- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
saat 1 demesini sineye cektim..terk edlecegimi bilerek kacmadan o bulusmaya gittim..En iyisini yapmissin o son hamleyi yapmamasi lazimdi sanki sana aci cektirmek icin yapti.. ego tatmini iste.
Eminim sen telefonu actiginda seni aramis olacak veya arar ama bence hic taviz verme
pisman olsanda pismanligini belli etme bu tür insanlari birdaha hayatina koymicagina söz ver kendine
saat 1 de terk edilecegini bilsen gözün hep saatte olurdu. dilerim yasarsın diye beddua etmeyecegim. sen ilerde oyna lutfen hiç ihtiyacım yok suan bu tarz cumlelere. buraya gercekten kendimi iyi hissetmek veya hatam varsa hatamı anlamak için geldim. kimsenin laf vurmaya hakkı yok isteyen yazar istemeyen yazmaz. iyi gunler sana.12.38de gözlerine aşkla bakılan kişi saate bakıyor ve kadınlar kulübü üyeleri laf vurmuyor, bu nasıl sevgi?
ben yine bunu yapamazdım cesaret edemezdim allah var. son dklar eger bana yaklasmasaydı orda beklerdım terk edilmeyi. ama öyle yaklasması fakat fikrinin degişmemesi..hemen akabinde wc gitti cumle dahı kurmadı. amacı aklımda kalmaktı özetle. ayrılıgı isteyen senken neden aklımda kalma derdin var? bu saf kötülük bence. bnu gormek istemedim. eger efendi gibi dursaydı ordan kalkıp eve gelemezdim ben. bu ortamı o olusturdu. vedasız bitiş sebebi kendi egosu.Zaten ayrılacaksa bundan eminseniz iyi yapmışsınız, en azından nasıl da terkettim diye düşünemez. Terkedilen kendisi olmuş, çok iyi olmuş. Biraz ayakları yere değmiştir umarım..
saat 1 dedigine gore bence oturup düşünmüyor randevusu vardı. dusundukce canımı sıkan diger mevzu da bu. saat vermesi..ve o saate yakın hamlesini yapıp kalkmaya hazırlanması..duzgun vedayı haketmedi. bu olayı kendi egosu yuzunden yasadık. yoksa ben terk edilecegimi bilerek gittim bulusmaya. tesekkur ederim.Doğru olanı yapmışsın.. Yerinde olsam aynısını yapardım.
Hem gidiyor hem yan çiziyor.. Terbiyesiz..
Oturup şimdi düşünsün ; karakterli bir kız nasıl kaybedilirmiş ?
ben sevıyordum onu ayrılıgı ısteyende oydu. sevdigim için de korkularım var özlemek gibi. siz haklısınız sunları yapan biri istense de özlenmemeli evet ama iki senenin getirdigi bir alıskanlıkta var..hesabı gittigimi anlasın beklemesin diye ödedim onu öderken bile adilik yapmıs olur muyum diye cekincelerim vardı..o yuzunu yuzume yaslarken hiç adilik yapıyor muyum der gibi degildi..vedasız bittiyse sebebi kendisi. efendi gibi elimi sıkıp gidemedi.Özlermiyim? Ya pişman olursam? gibi düşüncelerle yola çıkılmaz..
Adamın niyeti belliymiş..
Özlemem.. Pişman da olmam demen gerekir.. Hatta direk önüne yoluna bakman ve kişi ile bir daha iletişime geçmemen, geçilse bile ciddi mesafe koyman, duyglarını öldürmen lazım..
Genç arkadaşlarda en sinir olduğum kızdığım konu bu, sanki dünyanın son gibi davranmaları..
Kendinizide, karşınızdakileride serbest bırakın.. Eğitiminize işinize odaklanın..
Aşk elbet olur da, ama sanki yoklukta o iyiydi, gibi düşüncelerden çıkın.. Tavan yaptırmayın şu erkek egolarını..
Sana saat koyup, ayrılık yaşamak için cins davranan adamlar absürt komedi gibi, kişiliksiz adamlar bunlar.. Dua et, yolun ne onunla nede onun gibilerle kesişsin..
