- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
ben cok fedakerım bılıyomsun hıc tanımadıgım bırını gorsem onu bıle alırım evve cokta safım ıyı nıyetlıyım hanıı bızde kaldıgını sadece aannem ve kızdrdesım bılıyo kılıtlı odada bı baına kaldı hanı yanlıs anlamayın yanı aıleı nerdesın paran varmı dıye bıle sormadı hasta olu basında bekledım hastaneye gotrdum maasmı paylastım ıse soktum 2 hafta calıstı cıktı koye gıdıcem ben dıye ama benım yanımda bı gorsenız dıyo sn bnım cın bırtanesın bılmemne ımdı mesajlasıyoruz dıo sımdı cokıyıler bendedım sanayaptıklarını unuttunmu ben unutamam dedım
sana aılenle mutluluklar dedım oda dıyo benı bırakma ben baskasını ıstemıyorum bende dedım doneklık yapma aglıorum sınırımden ya gercekten bunu haketmedım ben onlr yokken ben vardım sımdı ıkı gunde goxunu boyadılar resmen benı kotuleyıp duruyolaro yuzden sevmıyorum benı tanımadan lafımı yapıyolar ben karıcayı bıle ncıtemem ama bunlar benı ınsanlıktan cıkardı
Sevmeyin zaten.
Bu adamada erkek arkadaşım deyip durmayın.
Madem ailesi istemediği için sizinle evlenemezmiş biraz gururlu olun ve birdaha suratına da bakmayın.