sevgilim ve saçmalamacaları

22 ikimiz de. .

off off okdar çok konuşma yaptımki bnde insanım robot değilim benmde fikirlerim var aklım var diye ama onun dediklerine ne kdar kabul gösterrirsem okdar sevdiğimi sanıyo.halbuki ben sevgisini gösterren bi insanım. niye böyle benm sevglim =( bigün bitecek biliyorum eminim ama sadece yanımda daha fazla kalması için zamanı ertelliyoum

Bana çok tanıdık geldi bu çünkü yakın bir arkadaşımda seninle aynı şeyleri yaşıyor. O yüzden yazmak istedim.
O da böyle çıkmazda.. çok iyi anlıyorum. İlk başlarda biz de ayrıl kurtul ya olur mu böyle şey diyorduk. Tabi ki de söyleyip geçilecek kadar kolay bir durum değil bu.. Bizzat şahidim arkadaşımın çaresizlikten kıvranışına... Şans meselesi bu,var işte böyle adamlar.. Biraz da duygusallığa boğulup kendi gerçeklerimizi göz ardı etmemiz ve ettirmemizden kaynaklanıyor. İşleri baştan kontrol altında tutmak gerekiyor. Sanmıyorum ki ilişkinizin en başında seni bu kadar kısıtlasın.. Zamanla göstermiştir kendisini...
Ne desek ne yapsak boş. Bir insan kolay kolay değişmez. Hele ki erkekler.. Ya onu öyle kabul edeceksin hayatını buna göre düzenleyip şikayet etmeyi bırakacaksın ya da yolunu ayıracaksın ne kadar zor da olsa gönül bağı canını ne kadar yakarsa yaksın. Değişmesini bekleyip bir gün değişecek umudun varsa -bu çok çok düşük bir ihtimaldir- bunu öncelikle kafandan at.... Ve hayatını ilerde nasıl yaşamak istediğini düşün. Umarım çok mutlu olursun seçimlerinle...

Yani canım maalesef kendine çok güvensiz bir tip gibi görünüyor.
Kendine güveni olmayan adam o güveni sana da veremez.
Biz kızlar en azından ben deyim, güven veren adamlardan hoşlanı(rız=)rım
Sonu olmayan bir şey , kendini daha fazla heba etme.
Şu an bile ayrılsak eski sen olamayacaksın çünki böyle insanlar kişiliği tahrip ederler.
Daha fazla bunu yapmasına izin verme canım

anlatim uzun biraz ama :) bi gün kıyafet yüzünden tartışıyoduk yine, ben böyleyim istemiyosan çek git dedi. acayip sinir oldum zaten bunalmıştım artık o an durdum çekip gidicektim yinede sakin olayım ani sinirle hareket etmeyim dedim ama aklımdan çekip gitmek geçiyo, o da anladı sanırım o an ne düşündüğümü :) öyle bi bakışı vardıki bi de sen istesen ben herşeyi yaparım, çok zor bişe istemiyorumki ölürüm sana diyodun (çok klasik ama öyle içten gelir söylersin ya bazen:) ölmeni istemiyorum çok mu şey istiyorum falan dedi ama 5dk önceki sinir yok tamamen duygusal tabi ağzı da iyi laf yapıyo gözleri dolmuş üzüldüm çok ama son tartışmamız olmadı malesef yine kısıtlamalar devam etti, ama beni sevse beni değiştirmek istemez olduğum gibi kabul eder demekki sevmiyo çok da umrunda değilim gibi düşüncelerim değişti.. bi de paranoyaklığı vardı kafasında kuruyodu resmen sonra bana sataşıyodu,hastalık gibi gördüm bu durumu bana güvenmesi için elimden geleni yaptım güvensizliğinin sebebi ben değilim çünkü benden önce yaşadıkları. ama kolay olmadı çok şey yaşadık çok da yıprandım.. paranoyaklığı yok artık çok şükür aştık, ben onun istediğini yapıyorum o da benim istediklerimi ve artık bende kıskançlık başladı yani vardı zaten ama bunaltmıyodum şimdi ben onu bunaltmaya başladım :)) önceden yaptıklarını anlatıyorum ona inanmıyo, şimdi ona çocukluk geliyo yaptıkları zamanla olgunlaşıyolar yani düzeliyolar nazar değmesin tabi yine başlamaz inşallah :) kıyafet ve erkek arkadaş konusunda da şunu söylim ben artık onun istediği gibi giyniyorum ve erkek arkadaşlarımla görüşmüyorum çünkü benden istedikleri zaten olması gereken ama nefise ağır gelen şeyler beni doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.. bu arada benim de bi kız arkadaşım var onun tavırlarını sevmiyo görüşmemi pek istemiyo ama görüşmiceksin demiyo, bende çok sık görüşmüyorm zaten. bence sen de ona anlat durumu silmek olmaz ama zamanla mesafe koyarım araya de. şunu da söylim eğer onun seni sevdiğine eminsen katlan zamanla düzelir, ama emin değilsen tek taraflı olmuyo boşuna kendini yıpratma.

bu arada sinir olduğum bi durumu da söylim bunaldığım zamanlarda ayrılmam gerektiğini ima eden arkadaşlarım oldu.. belki beni düşünüyolar ama bazıları da kendini övmek için yapıyodu, hep sen evet diyosun dediklerini yapıyosun, seni bi kalıba sokmaya çalışıyo sen düşünemiyo musun bilmem ne ben olsam katlanamam ben böyleyim değişemem derim falan diyenler oldu.. sonra bi tanesi aldatıldığı halde ayrılmadı ki asıl böyle bi durum daha ağır tabiki, biri de böyle kıskanç biriyle başladı baktım kuzu kuzu yapıyo her dediğini, ayrıl demek kolay başa gelince konuşmaya benzemiyo :))

Bu ne böyle yahu çocuk gibi?
Sizin ki ilişki olmaktan çıkmış artık, hastalıklı bir duruma dönüşmüş...

Ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama merak etme, yakındır davranışlarıyla aşkını bitirmesi.

Sonra beğenmeyen gider kapı orda dediği kapıyı kullanıp, kendi yoluna gidersin.

seviyorsan ayrılma bence.
nasılsa bir zaman sonra - ki bu zaman 1 ay da olabilir, 1 sene de, evlendikten sonra da- o seni artık daha fazla değiştiremeyeceği bir kıvama getirmiş, değiştirebildiği kadar değiştirmiş olacak.
sonra da değiştirme mücadelesi vereceği başka birini bulur

bence sen sevgilinin gösterdiği kapıdan güzelce çık....
bu ne yaaa..
şimdi aşıksın bilmemne yarın öbürgün aşk bitince vurursun kafanı o çıkamadığın kapıya...

o kızlardan biride bendim.ahh ahh çok büyük konuştum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…