Hesabı ödeyerekte vermişsin ayarı, çıkma o çizginden
ayrılıga saat koymus adam. ve gercekten de saat yaklasınca tum hamlelerini yaptı. bu bile terbiyesizlik. belki ikiye kadar sürecek konusmam? son ondkyı degerlendirmek nedir? biz seninle ne güzel seyler yasadık elimi sık ve yoluna git ne gerek var aklımda kalmaya calısmaya ki terkeden sensin? ayrılıgı isteyen sensın? bu neyin derdi?Aman iyi yapmissiniz ya. Ayrilmanin bile bir edebi var. Olmuyor bitti dersin tamam. Gider ayak kafanizi karistirmakta ne oluyor? Arkasinda hala kendini unutamayan birinin varligi egosunu yukseltecek.
Takma kafana canım.. Karşılaşırsan eh sen neden çektin gittin diye zırvalıyacaktır, ama muhattap olmamanı tavsiye ederim.. Bitirmek isteyen adam şu saate kadar demez, alır karşısına neden sonuç bildirir.. Öyle dalga geçer gibi davranmaz..ben sevıyordum onu ayrılıgı ısteyende oydu. sevdigim için de korkularım var özlemek gibi. siz haklısınız sunları yapan biri istense de özlenmemeli evet ama iki senenin getirdigi bir alıskanlıkta var..hesabı gittigimi anlasın beklemesin diye ödedim onu öderken bile adilik yapmıs olur muyum diye cekincelerim vardı..o yuzunu yuzume yaslarken hiç adilik yapıyor muyum der gibi degildi..vedasız bittiyse sebebi kendisi. efendi gibi elimi sıkıp gidemedi.
söyledikleriniz de haklısınız.
saat 1de gidicem demesi. 1 e yaklasırken saat yuzunu yuzume yaslaması hosuna gitti mi demesi? sonra wcye gitmesi?iki senelik ilişkinin bitişi böyle olmamalı..hiçmi hatrınız yok birbirinizde? vedalaşmak, helalleşmek varken böylesi çok üzücü olmuşhakettimi gerçekten??
gercekten bana moral oldunuz hepınız. korkuyordum ama suan korkmuyorum. dilerim sizler haklısınızdır ve ben pısman olmam duygularıma yenılıp.
ara vermek istemıstı. sıkılmıstı zannımca..sonra da saat 1 e kadar goruselım dedi. ayrlıga saat koymus belkı ıkıde bıtıcek benım konusmam? bire yaklasırken saat bana yaklasması nedir? ne istiyosun enkaz gibi kalmamı m? sebep? ayrılıgı ben istesem neyse.. kendisi istiyor.. kendisi yaklasıyor..o an orda durmak istemedim..efendi gibi ayrlamadıysak sebebı kendisi ve egosudur.Ayrilma sebebi ne ? Ama bence cok iyi yapmisisn
gittigimi anlasın diye ödedim onu ezmek için degil..yoksa wcdeyim sanıp bekleyecektı..Ben olsam odemezdim
bana yaklasmasaydı orda durup terk etmesini beklerdim. terk edecegini bilerek gittim bulusmaya. saat koymasına ragmen sesimi cıkarmadım..sonra yaklasınca ısın rengı degıstı gururum oldugunu hatırladım. normal sartlarda sunu yapamazdım sartlar sayrsınde normal degildi. insallah özlemem. pısman olmam.Siz bırakmış olmuşsunuzz bunu düşünerek hareket etmişsinz sizin duygularınizi kullanmaya çalışmışş bir daha barışmayınn iyi yapmışsınz böyle erkeklere tekmeyi basacaksınn
Demek istemiyordum ama diycem işte, belki o wc ye saat 1 de buluşacağı kişi vardır, onun için gitti aramak yada mesaj çekmek için.. Bu da olasılık.. Sana yavşamasının sebebi sen onu hep sev, geri dönerse kabul et diyedir.. Bunlarda olasılık.. İyi düşün, içindeki yumuşak hisleri bırak..gittigimi anlasın diye ödedim onu ezmek için degil..yoksa wcdeyim sanıp bekleyecektı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?