- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Yarın gidip sevgilime kocaman sarılayım bi'hakkını yemişim diyeyim:18:
Valla çok özür dilerim ama ben ortada aşk değil hastalıklı bir ilişki gördüm. Bu ne yahu nefes alırken de izin alın olmadı... Böyle bir ömür geçer mi.
Ben nasıl seviyorum ama nefesimi kestiği an error veriyorum gözlerim büyüyor hemen
Bu kadar aşkın arkasına sığınmayın derim. Taviz tavizi doğurur. Bugün kıyafetlerinden, arkadaşlarından vazgeçersin ama istekler hiç bitmez.
Hayır anlamadığım erkek arkadaşınız öyle olmasa biter, böyle olursa biter diyebiliyor da siz nasıl "yeter be beni böyle sıkar, nefes almamı engellersen biter!!!" diyemiyorsunuz?:44:
bende kendime çok kzııyorum bunu diyemedğim için.ama seviyorum napayım
Senin sevgilin şizofren bence.
Kendini padişah bellemiş beyimiz.
Bu nedir ya daraldım burada okurken.
benimde sevgilim kıyafetime karışır ama sadece göğüs kısmımın görünmemesi ve çok ince taytlar onun derdi.
Ben de onun kıyafetlerine karışırım hatta ben alırım ama senin sevgilin numunelik resmen.
Oldu canım istersen hiç nefes alma bir de ?
Ama hata onda değil sen de.
Hem bunları yaşayıp hem de seviyorum diyorsan çocuk ne yapsın.
Ayrıca bu sevgi değil hastalıklı bir ilişki bana göre.
Bir de hala onu savunuyorsun ne diyelim ?
Mutluysan böyle yaşamaya devam et ama şikayet etmeden.
Mutsuzsan da ayrıl.
Başka çözüm yok çünkü
senin sevdiğini bildiği için zaten istediğini yaptırıyor sana. çok yüz vermişsin, her şeyine evet demişsin.
5 dk yüzünden arkadaşlarınla görüşmeni istemiyor, ama insanın hayatında sadece sevgili veya eş yok ki.
aklıma şu soru takıldı ya evlenince ailenle de görüşmeni istemezse? :44:
bence ciddi bir konuşma yapmanın zamanı geldi. kaybetme korkusuyla yaşıyorsun, biraz da o hissetsin o korkuyu
onu savunuyomuyum ?? :S ben sadece kılık kıayfet konusunda erkeklerre anlayış göstereiblirim ama bnmki çok abartıyo dedim.sanırım bunu savunuyo olarak algılamışssınız. onu savunuyo olsam böyle bi konu açmazdım zaten.
ona söyledin mi burda konu açıcağını?
burda konu açtığını görmessin ...terk eder vhalla ..naparsın sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?