sevgılım ve lanet aılesı

ben cok fedakerım bılıyomsun hıc tanımadıgım bırını gorsem onu bıle alırım evve cokta safım ıyı nıyetlıyım hanıı bızde kaldıgını sadece aannem ve kızdrdesım bılıyo kılıtlı odada bı baına kaldı hanı yanlıs anlamayın yanı aıleı nerdesın paran varmı dıye bıle sormadı hasta olu basında bekledım hastaneye gotrdum maasmı paylastım ıse soktum 2 hafta calıstı cıktı koye gıdıcem ben dıye ama benım yanımda bı gorsenız dıyo sn bnım cın bırtanesın bılmemne ımdı mesajlasıyoruz dıo sımdı cokıyıler bendedım sanayaptıklarını unuttunmu ben unutamam dedım

sana aılenle mutluluklar dedım oda dıyo benı bırakma ben baskasını ıstemıyorum bende dedım doneklık yapma aglıorum sınırımden ya gercekten bunu haketmedım ben onlr yokken ben vardım sımdı ıkı gunde goxunu boyadılar resmen benı kotuleyıp duruyolaro yuzden sevmıyorum benı tanımadan lafımı yapıyolar ben karıcayı bıle ncıtemem ama bunlar benı ınsanlıktan cıkardı

Sevmeyin zaten.

Bu adamada erkek arkadaşım deyip durmayın.

Madem ailesi istemediği için sizinle evlenemezmiş biraz gururlu olun ve birdaha suratına da bakmayın.

Beynim uyustu olurken.Güzel arkadaşim daha açık,harfleri tam ve noktalama işaretleri olan bir yazı yazsan meramini daha iyi dile getirmiş olacaktın...Anladığım kadarına cevaben:simdi böyle nankörlük eden ileride ne yapar? Bildiğim tek şey erkeklere ne kadar iyilik yaparsan yap gözleri görmez.Unuturlar hepsini.Örnek vereyim;sen sevgiline bir tişört al,içinden gelmiş olsun almak.Senden ayrıldıktan sonra da o tişörtü bir güzel giyer,üstüne bir de yeni sevgilisinin yanında da giyer.Kıymet bilmezler.Boşuna çabalama.Mükemmele yakın biriyle evlenmek varken neden sorunlu biriyle uğraşasin? Bunun için hala şansin var unutma...

o anlamda egıl yardıma muhtac bırını yanlıs anlıyosunu benı arada kalıyo benden ıyısı yokken sımdı ortada dıyo askere gıtcem olursm goremem bende dedım benıde goremıyceksın aılesı tanısa yargılmasa bunlar olmazdı ama ınat ettım bu sefer

nasl yani,ne yapacaksın peki? gidip kaplarına mı dayanacaksın,neye inat ettin?

ay bide askerlik vardı demi, sakın bir asker bekliyim deme gözünü seveyim hayatından boşu boşuna kaybolan bi 15 ay olur

nasl yani,ne yapacaksın peki? gidip kaplarına mı dayanacaksın,neye inat ettin?

dusunmedım degıl hanı seytan dıo dıt seı-
nın oglun boyly boyle dıye ıster ınan ıster ınanmayı yalancı serefsızın tekı demek ıstıyorum sıdende nefret edıyorum demek ıstıyorum

caım aılesı yurda vermıs hıc bakmamıs hep calıstırmıs ıstanbula geldı ablasınn yanında kaldı oda ıstemedı aynı yerde calısıyoduk oyle basladı ılıskımız hastayken ne bı doktora goturmusler ne dogru durust bakmıslar ben adam ettım desem yerıdır

nın oglun boyly boyle dıye ıster ınan ıster ınanmayı yalancı serefsızın tekı demek ıstıyorum sıdende nefret edıyorum demek ıstıyorum

caım aılesı yurda vermıs hıc bakmamıs hep calıstırmıs ıstanbula geldı ablasınn yanında kaldı oda ıstemedı aynı yerde calısıyoduk oyle basladı ılıskımız hastayken ne bı doktora goturmusler ne dogru durust bakmıslar ben adam ettım desem yerıdır

bence seninki aşk değil, merhamet
bi acıma, bi adam etme, değiştirme arzusu
bazı kadınlarda vardır bu, ama hepte başına iş açar bu durum

