sevgilim ve para

eğer biraz mesafe istiyorsan ozaman mesafe koymalısın..bu para mevzusu sizin ilişkinizi sürdürmez gibi geldi bana..dengeyi kurmak bazen hanımlara düşebiliyor..

O 50 liraya ne kadar muhtaçsın Allah aşkına???
Sevgii verdiğin insanla para muhabbeti yapabiliyor olman bana çok çirkin geldi.
Üniversite yıllarında sevgilimle aynı dönemlerde okuduk biz,parası bittiğinde bana rahatça söylerdi ben gönderirdim ben de yoksa borç bulur yardım ederdim muhakkak,bir kere de utana sıkıla ben istedim yoksa bile utanır söylemyemezdim yapı gereği....O paraları toplasam iyi bir mebla yapar ama ben bunu hiç dert etmedim,padişah torunu değilim elbette...
Sonuç ne mi oldu???
Toplamda 10 senelik bir ilişkimiz var,nişanlıyız Haziran'da da evleniyoruz...

ben oldukça tutumlu ve hesabını bilen bir insanımdır. senelerdir de bu şekilde bir düzen tutturmuş yaşıyorum. ben ona bir şey almadığm, ısmarlamadığım zaman benim param bitmiyor zaten. fakat ona bir şeyler ısmarladığımda ay sonunda ben de ona muhtaç oluyorum. ilişkimiz daha yeni, ay sonunda yanımda olup olmayacağını bilemiyorum. ama belki de sen haklısın ben de biraz hasssasım. belki de cimriyim.

bak kendin diyorsun tutumluyum diye ama cimrimisin degilmisin orasini bilmem ben lafin gelisi soyledim ve dedigim gibi aranizdaki samimiyet iyi ki sevgilin senden para isteyebiliyor ve rahat davranabiliyor bilemiyoorum:26:

sorun bu arkadasin empati yapmamasinda degil. o zaten ihtiyaci oldugunda sevgilisine yardimci olmus. olayin soruna donustugu yer cocugun durumu aliskanlik haline getirmis olmasi. yoksa arkadasin da cetele tuttugunu sanmiyorum. sana iki bira ismarladim sen de simdi iki bira ismarlicaksin falan demiyo.

haklısın biraz rahatlamam tadını çıkartmam lağzım, teşekkür ederim.

aliskanlik mi ??? cocuk hep arkadasin parasini yemiyorki oldugunda oda oduyor olmadiginda ictigi fazla bir icecek rahatsiz ediyor...kisaca yedigi lokma sayiliyor parayi odemedigi iicin...

bir insan borç aldığı parayı illa geri ödemesi gerekir.ne olursa olsun bu kişinin sorumluluğuyla alakalıdır

haklısın biraz rahatlamam tadını çıkartmam lağzım, teşekkür ederim. ama hesapları ayırma kararımdan da geri dönmeyeceğim, çünkü bu mevzu döndükçe benim içim içimi yiyor. belki yalnış ama her türlü ilişkimde yaptıklarıma karşılık bekleyen bir insanım ben.

haklısın biraz rahatlamam tadını çıkartmam lağzım, teşekkür ederim.

ha soylee rahatla biraz canim ne oyle para para para iliskiniz yeni belki ilerde ciddiyete ulasacak kimbilir o zamanda herseyin ustesinden beraber gelirsiniz varkende beraber harcayin yokken beraber sknti cekin sevgi budur iste sen ben degil biz olmalisiniz (sair gibi konustum ha )

bir insan borç aldığı parayı illa geri ödemesi gerekir.ne olursa olsun bu kişinin sorumluluğuyla alakalıdır

verdiğim paraya yolda ihtiyacı olmadığını biliyorum. yolculuk dönüşü sordum yol nasıl geçti diye elbet. ve ben onun yerinde olsam bana verdiği banknotu yolda ihtiyacım olmadıysa tatil dönüşü gelir aynen verirdim.

kararindan vazgecme ama surekli para mevzusunuda dile getirme bence

aliskanlik mi ??? cocuk hep arkadasin parasini yemiyorki oldugunda oda oduyor olmadiginda ictigi fazla bir icecek rahatsiz ediyor...kisaca yedigi lokma sayiliyor parayi odemedigi iicin...

o da oduyor dememis. onceleri bir sevgilisi bir kendisi oduyormus sonra ismarlatmaya baslamis diye okudum. amaaan ne biliyim sen de haklisin simdi bakinca, kendisi de kabul edince hakkaten lokma sayiliyo gibi olmus ama nolursa olsun bence ayirmalari iyi olmus. biri fazla genis biri fazla tutumlu. illaki birbirlerine baticaklar. paralarini ortak kullanamiyolarsa ayirsinlar ki para mevzusu konusulmasin cok fazla.

