- 6 Haziran 2015
- 190
- 178
- 18
- 43
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
saat sınırlaması koydu..ve son ondkya kadar bittili gittili konustu. son ondk yaklastı hamlesini yaptı bendeki sevgiyi gordu. sonra da ustunu basını duxeltmeye kalktı..Cok iyi yapmışsın, bir de saat sınırlaması koymuş, senin istediğin saatte bitmiş, aferin sana iyi bir ders vermişsin...
en korktugum sey buydu hiç aklıma getırmemeye calıstım etrafımdaki arkadaslarım ve sız dahıl bunu soyluyorsunuz.Aklıma yaşadığım bir olay geldi. Bir sevgilim vardı ve son haftalar bir triplere girmişti. Sonra bir pazar günü görüşelim ikiye kadar vaktim var dedi. Gittim ve bitmeli öyle böyle laflar ama elimi tutuyor arada falan sonra ben o hesabı öderken kaçıp gitmiştim. Elimi falan tutmuştu ya geri döner mi derken çoktan birini bulduğunu ogrenmistim. Aylar sonra bana dönmek istedi ama artık bir sevgilim vardı ona resmimizi yollayıp maşallah demesini rica etmistim yani sen de bosver bu adamı çoktan birini bulmuştur tatlim
dilerim hiç özlemem bu adamı. en korktugum sey sunları yapanı özlemek.Bence aç telefonunu, sen zaten bitirici hamleyi yapmışsın. Zafer senindir!
Hem sen terketmiş oldun poposunu kaldırtmadın onun sokunu yasamıstır hem de onu biraz atlatıp hesap ödemeye gidince hesabın ödendiğini görüp bir de onun şokunu yaşamıstır. Aferin kardeşim helal olsun. Parasına da minnet etmemis olmussun hem.
iki yıllık ilişkiyi saat vererek bitiriyor. ve o saate gore davranıyor. o saat geldıgınde gıdecek bellı. son ondk yaklasıyor falan. önce düzeliyor sandım ardından wc gıdınce anladım amacını.Hesabi da odeyip onu beklemeden cekip gitmen cok iyi olmus.geri geldiginde seni goremeyince surati nasil bi sekil almistir o huge egosu zedelenmistir zavallinin.hem ayrilik icin konusmaya cagircak ustelik 2 yillik iliski..hem de yok yuzunu yaklastircak hosuna gitti mi bilmem akli sira dalga gececek salak. sakin uzulme pisman olmazsin boylesi bir insancik icin mi pisman olacaksin..
dilerim hiç özlemem bu adamı. en korktugum sey sunları yapanı özlemek.
iyiki buraya yazmısım kendımı eve geldıgımden cok daha ıyı hıssedıyorum sayenızde. telefonumu bile henuz acmadım bakmadım. cok tesekkur ederım.Elbet özlersin, ozlemekten korkma. Bu senin insan olduğunu gösterir. Taştan degil ki kalbimiz etkilenmesin yaşananlardan. :)
Özlersen de bikac dk üzül sonra derin bir nefes al ve de ki "çok oynaktı bundan ne koca olurdu ne de baba, elbet ayrılacaktım bari fiyakali ayrıldım helal bana!". Gurur duy kendinle. Ve karsına cıkacak olan hayatının aşkı icin hazırla kendini :)
iyiki buraya yazmısım kendımı eve geldıgımden cok daha ıyı hıssedıyorum sayenızde. telefonumu bile henuz acmadım bakmadım. cok tesekkur ederım.
sevgilim bugun ayrılmak için cagırdı benı. saat bire kadar vaktım var dedi neden bir sebebini bilmiyorum. bire kadar terk edecek onu biliyorum.benım ikiye kadar konusmam gereken seyler var belki? bu umrunda degil ayrılık saatini bile belirlemiş bir... gittim oturduk. sacma sapan bitmeli gitmeliyiz tadında cümleler kurdu. hatta bir ara tamam ya kasma biterse biter dedim burama kadar geldi cunk, umrumda degil dedi onda bile...