Son düzenleme:

ama hala adam olamamış maalesef...uzak dur bence,üzülen sen olursun...değmez!

ayyyyyyyyyyyyy,fenalık geldi,bütün bunları anlatan sevgilin değil mi?? kendi öz ailesini,gerçek te olsa,sana kötüleyen adamdan sana,daha doğrusu kimseye hayır gelmezzzzz!!!!!!hem bu anlattıkların onunla ailesi arasında bir problem..kusura bakma ama seni hiiiiiiiç mi hiç ilgilendirmez...tüm bu olanlara mazi derler...bence sen de yakma kendini..

başlığı okuyunca bir kahkaha atmıştım içeriği okuyunca ağzım açık kaldı
böyle saçma bir durumda ne yapılabilir ne yapmak istiyorsun çocuktan vazgeçmemeyi mi düşünüyorsun :D

bence seninki aşk değil, merhamet
bi acıma, bi adam etme, değiştirme arzusu
bazı kadınlarda vardır bu, ama hepte başına iş açar bu durum

böyle sorunları olduğunu geç öğrendım ben bahsetmezdı utanırdı bastan ben sadece hoslaıyodum zaten asık olunca ıs cıddıye bıınnınce aılesını tanımak ıstedım buda basladı anltmaya bende dedım deme oyle sen dıyo bılmıyosun dıo bana bu yaz kıraza gıttı bana dıyo boyle boyle yapıyolar yok dedım yapmazlar dıyo yapıyolarbende dedım hanı dogal olrak boyle aılemı olur .

aılesı bana dusman olmus gıbı rkamdan konusuyolar lafımı yapıyolar amasyada dogmadım dıye suc benımmı benı tanısalar yargılamasalar bu raddeye gelmezdı belkı de bılemıyorum suan cok kotu kavga edıyoruz sınırlerım cok bozuldu aglamaktan helak oldum bunları gercekten haketmedım benhala dıyo bız ılıskımıze bakalım ben dedım hayatım boyunca bu sorun yuzunden kavg edemem

böyle sorunları olduğunu geç öğrendım ben bahsetmezdı utanırdı bastan ben sadece hoslaıyodum zaten asık olunca ıs cıddıye bıınnınce aılesını tanımak ıstedım buda basladı anltmaya bende dedım deme oyle sen dıyo bılmıyosun dıo bana bu yaz kıraza gıttı bana dıyo boyle boyle yapıyolar yok dedım yapmazlar dıyo yapıyolarbende dedım hanı dogal olrak boyle aılemı olur .

aılesı bana dusman olmus gıbı rkamdan konusuyolar lafımı yapıyolar amasyada dogmadım dıye suc benımmı benı tanısalar yargılamasalar bu raddeye gelmezdı belkı de bılemıyorum suan cok kotu kavga edıyoruz sınırlerım cok bozuldu aglamaktan helak oldum bunları gercekten haketmedım benhala dıyo bız ılıskımıze bakalım ben dedım hayatım boyunca bu sorun yuzunden kavg edemem

ayyyy iyiki istememiş ailesi,yoksa bu çocuktan çekeceğin varmış:50:
belki de aile oğullarının sorumsuzluğunu bildikleri için istemiyorlardır:34:

bak cnm sen istediğin kadar de beni seviyordu ailesi kötüydü bu olanlar geçecek gibisinden düşünebilirsin. ama ailesinde suç varsa da çocukta onlardan etkilenmiş yani fikri değişmiş. bi de iş buluşmuşsun yedirmişsin içirmişsin bunlarda var yani insan bunları unutur mu? sen bunları yaparken ailesi aradı mı bilmiyorum ??? ve senin annen ne diyor bu duruma?? bir de baban sizinle yaşamıyordu sanırım ya da gizli miydi onu tam anlayamadım merak ettim

