sevgilim ve saçmalamacaları

bende kendime çok kzııyorum bunu diyemedğim için.ama seviyorum napayım

Senin sevgilin şizofren bence.

Kendini padişah bellemiş beyimiz.

Bu nedir ya daraldım burada okurken.

benimde sevgilim kıyafetime karışır ama sadece göğüs kısmımın görünmemesi ve çok ince taytlar onun derdi.

Ben de onun kıyafetlerine karışırım hatta ben alırım ama senin sevgilin numunelik resmen.

Oldu canım istersen hiç nefes alma bir de ?

Ama hata onda değil sen de.

Hem bunları yaşayıp hem de seviyorum diyorsan çocuk ne yapsın.

Ayrıca bu sevgi değil hastalıklı bir ilişki bana göre.

Bir de hala onu savunuyorsun ne diyelim ?

Mutluysan böyle yaşamaya devam et ama şikayet etmeden.

Mutsuzsan da ayrıl.

Başka çözüm yok çünkü

Son düzenleme:
bende kendime çok kzııyorum bunu diyemedğim için.ama seviyorum napayım

Ee o sevmiyor ozaman?
Seven insan seni böyle mutsuz, huzursuz edecek kadar daraltır mı insanı?
Bak sen bu kadar kısıtlamaya seviyorum napayım derken o istekleri olmayınca "eeh küstüm ozaman oynamıyorum" moduna girebiliyormuş.
Bence ilerisini düşün arkadaşım, bi'ömür geçer mi böyle... Biliyorum alıştın ona, sevgi de var ama şimdi değilse ilerde evlendiğinizde artık iş işten geçince pişman olacaksın emin ol

senin sevdiğini bildiği için zaten istediğini yaptırıyor sana. çok yüz vermişsin, her şeyine evet demişsin.
5 dk yüzünden arkadaşlarınla görüşmeni istemiyor, ama insanın hayatında sadece sevgili veya eş yok ki.
aklıma şu soru takıldı ya evlenince ailenle de görüşmeni istemezse? :44:
bence ciddi bir konuşma yapmanın zamanı geldi. kaybetme korkusuyla yaşıyorsun, biraz da o hissetsin o korkuyu

aynılarını bende yapıyorum ama seve seve hiçde yakınmadım çunku öle bir tatlı dille söylerki onu kırmamak için yaparım
markete giderken msj atarım,uçan kuşdan haberim olsun der,akşam 10 dan sonra arkadaşların msj atmasin der çunku o vakitlerde konuşabiliyoruz benimle ilgilenmeni isterim der,farklı no ararsa haberim olsun der,bende kapalıyım pantolon ustu kısa giymemeye çalış der sürmeyi abartma der daha çok benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyooo )

onu savunuyomuyum ?? :S ben sadece kılık kıayfet konusunda erkeklerre anlayış göstereiblirim ama bnmki çok abartıyo dedim.sanırım bunu savunuyo olarak algılamışssınız. onu savunuyo olsam böyle bi konu açmazdım zaten.

kaybetme korkusu aşılamak için bi tartışmamızdan sonra 4 5 gün hiç konuşmadım. işe yaramadı oda en sonunda gittim ben adım attım yine. eğer biraz gururundan ödün verse aslında bunların hiçbiri yaşanmicak ama işte =(

Hep senin adımlarınla,senin evetlerinle, fedakarlarınla süren ilişki de
sevildiğini hissedebiliyor musun gerçekten?
Erkeği kızı yok aşık insan kaybetme korkusu taşır.
Sen de var onda yok...
Eksiğin ne? Gençsin en güzel yaşların mahkummusun bu bencil aşka..
Ortada aşk bile yok sende var ama onda yok yani bunu bil..

En sevmediğim şey kıskanç erkektir. Başta seviliyorum diye sevinebilirsiniz ama olay başkadır, o kendi egosunu tatmin ediyordur ve eksiklik hissediyordur. Yoksa sevginin dışa vurumu felan değildir.

