- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Şimdi çok güzel cümlelerle böyle olmaması gerektiğini bu yaşadıklarının yanlış olduğunu söylerdim ama boşuna olacağından eminim
Gün gelecek bu ilişki bitecek(çünkü sonu olmayan tarzda ilerliyor) ondan sonra da bu mahvettiğin bilmem kaç zamanına yanacaksınumarım kendini çok yıpratmazsın. Birde kaç yaşındasınız acaba,ikinizde?
Bak ben sana canlı bir örnek olabilirim. Vakti zamanında sevgililik kisvesi altında böyle
bir adamın hayatıma müdahalesine izin vermiş biriyim. Ben ki 'burnunun dikine giden'
deyimini en hakkıyla icra eden insanım, süt dökmüş kedi misali herşeyine eyvallah dedim
zat-ı muhteremin.
Abartılı giyinmem, aşırı davranışım yoktur, sınırlarım bellidir ama samimiyimdir. İnsanlara
tepeden asla bakmam. Hemen diyalog kurarım. Arkadaşlığa çok değer veririm ama herkese
güvenmem. Çok iyi arkadaş seçerim. Neyse, bu zat benim ilk erkek arkadaşım oldu. Ben
hayatımda biri olsun, o da son olsun diye düşünürdüm ve lise sona kadar aşk meşk içeren
birlikteliğim olmadı. Sonra bu zat girdi hayatıma, çok sevdim, o da sevdi. Ama o kıskanan
adam sever saçmalığını dibine kadar yaşadım. Öyle sevgi olmaz. En sevdiğim arkadaşlarımla
görüşmedim, ne beğendiyse giydim, numaramı değiştirdim kimseye vermedim, onsuz dışarı
çıkmadım, resmen onsuz yaşamadım. Sonra bunun en samimi arkadaşıyla bir gün konuştum
diye beni ona aşık ilan etti. Sohbet 'nasılsın, iyi misin' den öteye geçmeyen birşeydi. Ben
ona izin verdikçe paranoyaklaşmasını izliyordum resmen ve o olaydan sonra ayıldım. Allahtan
ayıldım. Başka ithamlarla gelmesine ramak kalmış meğerse.
Ben yolda kafamı kaldırmadan yürürken adam beyninde kuruyormuş. Valla o anda aydınlandım
aşk böyle birşeyse ben ömür boyu eziyet mi çekicem diye. Bitti gitti demek şimdi
kolay ama onca yıllık emeğin, sevgin hemen bitmiyor tabi. Çok acı çektim. Sonra o başka saçmalıklarla
gelince tamamen silmeye karar verdim.
O ilişkide öğrendiklerim:
1- Benim bir beynim var, karar verme mekanizması çok sağlam işliyor. Halen hayatta ve mutlu olmam da bunun delili.
2- Ailemden başka kimse ( ki babamla aram kötüdür ) beni gerçekten onlar gibi düşündüğüne ikna olmam bundan sonra.
3- Kıskanmak, kısıtlamak sevmek değildir. Sevmek, her koşulda sevmektir.
4- 'Beni' sevmeyen biri beni değiştirmek ister. Muhtemelen o benim sadece görüntümü seviyormuş.
5- İnanışıma göre, hesap günü bile Allah, kimsenin günahını-sevabını kimseye sormuyor. Herkes kendinden mesul yani.
6- Beni böyle sevmeyen sevmesin.
7- Biri bana birşey katmıyorsa, aksine beni sığlaştırıyorsa bir zahmet hayatımda olmasın. Bu dünyada ne mal ne mülk kar insana, sadece öğrendiği ve yaşadığı kar...
Daha da yazabilirim ama mesai bitti.
Kangren olmuş kol kesilir. Kesilmezse ölür ama keserse yaşama şansı vardır.
Tek mevzu kangreni görmektir. Eğer kangren varsa yapabileceğin tek şey
bellidir...
anını merak ettim . bilmiyorum oda aynısını söylüyo sen benm istediklerime tereddütsüz evet desen ben böyle şeyler istemicem zaten diyo ama evet dedikçede ardı arkası kesilmiyo. bazen ego manyağı olduğunu düşünmüyo değilim. bazende tam tersi bi dediğimi iki etmiyo gibi .değişik
bu arada sinir olduğum bi durumu da söylim bunaldığım zamanlarda ayrılmam gerektiğini ima eden arkadaşlarım oldu.. belki beni düşünüyolar ama bazıları da kendini övmek için yapıyodu, hep sen evet diyosun dediklerini yapıyosun, seni bi kalıba sokmaya çalışıyo sen düşünemiyo musun bilmem ne ben olsam katlanamam ben böyleyim değişemem derim falan diyenler oldu.. sonra bi tanesi aldatıldığı halde ayrılmadı ki asıl böyle bi durum daha ağır tabiki, biri de böyle kıskanç biriyle başladı baktım kuzu kuzu yapıyo her dediğini, ayrıl demek kolay başa gelince konuşmaya benzemiyo :))
Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama merak etme, yakındır davranışlarıyla aşkını bitirmesi.
Sonra beğenmeyen gider kapı orda dediği kapıyı kullanıp, kendi yoluna gidersin.
bi de sevgilinin burcu ne acaba merak ettim :):)
burcu terazi. hadi yorumla bakalım =)))
hahay tahmin etmiştimonun da terazi çünkü :)))
amaaaan bütün erkekler aynı burç hikayeee
terazi burcu erkeklerinden uzak durmak gerek yani .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?