- 21 Eylül 2012
- 620
- 23
- 318
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Büyük bir tecrubeyle konusuyorum sana .
Her gecen zaman bunların daha fazlasını yasıyacaksın 2-3 katını .
Asla degısmıyecek ve sen her dedıgını yaptıkca onun gozunde degerın bıtıcek ve bu aldatmaya ,şiddere kadar bile gidicek belki.
Şuan asla ayrılmıcaksın bılıyorum ama ayrıldıgın gun yıllarını boşa harcamıs oldugunu goruceksin .
Çünkü bir gün biticek
Altına imzamı atarım. Istekleri bitmeyecek, isteklerine ok verdikçe değersizleşeceksin. Bu kez seni, karakterini yetmeyecek yaşamını eleştirmeye başlayacak... Uyandığın saati bile eleştirebilir. Ve sana kapı orada diyor ya, bıraksan da dönmeyecek çünkü umrunda değil...
kızlar kız aşık yorumların çoğu olumsuz ama ben tam tersi olabileceğini düşünüyorum.
bir ara benim nişanlıyken ki halimi anlatıyorsun sandım :)
ne kadar süredir bi ilişkiniz var bilmiyorum ama bunları yapmasının sebebi bence ilişkiniz evliliğe doğru ilerliyorkendince seni deniyor benim dediklerimi yapacak mı beni ne kadar seviyo vs. saçma bi yöntem ama gün gelip bu günlere güleceksiniz bence :)
benim eşimde nişanlıyken üniversitede arkadaşlarımla beraber ödev yapmaya bile göndermezdi. kütüphaneye gidemezsin yasak!git de bi göreyim dediği günü bilirim yaa
belki çoğu kişi bu baskı altına giremez ama benim kişiliğim gereği ve daha ilk aşkım ve son aşkım olmasını istediğimden hep bi şekilde idare ettim. etmemin sebebide beni seviyordu emindim bi problem vardı ama aşılabilirdi. çok şükür ki aştık :)
nişanlıyken senin gibi bakkala giderken bile haber verdiğim eşime şimdi haber vermeden arkadaşlarımla oturmaya bile gidebilirim.tabi ki haberi olur sonra ama baskı yok yani onu anlatmak istiyorum.
tavsiyem çok kafana takma kavga etmek yerine sende düşüncelerini söyle ona beni seviyorsan sende böyle sev de. ben elimden geldiğince senin söylediklerini uyguluyorum de. ilişkiniz yerine oturduktan sonra bunlar çok ufak detaylar olacak sıkma canını
Oturmaya bile gidebilirim ? ne demek ya bile ? tabi ki gidersiniz bu gayet normal ve olması gereken bırsey normal hayat bu zaten < .
Allahım dusman basına verme ne boyle bı zihniyet ne de hoşgörü .
Hemen gidip sevgilime sarılıcam ve bir kez daha diyicem ki hayatımda gördüğüm en olgun aklı basında mantıklı ve aşkını doruklarda yasayan insansın
sevgilimin saçmalıklarından bıktım.onu çok çok seviyorum ama böyle devam ederse dayanacak sabrım kalmayacak ve bitecek herşey.ve ben bitmesini hiç istemiyorum.
şimdi sevgilimin bana saçma gelen davranışlarından bahsedeyim.en basiti kılık kıyafetime karışması.tamam erkekler bu konuda biraz hassastır ve kısmen haklıdırlarda bence ama benimki okdar abartıyorki.en açık giydiğim şey tişört kot olmasına rağmen ona göre o bile çok açık.benim kapanmamı istiyor.altan alta baskı uyguluyor ama henüz net olarak bi baskısı yok bu konuda.saç boyama,ojeme,ayakkabıma,kulağımdaki küpeme bile karışıyor.onsuz kıyafet almam mümkün değil.o görecek onaylayacak ben öyle alacağım.
herşeyi çok abartıyor bakkala markete gitmem gerekirse ona hebr vereceğim.haber vermezsem kıyametler kopuyo.
