• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yakınlaşamamak

Söyleyecem ama kırılır diye korkuyorum gurur sonuçta. Bi kere parfüm Alicam sana çok beğendiğim bişey var dedim ona bile kızdı kötü mu kokuyorum ben diye :KK43:

parfüm kullanan insanlar kötü koktuğundan mı kullanıyor? bu bir alışkanlık olmalı. parfüm zaten temiz vücuda uygulanır. kokan insanın üstüne sıkılmaz.
orada onun parfüm algısını değiştirecek cümleler söylemeliydin.
mesela yaa aşkımm senin ten kokuna aşığım zaten ama bi de üstüne şu parfümü kullansan ne kadar uyumlu olur kokunla. çok hoşuma gider falan derdim ben olsam. yani zaten ona her haliyle aşık olduğumu ama deodorant ve parfümü de kullanmasını istediğimi söylerdim.
şayet çok aşıksam. derdim. yazın deodorantsız olmaz. kokuyo muyum derse bunca şeyin üstüne, imalardan anlamazsa direkt söyle artık. evet de. ama kızarak değil güzel bir şekilde.

Ter kokan biriyle nasıl sevgili olunur bilemedim. Sevgililik yani aşk yani cinsel çekim. Çekim duymadığın birine aşık olabilmek... Neyse ben ter kokan herkese söylenmesi taraftarıyım. İğrenç ter kokuyorsun denmez ama mesela terlemişsin deodorant kullanmıyor musun şeklinde söylenebilir.

Böyle bir seyin bahanesi olmaz bence.Her sey cekilir de kötü kokan birisi cekilmez.Insan kimse icin degil kendisine olan saygisindan kisisel temizligine onem vermeli.

Kimse milyonlarca liralik parfum kullanin demiyor.Zaten temiz olmayan bir vucuda parfum siksan ne fayda?Her dus sonrasi bir deodorant bir stick kullanmak bu kadar mi zor?

Bence cevrenizdeki boyle insanlari uyarin.Bu kokular yuzunden yazin metroya bile binemez oldum:KK12:

Ben yabancilara katlanamazken siz nasil sevgilinize katlaniyorsunuz?Bunun askla sevgiyle alakasi yok.Bir insan kotu kokuyorsa kotu kokuyordur.Sana kokmuyorsa ayni ortamda bulunan bana kokuyordur.O yuzden uyarin.

Arkadaşlar slm 4 aydır sevgilim var aramızda biraz mesafe olduğu için ve işinden dolayı sadece hafta sonları buluşabiliyoruz. Ama artık benim buluşma isteğim kalmadı çünkü kendisi parfüm deodorant kullanmıyor haliyle birde yaz çok kötü ter kokuyor bi kere bı parfüm beğendim sana onu Alicam dedm hayırdır kötü mu kokuyorum dedi o an evet demek istedim ama diyemedim gururu kırılır diye ama çok kötü kokuyor be sarılınca bile midem bulanıyor kötü oluyorum napicam ben :KK43:
Parfüm almak istediğinde, kötümü kokuyorum diyerek sitem etmesinden, bir cacık olmadığı belli. Zaten özen gösterse kokmazdı, pismiş demekki. Pis insanı iyi tanırım. Temiz olmamak için, küserler, yan çizerler, umursamazlar, kafalarını kuma sokarlar, onlardan soğursunuz, ama bir türlü ne diş fırçalamaya, ne düzenli duş almaya ikna edemesiniz. Tecrübe ettim ne yazık ki.

Benim için ayrılma sebebi olur bu, net. Kişisel temizliğine önem vermeyen biri sevgilim olamaz, parfümü deodorantı geçtim (aslında geçmedim yani önemli de minimum seviyeye indirgiyorum artık) insan sevgilisiyle buluşmadan önce bir duş alır gelir. İğrenç yani asla içim ısınmaz sevgili olmayı geçtim. Hiç toleranslı olamam ben bu konuda, üzgünüm.
+1

Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum :KK43:((((((
Biliyormusun canım, koku herşeydir. Bu bilimsel olarakta ıspatlanmış. Kokusunu sevmediğin bir insanla beraber olamasın. Olsan mutlu olamasın.

Biri bana parfum alacagini soylese "ben ter mi kokuyorum?" Diye dusunmem. Normal degil bence. Rollon ya da deodorat alsaniz neyse ama parfum cok normal bi hediye. Bence sagdan soldan leş gibi koktugu yonunde istihbarat aliyor, ondan bu savunmaya geciş, gard alış.

Ay ter kokusuna katlanamam, mumkun degil. Ben bir sekilde soylerim. Kirilirsa kirilsin. Rollon kullanmayarak once kendine sonra size ve koku duyusu islev goren tum canlilara sagisizlik ediyor.