kızlar teşekkür ederim benim artık "bir derdim yok". derdini söylemeyen derman bulamıyor işte. bir bilene danışmak lağzım :)

Ben öğrenciyim , erkek arkadaşım çalışıyor. Ben buna rağmen bazen hesabı ödemek istiyorum .
Öyle bir zaman geldi ki çalışıyor olmasına rağmen hemde , üniversiteye başlamadan önce biriktirip bankaya koyduğum paradan çıkardım 200 verdim zor zamanın da ama o parayı elimden almaya utandı kıyamam direk borcunu ben bankaya yatırdım. 2 günlük ayrılığımız oldu buna rağmen dönüp istemedim. Aklımda bile yoktu.
Sonra zor zamanımda o bana verdi. Bu ay işten ayrıldı parasını vermemişlerdi 100 verdim istemeyi düşünmedim ayrılmış olsak ver paramı da demem ihtiyaçdan ölsem bile hemde.
Ortada bi ilişki varsa hesap ayırmak çok saçma. Biz cebimizde ki 5 kuruşları bile birleştiriyoruz yeri geliyor. Aşk , sevgi paylaşmaktır.
50 lirayı ver yeter demek ne olursa olsun doğru değil.
Böyle ilişki yürümez ki . Bana sizin tutumunuz da doğru gelmedi.
Para bizdede mesele olur ama şöyle benim hesap ödemeye çalışma savaşımdan

simdi konuyu genel okuyunca aklima geldi yazayim dedim...benimde ilk erkek arkadasim univ..yalan yok cocuk elimi cebime attirmadi isin guzel kismi o bana asik ben onu sevmiyormusum sonradan anladim...neyse para konusunda sorumsuzdu acikcasi aldigini gununde yiyen bir tipti ama bana hic bunu yansitmadi bir kac kez ben odeme yaptim ama bunuda sorun etmedim kendide istedi parasi kalamdigi icin..sonra ayrildik ikinci erkek aradasim esimdi zaten...biz birbirimizi severek evlendik hatta benimki ask boyutunda idi...ama bastan ne olursa olsun postayi koydum ben ona eger calisiyorsan yaninda benim gibi kiz gezdiyorsan bana hesap falan odetme en gicik oldugum seydir paran olmaz anlarim veririm ama sakin sevsemde birakirim..cebinde parasi olmayan adam kizda gezdirmesin yaninda...hos ben bastan uyarmisim ama esim oyle biride degilmis..sadece uyarida bulunmusum.

simdi konusurus arada birgun bir yere gittik kahvaltiya neyse bana ne icecegimi sormadigi icin gicik olmustum..sonralari tabi anladim kahvaltida kendi bisey icmedigi icin banada sormamis..hala yuzune vururum bana ne icecegimi sormadin diye guler yokya yaptimmi gercekten diye ..

iste snra parasi olmayinca ismarlatmaya baslamis hem daha 2 bucuk aymi ne demisti yanlis hatirlamiyorsam 2 bucuk ayda bu kadar para konusu fazla ne guzel yazmisin amaan ne biliyim diye sanki karsilikli muhabbet var
bencede ayirmalari iyi olmus dedugun gibi biri fazla tutumlu biri fazla genis ALLAH SONLARINI HAYIR EYLESIN INSALLAH...AMIN

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim benim artık "bir derdim yok". derdini söylemeyen derman bulamıyor işte. bir bilene danışmak lağzım :)

rica ederiz yine bekleriz
yalniz lagzim degil lazim olacakti

Canım benim seninkine benzer bir tane bende var, ama ben aldığı borçlarda değilim emin ol.O istemese bile ben vermeye çalışırım mümkün mertebe hatta bazen erkek gibi davrandığımı düşünüyorum ama ne de olsa sevgiliyiz sadece ve benim ekonomik anlamda hiç bir sorumluluğumu alsın istemem.Benim elimeki para daha bol olur hep, o yüzden sıkıntım olmaz onun da olsun istemem ama bunlara rağmen hala benle para muhabbeti yapar, bir dönem parayla ilgili yaptığı şakalar o kadar artmıştı ki çok gözüme batar oldu, acaba neden yanımda bu insan benim diye sorgular oldum.Bu para muhabbeti dışında bir sorun daha varki asıl meselemiz: çook müsrif.Şu an borçları olmasına rağmen alacağını almaktan asla vazgeçmez, elimde daha çok para olmasına rağmen ben onun kadar rahat harcayamam.Ödemeleri onu baya sıkıştırır, buna da benim canım çok sıkılır niye dersen bu insanla ciddi düşünüyorıum ve huyları kesinlikle bana çok zıt. Ben taksitle, borçla iş yapmayan bir memurun kızıyım ailemde ne gördüysem odur benim için. Bakalım ne olacak hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…