walla arada para mevzusunun gecmesi bana cirkin geliyor bi sen oduyorsun bi o belki gercektence yok parasi hep sana odetse tamam diecemde eger guveniyorsan bence paranin lafini yapma madem geride odemiyorsa e seninde durumun yoksa bidaha borc verme olsun bitsin simdi sen onun cimri oldugunu dusunuyorsun kesin oda senin paragöz oldugunu dusunuyordur
bu arada bayramdaki konuşmamızda artık harcamalarımızı ayıracağımız konusunda karar aldık.iki gündür, ayrı harcıyoruz ve bu durum beni gerçekten rahatlattı. bu sayede ben de hesabımı bilebiliyorum en azından. ne kadar da olsa ben de öğrenciyim. ailemin yolladığı parayla geçinmeye çalışıyorum.
bu arada bayramdaki konuşmamızda artık harcamalarımızı ayıracağımız konusunda karar aldık.iki gündür, ayrı harcıyoruz ve bu durum beni gerçekten rahatlattı. bu sayede ben de hesabımı bilebiliyorum en azından. ne kadar da olsa ben de öğrenciyim. ailemin yolladığı parayla geçinmeye çalışıyorum.
bence cok kotu bi durum olusmus ya. onun rahata alismasi, arkasindan senin verdigin borcu geri istedigini soylemen. mecbur kalmissin sana hak vermiyo degilim ama sonucta iki sevgili arasinda para mevzusu gecmis ya iste orasi kotu olmus. eger baska bir sefer yaptigin ufak tefek harcamalarin karsiligini vermis olsa gozune batmazdi sorun da olmazdi. parasi olmadiginda yemegi ickiyi sen ismarlamissan, sonrasinda gecen sefer sen verdin bu sefer benden demis olsaydi keske. yapmadigi icin de konusmak zorunda kalmissin baska yolu yokmus zaten..ama benden tavsiye fazla alistirma. kesinlikle cebinden bes kurus para cikmayan kiz modelini desteklemiyorum ama sonucta sen kizsin ve onun sevgilisisin. bes kere disari cikiyosaniz 3unu o 2 sini sen odemelisin. bi yerde yemek yediyseniz, kalkip baska bi yerde biseyler ictiyseniz. yemegi o odemeli, sen ickileri ismarlamalisin. tabiki yeri gelince birbirinize yardim edersiniz skisik durumlarda..benim eski sevgilim acayip cimriydi. bes liralik ickiyi ayri ayri oduyoduk. ben, bi sen bi ben olayini uygulamali ogretebilmek icin cok hesap odedim ama onun kalin kafasina hic girmedi. anneme soyleyince bu durumu kiziyodu annem. madem kendine guvenmiyo kiz arkadas da yapmasin o zaman. sevgili olmak koluna takip orda burda gezmek demek degil. biraz sorumlulugunu bilsin diyodu. o oyle dedikce anneme kiziyodum. anne biz ogrenciyiz o da kendi kazandigini harcamiyo sonucta babasinin parasini harciyo diye. ama gun gectikce masadaki o hesap durumu, kendininkini ortaya koyup bes lirayi cikarmayip beklemesi gozume batmaya basladi. artik anneme hak veriyorum yani :)
bence cok kotu bi durum olusmus ya. onun rahata alismasi, arkasindan senin verdigin borcu geri istedigini soylemen. mecbur kalmissin sana hak vermiyo degilim ama sonucta iki sevgili arasinda para mevzusu gecmis ya iste orasi kotu olmus. eger baska bir sefer yaptigin ufak tefek harcamalarin karsiligini vermis olsa gozune batmazdi sorun da olmazdi. parasi olmadiginda yemegi ickiyi sen ismarlamissan, sonrasinda gecen sefer sen verdin bu sefer benden demis olsaydi keske. yapmadigi icin de konusmak zorunda kalmissin baska yolu yokmus zaten..ama benden tavsiye fazla alistirma. kesinlikle cebinden bes kurus para cikmayan kiz modelini desteklemiyorum ama sonucta sen kizsin ve onun sevgilisisin. bes kere disari cikiyosaniz 3unu o 2 sini sen odemelisin. bi yerde yemek yediyseniz, kalkip baska bi yerde biseyler ictiyseniz. yemegi o odemeli, sen ickileri ismarlamalisin. tabiki yeri gelince birbirinize yardim edersiniz skisik durumlarda..
peki hala beraber misiniz? bu sorunu nasıl çözdünüz. hala gözüne batıyor da bir şey demiyor musun? yoksa başka ortak bir çözüm mü buldunuz?
elli lirayı yalnızca telefonda "hesap çıkart neyse borcum ödeyeyim" dediğinde istedim. fakat sonrasında konusu açılmak zorunda kaldı. gelirken bana gümüş, ufak bir kolye almış. hediyeyi verdiğinde beklediği kadar sevinmediğimi gördü. ne yalan söyleyeyim, ben de sevinemedim hani o kolyeye. benim paramla bana hediye almış gibi hissettim. yapmacık oldu. böyle gereksiz bir masraf yapacağına, benim ihtiyacım olan elli liramı verse daha çok sevinirdim. çok üsteleyince de bu fikrimi söylemek zorunda kaldım. ve ben hala şurada elli liranın lafını yapıyor olmaktan dolayı çok utanıyorum. ama bunun başka türlü bir çözümü de yok sanırsam. bunu sürekli içime atarsam ya da bu mevzuyu dillendirmeden anlatmaya çalışırsam; bu olay hem beni, hem de ilişkimizi bitirecek; bizi saçma sapan oyunlara itecek diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?