Bir de bu şimdi böyle ise, evlenirseniz ne olacağını düşünüyor musunuz? Benim üniversitedeyken aynı böyle kıskanç bir sevgilim vardı, aşıktım. Allah korumuş da kurtuldum. Dışarıda arkadaşlarımla ondan habersiz bir çay içerken bile rahatsız olup hemen kalkardım. Daha bir sürü şey. Bi kere de özenip bezenip makyaj yapmıştım güzel görüneyim diye, ne çirkin olmuşsun demişti kıskançlıktan, oysa güzelimdir. O kadar üzülmüştüm ki... Benim de hiç arkadaşım kalmamıştı. Yalnızlıktan kafayı yiyecektim. Daha neler neler. Kıskanç erkek mi evlerden ırak olsun! :)

Şimdi ise; başka bir erkek arkadaşım var. Kız arkadaşlarımla istediğim gibi -akşamları da dahil olmak üzere- görüşüyorum, taytlarımı, mini eteklerimi, şortlarımı giyiyorum, saçım istediğim renk, hayat böyle daha güzel. Arada sevgilim karışır gibi olursa he diyip geçiyorum, zamanla da alışıyor. Kızlara tiyo: mesela benim sevgili ilk başlarda şortlarımı eleştiriyordu, ama ben naptım vazgeçmedim giydim. Geçen sene mavi şortumu eleştiren adam bu sene aynı mavi şorta ne güzel olmuş bu dedi :)))

Kısacası bu hayat kıskançlıkla geçmez, zehir olur. Hayatın tadını çıkarabilmek için gününüzü ve hayatınızı size zehir etmeyecek adamlar seçin.

Büyük bir tecrubeyle konusuyorum sana .

Her gecen zaman bunların daha fazlasını yasıyacaksın 2-3 katını .

Asla degısmıyecek ve sen her dedıgını yaptıkca onun gozunde degerın bıtıcek ve bu aldatmaya ,şiddere kadar bile gidicek belki.

Şuan asla ayrılmıcaksın bılıyorum ama ayrıldıgın gun yıllarını boşa harcamıs oldugunu goruceksin .

Çünkü bir gün biticek

benım en nefret ettıgım bu namus tımsalı erkekler.ne olmus kız arkadasınıza da boyle sevıyesız laflar edıyor en onemlısı nıye arkadaslarınızı sıldınız allahım hıc mı akıl yok.sevgı ne sevgısı yarın evlenınce bın katını yapacak bızde burda okuyacagız bu en ıyı tahmınım yalınız.anladınız heralde ne demek ıstedıgımı.bukadar seyı okurken hakkaten erkek arkadasınız yanımda olsa agzının ustune vurasım geldı.sız nasıl sabredıp yapıstırmıyosunuz.bırakın kacın hatta ne sevgısı ne askı.

Savunmuyor olsan ayrılırdın canım.

Buraya konu açma nedenin sadece bu tarz ilişki yaşayan olup olmadığını sorgulamak..

Biz ayrıl diyince de seviyorum diyorsun ??

ona söyledin mi burda konu açıcağını?
burda konu açtığını görmessin ...terk eder vhalla ..naparsın sonra....

Son düzenleme:
bence size birey olarak kesinlikle saygı duymuyor, aklında yarattığı bir kadın modeli var ve sizi o kalıbın içine sığdırmaya çalışıyor... özür dileyerek yazıyorum,bu resmen sizi aşağılamak,yok saymak demek, siz onun istediği gibi davrandıkça sağlıklı bir ilişkiniz olacak demek ki, eee o zaman nerede kaldı sizin kimliğiniz,karakteriniz,duygularınız... siz değil de başkası olsa yine aynı şekilde davranacak ,bu yüzden sizi sevdiğini düşünmüyorum, sizin sevginizden o kadar emin ki, nasılsa istediğim gibi biri olacak diye rahat ve umursamaz davranabiliyor...geçmiş ilişkilerindeki tavırlarını biliyor musunuz? hep böyle saplantılı kıskançlıkları olmuş mu? Net ve kendinden emin bir konuşma yapmalısınız,tabi cesaretinizi toplayınca, çünkü bu konuşmanın sonunda geri adım atan tekrar siz olmamalısınız ve ilişkinin bitme ihtimalini göze almalısınız...

okurken ben bile daraldım.Şimdiden böyle ise ileride düşünemiyorum.Umarım sağlıklı bir karar verebilirsin.Nereye kadar çekersin ki aşk bi yere kadar.

ona söyledin mi burda konu açıcağını?
burda konu açtığını görmessin ...terk eder vhalla ..naparsın sonra....