başlığı okuyunca bir kahkaha atmıştım içeriği okuyunca ağzım açık kaldı
böyle saçma bir durumda ne yapılabilir ne yapmak istiyorsun çocuktan vazgeçmemeyi mi düşünüyorsun :D

onucok sevıyorum bılıyomuusun tek bıldıgı sey bu ve bunları haketmedıgım be canım..

bide memleket ayrımı çok saçma biri bartın biri amasya...

hem kk da hem gerçek hayatta çok rastlıyorum biri en batıdan biri en doğudan olurda aileler problem çıkarır, böylesini ilk duydum

bak cnm sen istediğin kadar de beni seviyordu ailesi kötüydü bu olanlar geçecek gibisinden düşünebilirsin. ama ailesinde suç varsa da çocukta onlardan etkilenmiş yani fikri değişmiş. bi de iş buluşmuşsun yedirmişsin içirmişsin bunlarda var yani insan bunları unutur mu? sen bunları yaparken ailesi aradı mı bilmiyorum ??? ve senin annen ne diyor bu duruma?? bir de baban sizinle yaşamıyordu sanırım ya da gizli miydi onu tam anlayamadım merak ettim

babam ınternetın basında dunya umrunda degıl bos odada kılıtlı duruyodu annem cok uzudu durumu anlatınca basta bıraz kızdı ama oda merhmetlıdır ızın verdı destek oldu sabah beraber cıkıyoduk evden o ıse ben ıse aksam caktırmadan odaya kılıtlıyodum

annesiz babasız büyüyen insanlar helede yurtta yetişmiş , ömrü billah psikolojisi bozuk oluyor annelik babalık yapamıyorlar. Boşanıyorlar.

psikolog olsa zor kaldırabilir bir ömür söyleyim gözlemlerim bu şekilde hiç tamamen evlilik sürdüren tanımıyorum. Döver sonra ağlar normal olmazlar yani, o zaman aşkın ne anlama geldiğini bile unutursun.

babam ınternetın basında dunya umrunda degıl bos odada kılıtlı duruyodu annem cok uzudu durumu anlatınca basta bıraz kızdı ama oda merhmetlıdır ızın verdı destek oldu sabah beraber cıkıyoduk evden o ıse ben ıse aksam caktırmadan odaya kılıtlıyodum

ne kadar süre kaldı sizinle ve siz ne kadardır birlikteydiniz

onucok sevıyorum bılıyomuusun tek bıldıgı sey bu ve bunları haketmedıgım be canım..

pardon yaşlarınız kaç??

bu çocuk sevilebilir tamam ama evlenmekten bahsedersen olmaz o iş..3. baskı olacak ama bu çocuk sana gelip annem bunu dedi diyecek,ona gidip karım bunu dedi diyecek,ve çok kötüü şeyler olacak,demedi deme

annesiz babasız büyüyen insanlar helede yurtta yetişmiş , ömrü billah psikolojisi bozuk oluyor annelik babalık yapamıyorlar. Boşanıyorlar.

psikolog olsa zor kaldırabilir bir ömür söyleyim gözlemlerim bu şekilde hiç tamamen evlilik sürdüren tanımıyorum. Döver sonra ağlar normal olmazlar yani, o zaman aşkın ne anlama geldiğini bile unutursun.

bılemıyorum bende duyuncecok uuldum yurtta kalmasına bana bebekler gıbı davranıyo zaararsız bı cocuk gıbı buaskerlık cakıstı annesı babası ne dedı de kandırdı benanlyamadım

aslında böyle genellemelere karşıyımdır binde bir içinlerinden iyisi çıkabilir ama bende örnekleri gördüm doğru söylüyorsun

Back
X