......

Bu olayı bu kadar basit görmesine mi şaşırsam, sana daha önce söylemeyip de milletin içinde pat diye söylemesine mi şaşırsam, söylediği şeyi inkar etmesine mi şaşırsam bilemedim. Senin kendini tarif ettiğine göre hiç sana göre değil canım bu çocuk, olgunlaşmamış daha, ben erkeğim neler neler yaparım havasını atmaya çalışıyor ergen ergen milletin içinde. Çok terbiyesizce buldum ben yaptığını. İyi düşün derim canım..

"madem öyle o zaman git kendin gibi cinsellik yaşamış birini bul beni oyalama" de

hadi kendi yaptığı öküzlük ayrı, herkesin içinde söylenir mi bu laf yani...

Son düzenleme:
Soramadım ki yanımda kız arkadaşlarım vardı onların yanında özeline girmek istemez diye düşündüm ama keşke sorsaydım.
Attım şimdi mesaj dmrts16 nın dediği gibi bekliyorum cevap inşallah kıvırmaz[

Arkadaşım diyelim ki şaka yaptı kendince.
Sana garib gelmedi mi kız arkadaşlarının yanında böylesine bir şaka yapması.
böylesine mahrem sayılan bir konuda.
Hani ayıbıyla övünen insanlar vardır ya bana erkek arkadaşınız o tiplerden gibi geldi.Bence ilişkini birdaha gözden geçir.
/

Yok söyledin çok iyi hatırlıyorum diğerlerine sor diyorum sen bana yalancı mı diyorsun diyor
çıldırcam şimdi

ondan ne köy olur, ne kasaba... güvenilmez bir insanmış...

Attım şimdi mesaj dmrts16 nın dediği gibi bekliyorum cevap inşallah kıvırmaz[

Arkadaşım diyelim ki şaka yaptı kendince.
Sana garib gelmedi mi kız arkadaşlarının yanında böylesine bir şaka yapması.
böylesine mahrem sayılan bir konuda.
Hani ayıbıyla övünen insanlar vardır ya bana erkek arkadaşınız o tiplerden gibi geldi.Bence ilişkini birdaha gözden geçir.
/

evet, ayıp yani başkalarının yanında söylenir mi o sözler, insan utanır.

Bence direk sormalisin. Bu konuya bakis acin gercekten bu kadar kalpsiz ve sogukkanli mi? De ona

Vay be , eskiden erkeklerin arasında şununla bu kadar yaptım , şu kızla şunu yaptım , onun kalçasına onun göğsüne baktım ettim diye muhabbetler dönerdi.

Şimdi mevzu ne kadar kürtajlık kız bırakmaya gelmiş .

Peh !

Ya eski sevgilinin kız arkadaşı ,şimdiki sevgiline kürtajla aldırdım diye yalan söylediyse ? Olamaz mı yani..
Ya çocuk seninle dalga geçtiyse,gırgırına sorduyda..
Ya da gerçekten doğruysa ..
Ya da tüm bu duydukların yalansa , sırf seni denemek için bunları sana anlattıysa ..

Ne değişicek,sende neler değişicek ?

Hiç bir şey değişmez bende .

Bi kere bu mevzuyu şakada olsa ciddi de olsa duydun. Yerleşti o beynine.Yalansa yalan olduğunu doğruysada doğru olduğunu ispat ederse,inanırsın.
Ama bunlardan hiç biri olmadıysa,boşa zaman harcama.
Beynine saplanacak ağrı sayısını biran önce azaltmaya bak bana kalırsa.. :34:

Back
X