Direk terkeder bence de aman dikkat et bi daha bulamazsın böylesini..
Hatta terk etmeyip daha da kötüsünü yapar yeni kısıtlamalar koyar.
Dışarı annenle bile çıkmayacaksın akraba ziyaretine gitmeyeceksin.

Hep böyle oluyor. Başta kıskanmalar biz kız milletini mutlu ediyor..
ayyy beni sahipleniyorrr ayyyy görüyor musun kıskandı çıldırıyorrr!
Bu erkekler de biliyor bunu. Hadi bakalım mutluluk sarhoşu hazır ben bunu abartayım

İş miii hayatta çalışamazsın! İzin vermiyorum.. Anam babam sanki ekmeğimi o veriyor..
O kızdan hoşlanmadım ne o kuyruk sallıyor görüşme onunla ya o ya ben!
ahan da beğenmezsen kapı orda...
Çok seven aşık kız ama onsuz yaşayamammm o da seviyor ama gurur yapıyor işte..

Ne gururu ayol? Bu mu sevgi seven adam it gibi korkar ya bıktırırsam da gider diye..

Erkek uğruna aşkımdan gebersem de nelerden vazgeçmem?

İyi işim vardır asla vazgeçmem... Garanti iş vardır ama garanti güvenilir erkek yoktur!
İyi dostlarımdan asla vazgeçmem erkek bulunur aşağı yukarı benzerler, fakat dost gibi dost az bulunur!

canim bi sey soylemek istiyorum.
sen simdi arkadasinla sevgilinin arasinda secim yapmiyosun hayir.
boyle dusunursen ben bilyorumki sen sevgilini seciceksin.

sen dusunmen gerek secip '""kendi kararlarimmi yoksa sevgilimin kararlarimi?

kızlar kız aşık yorumların çoğu olumsuz ama ben tam tersi olabileceğini düşünüyorum.

bir ara benim nişanlıyken ki halimi anlatıyorsun sandım :)
ne kadar süredir bi ilişkiniz var bilmiyorum ama bunları yapmasının sebebi bence ilişkiniz evliliğe doğru ilerliyor kendince seni deniyor benim dediklerimi yapacak mı beni ne kadar seviyo vs. saçma bi yöntem ama gün gelip bu günlere güleceksiniz bence :)

benim eşimde nişanlıyken üniversitede arkadaşlarımla beraber ödev yapmaya bile göndermezdi. kütüphaneye gidemezsin yasak!git de bi göreyim dediği günü bilirim yaa
belki çoğu kişi bu baskı altına giremez ama benim kişiliğim gereği ve daha ilk aşkım ve son aşkım olmasını istediğimden hep bi şekilde idare ettim. etmemin sebebide beni seviyordu emindim bi problem vardı ama aşılabilirdi. çok şükür ki aştık :)

nişanlıyken senin gibi bakkala giderken bile haber verdiğim eşime şimdi haber vermeden arkadaşlarımla oturmaya bile gidebilirim.tabi ki haberi olur sonra ama baskı yok yani onu anlatmak istiyorum.

tavsiyem çok kafana takma kavga etmek yerine sende düşüncelerini söyle ona beni seviyorsan sende böyle sev de. ben elimden geldiğince senin söylediklerini uyguluyorum de. ilişkiniz yerine oturduktan sonra bunlar çok ufak detaylar olacak sıkma canını

topukları totoya vura vura kaçılması gereken erkek tiplerinden biridir kendine güzensiz erkek.
bir ömür geçmez bununla. taviz tavizi doğurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…