ne kadar süre kaldı sizinle ve siz ne kadardır birlikteydiniz
bır bı bucuk ay kaldı bızdde ben 22 o 24 unegrcek 2 yıldır fılan cıkıyoruz neden degıstı anlam veremıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar süre kaldı sizinle ve siz ne kadardır birlikteydiniz
bır bı bucuk ay kaldı bızdde ben 22 o 24 unegrcek 2 yıldır fılan cıkıyoruz neden degıstı anlam veremıyorum
bir buçuk ayda babanız evde başkasının olduğunu fark etmedi mi?
peki annen bu olanlardan sonra ne yorum yaptı
anlatamadım dha haksız cıkcam anneme mhcup olucam dıye en kıs zamanda konusucam
Ailesini tanımadan, görmeden, sadece sevgilinizin anlatımından lanet okumanız çok yalnış.
Ne belli doğruları anlattığı.
Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyebilen insanlar var.
Sevgilinizinde onlardan biri olmadığına eminmisiniz?
Şimdi söylediklerinin bahane olmadığına eminmisiniz?
bu olay olalı kaç gün oldu
bir buçuk ayda babanız evde başkasının olduğunu fark etmedi mi?
yok canım farketmedı gounu ınternet burumus dıyorumya aramız bozuk annemlede bızlede yemek yıyoruz bırıkte o kadar
aılesı sırf bartınlıyım ıye ıstemıyo dısardan bırı oldugum ıcın gerı kfaılık yaptıkları kadır gecesı mesajı attım babasına ne aradı ne bı cevaba tenezzul ettı
nasıl ya bunun tuvalet ihtiyacı yemek banyo ne bıleyım nasıl oluyor ev 2 katlımı ??? inanılmaz
Geri mesaj atmaması hiç bir şey ifade etmez bence.
Dediğim gibi eminmisiniz sevgilinizin onlara farklı şeyler anlatmadığından.
Eğer sevgilinizin size söylediği doğru bile olsa, bu ailesini geri kafalı yapmaz!
dısarı cıktıgındada falan banyoya gırıyodu sonrakı gunler ramazana denk geldı hep bıyer ıftara gıttıler oyle sansımız yawer gıtmıstı ıste
2 buçuk ay evde nasıl gizli kaldı hayret vallahi
benim babam olsaydı yakalasaydı kesin vururdu onuda benide
siz onun için bu kadar tehlikeye giriryorsunuz o hemen sizi sırtını dönebiliyor bence onun için daha fazla üzülmeyin aramayın sormayın unutun gitsin yazık size ve zamanınıza