yazmim yazmim diyorumm yine yaziyorum...
bu konuda biraz empati kurmak lazim...mesela senin paran olmasa onun olsa sen sigara istesen yada fazladan icecek o bunu kafasina taksa...ve bigun sana 50 lira borc verse ve ikidebir istese...ne kadar cirkin gelir degilmi dersinki ammada paragöz vs vs.ve aklinda kotu izlenimler birakir yani iki sevgili arasindaki para mevzusu cok itici bence...yok 3 gun ben odedim 2 gun o odedi vs vs.birde su var ki bence sizin durum aranizdaki samimiyetede bagli demekki bbirbirinizden cekinmiyorsun ki sevgilinde rahat davranabiliyor ve param yok demeyi kendine yedirebiliyor
ben oldukça tutumlu ve hesabını bilen bir insanımdır. senelerdir de bu şekilde bir düzen tutturmuş yaşıyorum. ben ona bir şey almadığm, ısmarlamadığım zaman benim param bitmiyor zaten. fakat ona bir şeyler ısmarladığımda ay sonunda ben de ona muhtaç oluyorum. ilişkimiz daha yeni, ay sonunda yanımda olup olmayacağını bilemiyorum. ama belki de sen haklısın ben de biraz hasssasım. belki de cimriyim.
burda surekli karsi tarafi savunuyorum gibi oldu ama cocuk seni dusunup sana hediye almiss sen hala benim paramla bana hediye almis gibi oldu sevinemedim vs.diyorsun bi para mevzusunu boswerde guzel vakit gecirmeye bak yada madem bu kadar para mevzusunda takiliyorsun okuyorsun ogrencisin vs.ya sevgili yapma yada elini cebine attirmayacak bi sevgili bul ne deyim...
sorun bu arkadasin empati yapmamasinda degil. o zaten ihtiyaci oldugunda sevgilisine yardimci olmus. olayin soruna donustugu yer cocugun durumu aliskanlik haline getirmis olmasi. yoksa arkadasin da cetele tuttugunu sanmiyorum. sana iki bira ismarladim sen de simdi iki bira ismarlicaksin falan demiyo.
burda surekli karsi tarafi savunuyorum gibi oldu ama cocuk seni dusunup sana hediye almiss sen hala benim paramla bana hediye almis gibi oldu sevinemedim vs.diyorsun bi para mevzusunu boswerde guzel vakit gecirmeye bak yada madem bu kadar para mevzusunda takiliyorsun okuyorsun ogrencisin vs.ya sevgili yapma yada elini cebine attirmayacak bi sevgili bul ne deyim...
haklısın biraz rahatlamam tadını çıkartmam lağzım, teşekkür ederim.
bir insan borç aldığı parayı illa geri ödemesi gerekir.ne olursa olsun bu kişinin sorumluluğuyla alakalıdır
haklısın biraz rahatlamam tadını çıkartmam lağzım, teşekkür ederim. ama hesapları ayırma kararımdan da geri dönmeyeceğim, çünkü bu mevzu döndükçe benim içim içimi yiyor. belki yalnış ama her türlü ilişkimde yaptıklarıma karşılık bekleyen bir insanım ben.
aliskanlik mi ??? cocuk hep arkadasin parasini yemiyorki oldugunda oda oduyor olmadiginda ictigi fazla bir icecek rahatsiz ediyor...kisaca yedigi lokma sayiliyor parayi odemedigi iicin...
o da oduyor dememis. onceleri bir sevgilisi bir kendisi oduyormus sonra ismarlatmaya baslamis diye okudum. amaaan ne biliyim sen de haklisin simdi bakinca, kendisi de kabul edince hakkaten lokma sayiliyo gibi olmusama nolursa olsun bence ayirmalari iyi olmus. biri fazla genis biri fazla tutumlu. illaki birbirlerine baticaklar. paralarini ortak kullanamiyolarsa ayirsinlar ki para mevzusu konusulmasin cok fazla.
kızlar teşekkür ederim benim artık "bir derdim yok". derdini söylemeyen derman bulamıyor işte. bir bilene danışmak lağzım :)
rica ederizyine bekleriz
yalniz lagzim degil lazim olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?