- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
aynen ya bende benimkini kiskanc sanirdim ama allaha sukur normal biraz daha...valla ben benım kine bana karşıyor diyordum ama adamın hakkına giriyormuşum yeminlin bana hiç karışmıyormuş :)
kıymetini bilmiyor arkadasım o sana işine gelirse diyor yani ben sensizde olurum sen olmazsan başkası olur diyor ve sen hala ona tekmeyi basmıyorsun...o sensiz olabilecekte sen neden olamıcaksın arakdasım? sen çok değerlisin bunu unutma.
Evde tuvalete giderken ya da nefes alıp verirken de haber veriyor musunuz? Ona da izin vermiyorsa fotosentez de yapılabilir tabi ne de olsa erkek karışacak tabi biz daha mı iyi bileceğiz ne yapıp yapmaycağımızı.Arkadaşım sen bunları kendine layık mı görüyorsun ne bu böyle robot musun sen gerekli talimatlar sana verilmezse hayatını idame ettiremiyor musun? Bir şey soracağım sadece annen ya da baban bu kadar hayatına müdahale diyor mu ya da etseler onlar karşı da bu kadar hoşgörülü olur muydun?
Sevgilinde suç yok. Suç senin çünkü saçmalamasına sen izin vermişsin. Sen izin vermeseydin bu kadar karışamazdı. Çok kızıyorum sizin gibilere. Anneniz babanız şunu yapma bunu yapma dese itiraz edersiniz, iş sevgiliye geldi mi sorgusuz sualsiz her dediğini yaparsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?