sevgılım ve lanet aılesı

evlenınce stanbuldda yasayalım dıyodu tatıle gıdelım sadece amasyaya bartına dıyodudun baban demezmı amasyada yasayalım ben dedım benı oldursen senın aılenle kalmam ben dıyomuyum benım aıemle yasayalım dıye ıstanbulda yasarız dıye konusmustuk dedım yagecınemezsek dedı bende dedım berber elele verırız caısırız yaparı dedım tamam dedı

Ailesini tanımadan, görmeden, sadece sevgilinizin anlatımından lanet okumanız çok yalnış.
Ne belli doğruları anlattığı.
Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyebilen insanlar var.
Sevgilinizinde onlardan biri olmadığına eminmisiniz?
Şimdi söylediklerinin bahane olmadığına eminmisiniz?

Ailesini tanımadan, görmeden, sadece sevgilinizin anlatımından lanet okumanız çok yalnış.
Ne belli doğruları anlattığı.
Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyebilen insanlar var.
Sevgilinizinde onlardan biri olmadığına eminmisiniz?
Şimdi söylediklerinin bahane olmadığına eminmisiniz?

aılesı sırf bartınlıyım ıye ıstemıyo dısardan bırı oldugum ıcın gerı kfaılık yaptıkları kadır gecesı mesajı attım babasına ne aradı ne bı cevaba tenezzul ettı

ben cıkmak zorundayım :(( yazdıklarınızı okurum yarın bıraz hava alıcam yarında ıse gıtmem lazım yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım ıyı geceler

aılesı sırf bartınlıyım ıye ıstemıyo dısardan bırı oldugum ıcın gerı kfaılık yaptıkları kadır gecesı mesajı attım babasına ne aradı ne bı cevaba tenezzul ettı

Geri mesaj atmaması hiç bir şey ifade etmez bence.
Dediğim gibi eminmisiniz sevgilinizin onlara farklı şeyler anlatmadığından.

Eğer sevgilinizin size söylediği doğru bile olsa, bu ailesini geri kafalı yapmaz!

bır bı bucuk ay kaldı bızdde ben 22 o 24 unegrcek 2 yıldır fılan cıkıyoruz neden degıstı anlam veremıyorum

2 buçuk ay evde nasıl gizli kaldı hayret vallahi
benim babam olsaydı yakalasaydı kesin vururdu onuda benide
siz onun için bu kadar tehlikeye giriryorsunuz o hemen sizi sırtını dönebiliyor bence onun için daha fazla üzülmeyin aramayın sormayın unutun gitsin yazık size ve zamanınıza

Şimdiden gerçek yüzünü görmüşsünüz bence iyide olmuş 5 günde 180 derece değişen biriyle ömür mü geçer? İşine gelenleri yapmakla meşgul bir sevgiliniz var bence de hiçbirşey yapmayın onunla olup başınızı yakacağınıza annenize mahcup olun bence daha mantıklı. Gerçekten bir kez daha anladım ki bu insanoğluna iyilik yaramıyor.. Sizde başınızdan atsaydınız besbelli daha değerli olacaktınız. Bence uğraşmaya bile değmez sevgide bir yere kadar. Şimdi 2 gün ağlar unutursun ama ciddiyete bağlarsanız işi hergün ağlarsın böyle bir insanla.

2 buçuk ay evde nasıl gizli kaldı hayret vallahi
benim babam olsaydı yakalasaydı kesin vururdu onuda benide
siz onun için bu kadar tehlikeye giriryorsunuz o hemen sizi sırtını dönebiliyor bence onun için daha fazla üzülmeyin aramayın sormayın unutun gitsin yazık size ve zamanınıza

haklısın belkıde ama daha cok yenı yarın yazarım gene:(( byby

ailesinin hic bir sucu yok
butun suc karakteri oturmamis bir kizin eline bakan o adamda
ailesini kotuleyen kisi
kendini acindiran kisi
bir aydan fazla evinde kalan kisi(güya caresizlikten)
sana koca olmaz

yarin bir gun kacar sana gelir ailemi sildim evlenelim diye
senin ailen kiyamaz masraf yapar ev kurarsiniz ailecek
onlar sen bartinlisin diye yanasmaz
evlendikten iki hafta sonra can ciger kuzu sarmasi olur
o sevdigin adam dahil olmak uzere uzerine cullanirlar

farkettinmi kadin olan kiz olan sensin
erkek sifatiyla gezen o!
birak istemiyorum de bitir bakalim
ne yapacak seni kazanmak icin
gerceklere sirtini donersen kendi dusen aglamaz deirm ben

Back