görüştüğüm insanların birçoğunu çıkardı hayatımdman bir şekilde.sadece 2 3 kişiyle görüşüyorum.telefon rehperim bomboş.şimdide yakın bir arkadaşıma takmış kafayı.biraz uçarı bi kız ama kimseye zararı dokunmaz.benimde ona benzeyeceğimden korkuyo söylemesede.konuşmamı istememesinin baheneside ben ona kazık atmışım arkadaşım yüzünden.kazık dediği şey;ben 1 2 haftalığına eve gidecektim arkadaşıma hoşçakal demek için onu 5 10 dk beklettim.budur yani.bu kazık atmak mı oluyo Allah aşkına ? sürekli beni arkadşımla kendi arasında bıraktı ve ben arkdaşımı ihmal etmek zorunda kaldım.şimdi onlada aramız açıldı.kendimi arkadaşıma karşı okdar suçlu hissediyorum ki.bn hep kınamışımdır sevgili için arkadaşını ihmal eden insanları şimdi aynısını ben yapıyorum.
bir diğer yasağım onsuz kıyafet alma yasağı.o görecek onaylayacak,ben o isterse alacağım.
bir yasakta bu yasak sayılmaz gerçi sınırlandırma,telefonuma yabancı bi numaradan çağrı mesaj gelirse derhal ona bildireceğim.ben söylemezsem o görürse yandık.numarayı söylediğimdede kim olduğunu öğrenmeden numaryı arayıp sayıp sövüyo.dur bi bakalım belki akrabam falan öıkacak.
akılma gelen şyeler bunlar.şimdi sen nasıl bukdar taviz verdin kendinde diyeceksiniz.inanın hiç bilmiyorum.aşkın gözü kördür derler ya benmde gözlerim kör sanırım.çok seviyrorum onu kaybetmek istemiyorum.mantıksız davrannıyorum aklımı bi devreye sokabilsem...
sevgilimle çok konuştum böyle yürümz biraz kendini toparlaman lazım diye ama ''ben böyleyim beğenmeyene kapı orda ''dedi.bu lafın üzerine çekip gitmem gerekiyo ama gidemiyorum onsuz yapamam gibi geliyo =(
son olarak görüşmemi istemediği arkadaşımla ilgli bişey söyledi. ya o ya ben ? dedi.belli bi süre verdi karar vermem için.Allah aşkına ben böyle bişeye nasıl karar verebilirim?ne arkadaşımı hayatımdan çıkarabilirim ne de onu.ikisinide çk seviyorum. eğer arkadaşımı çıkarmazsam sevgilim beni silecekmiş.ben böyle bişseye dayanamam ki.ne yapayım ben şimdi ???
oturmaya bile giderim demem hani bakkal 3 5 dk zaman alır ya oturma en az 1 2 saat bu süre içersinde haber etmem gerekirse ederim gerekmezse etmem ama mutlaka sonra haber ederim. zihniyette ben bi tuhaflık göremedim eşine haber etmen gerekir gelip gittiğin yerleri ha sen etmiyorsan bu şekilde yaşıyorsan benim buradaki yazıma yorum yapma çünkü ben konu sahibine yazdım.
ya artık öyle bir hal var ki takılacak bi yeri cımbızla çekip geliyorsunuz bu ne zihniyet diyorsunuz bence siz kendi zihniyetinizi sorgulayın.bu nedir arkadaşım insanlarla dalga geçmek için fırsat kolluyorsunuz.
yorum yapmadan geçemicem :) bu kıskanç türden benim de var, kıyafettir makyajdır erkek arkadaştır bûtün sorunları yaşadık üstüne bi de paranoyaktı, bi anımı anlatcaktım da vazgeçtim neyse işte zor insanlar ama seviliyosan katlanmaya deger çünkü hep bóyle gitmiyo sabırlı ol güvenini kazan o da düzelir zamanla.. ama ego manyagıysa bilemem :))
sevgiline sorsana başka derdi varmıymış????
peki sen uyguluyormusun emirlerini canım.....?
Savunmuyor olsan ayrılırdın canım.
Buraya konu açma nedenin sadece bu tarz ilişki yaşayan olup olmadığını sorgulamak..
Biz ayrıl diyince de seviyorum diyorsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?