Bence dolandirmadan tatli bir dille soylenmeli. Bende tahammul edemezdim hic. Hatta nisanlima tembih ediyorum bu gibi durumlarda lütfen beni uyar diyorum, niye kirilayim ki? Cunku insan kendi ter kokusunun farkina varamiyor, ama yanindaki kisi asiri derecede bu kokuyu aliyor. Bir de soyle bir durum var, kisisel temizlik olmadiginda/ ki acik konusayim koltuk altlarini almadigi surece deodorantta sıksa o koku igrenc bir hal alir, daha da beter olur. Kisisel temizligi olmayana parfüm, deodorant islemez.. Bence direkt soyleyin diyorum, kirilacak bir sey yok. Ben kirilmazdim mesela..

Parfüm almak istediğinde, kötümü kokuyorum diyerek sitem etmesinden, bir cacık olmadığı belli. Zaten özen gösterse kokmazdı, pismiş demekki. Pis insanı iyi tanırım. Temiz olmamak için, küserler, yan çizerler, umursamazlar, kafalarını kuma sokarlar, onlardan soğursunuz, ama bir türlü ne diş fırçalamaya, ne düzenli duş almaya ikna edemesiniz. Tecrübe ettim ne yazık ki.
Aynı fikirdeyim

Parfumu birak , bir kalip sabun ve havlu hediye et ona. Mesaj alinmistir diye gelmezse bana da aklinyolu1 demesinler.

Edit: Terden kotu bir de sigara kokusu var. O daha kotu icmeyen icin tabi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar slm 4 aydır sevgilim var aramızda biraz mesafe olduğu için ve işinden dolayı sadece hafta sonları buluşabiliyoruz. Ama artık benim buluşma isteğim kalmadı çünkü kendisi parfüm deodorant kullanmıyor haliyle birde yaz çok kötü ter kokuyor bi kere bı parfüm beğendim sana onu Alicam dedm hayırdır kötü mu kokuyorum dedi o an evet demek istedim ama diyemedim gururu kırılır diye ama çok kötü kokuyor be sarılınca bile midem bulanıyor kötü oluyorum napicam ben :KK43:

Keşke deseydin. Bakım şart, tiksinir insan.

Buluşmadan önce hep duş alıyor zaten söylüyor bana duşa giricem diye ama yok yaz ayindayiz sonuçta birlikte olmak istiyor sırf bu yüzden istemiyorum onu oyaliyorum :KK43:((((((
Bunun yazı kışı Yok , duş almak yetmez, kişisel temizliğini yapmıyorsa ve aynı kıyafetleri yıkamadan giyiyorsa + deodorant stick tarzı bir şey kullanmıyorsa kokar :/ yediğine içtiğine dikkat etmezse de kokar. bir araya geldiğinizde hoş beş ettikten sonra koku hassasiyetin olduğunu, sebum kokusunun seni kötü etkilediğini, o kişiden sebum ve ter kokusu aldığını, onu kırmamak için(değer verdiğim için vs) de bu zamana kadar söyleyemediğini, bu durum devam ederse ondan uzaklaşmak zorunda kalacağını, onu sevdiğin için de uzaklaşmak istemediğini güzelce söylersin. Zaten cümleleri çözerken utanmayla karışık saygısından bi önlem alacaktır :))) almazsa da sen yol alırsın salla gitsin, 4 ay ne ki

İçinde olmadığı sürece sen bindefada söylesen değişmez canım

Kokan insanlarin yanindan gecerken bile roll-onu sur deodoranti sık diye kamu spotu yapasim geliyor :)) yaz aylarinda dikkat ya her seyin bi yolu var niye kokarca gibi gezer insan her gun dus alip roll-on veya deodorant kullanmasini soylemelisiniz bi sekilde

Ben olsam derim ki canım ter problemim var bu aralar çok fazla sana da oluyor mu hiç dikkat etmeme rağmen sürekli terliyorum ve koku beni rahatsız ediyor diye bir zarf atardım. Bunun için cildiyeye birlikte gidebiliriz derdim. Ya da elinden tutup bir ona bir kendime birer deodorant alırdım parfüm almak isterdim ama bütçem yetersiz şu an aynı şekilde kokmuş oluruz derdim.

Kirmadan soyleyin bence, bugunlerde cok terliyorum gün aşiri duş aliyorum sende baya terliyosun gibi geldi sık sık duş al canim diyin :) artik orta yolu bulup soyleyin. Huyu suyu iyi biriyse seviyorsaniz bu sebepten ayrilmayin

Bazen duş yetmeyebilir koltuk altı ürünlerinden kullanmalı bence belki adam deodorant kullanıyor kıyafetine sıkıyor bence bir tane kendinize bir de ona alın indirimdeydi sana da aldım şirinlik yapın. Ter deyince aklıma ilk gelen şey uzun yol muavini beyaz gömlek giyip yukarılardan tutunarak geçerler

Back
X