saat 12 :38 gözlerime askla bakmaya basladı ve en sevdigim bir mimigi vardı onu yaptı. o an egildim unuttum tüm pisligini öpecektim ve kendime geldim kızım sen napıyosun diye.. tuttum kendimi. asıl mevzu onun naptıgıydı amacı neydı gider ayak napıyordu.. sormadım tabii.
sonra wc gidiyorum kalktı.. düşündm ve giderken bile duygularımı istismar ettigi kanısına vardım. cıkmasını beklemedim. kasaya gittim hesabı ödedim ve eve geldim. telefonumuda kapadım.
dogru mu yaptım bilmiyorum ama, bir kadından bu sekılde ayrılınmaz ona eminim.
dogru mu yaptım sizce? iki senedir beraberdık bu arada..
pişman olur muyum bunu yaptıgıma sizce?
eger duygularımı kullanmasaydı eger son ondk duzgun dursaydı yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi terk edecegi dkya kadar bekleyecektım. ama wcden gelip herseye ragmen orda bırakıp gidecegi için beni öncesinde de yaklasması..bunu kaldıramadım. eve dondum..
Yanlız bende dikkatimi bişey çekti son on dakika kala yanağını yanagima koydu daha sonra wc ye gitti demişsiniz wc de bir on dakika gecirse verdiği mühlet dolacakti belkide wc den çıkıp kaçar gibi gidecekti böyle düşünün ve ilk hamleyi siz yapmış olduğunuz için hiç te pismanlik duymayinsevgilim bugun ayrılmak için cagırdı benı. saat bire kadar vaktım var dedi neden bir sebebini bilmiyorum. bire kadar terk edecek onu biliyorum.benım ikiye kadar konusmam gereken seyler var belki? bu umrunda degil ayrılık saatini bile belirlemiş bir... gittim oturduk. sacma sapan bitmeli gitmeliyiz tadında cümleler kurdu. hatta bir ara tamam ya kasma biterse biter dedim burama kadar geldi cunk, umrumda degil dedi onda bile...
saat 12 :38 gözlerime askla bakmaya basladı ve en sevdigim bir mimigi vardı onu yaptı. o an egildim unuttum tüm pisligini öpecektim ve kendime geldim kızım sen napıyosun diye.. tuttum kendimi. asıl mevzu onun naptıgıydı amacı neydı gider ayak napıyordu.. sormadım tabii.
sonra wc gidiyorum kalktı.. düşündm ve giderken bile duygularımı istismar ettigi kanısına vardım. cıkmasını beklemedim. kasaya gittim hesabı ödedim ve eve geldim. telefonumuda kapadım.
dogru mu yaptım bilmiyorum ama, bir kadından bu sekılde ayrılınmaz ona eminim.
dogru mu yaptım sizce? iki senedir beraberdık bu arada..
pişman olur muyum bunu yaptıgıma sizce?
eger duygularımı kullanmasaydı eger son ondk duzgun dursaydı yuzunu yuzume yaslayıp hosuna gitti mi demeseydi terk edecegi dkya kadar bekleyecektım. ama wcden gelip herseye ragmen orda bırakıp gidecegi için beni öncesinde de yaklasması..bunu kaldıramadım. eve dondum..
ne kadar hayat dolusun tatlısın :)))) cok tesekkur ederim.Aç kız aç boşver. Kapalı tutmaya degecek bi adam değil. Kendine 1-2 gun izin verebilirsin toparlamak için sonra hayatina devam et. Yeni insanlara aç gönlünü arkadaş edin. Yaşamak güzel sey ve 1 kere baßa geliyor böyle karaktersizlerle harcanacak kadar degersiz değil. Hayatındaki bir aksiliği onardın, bundan sonrası daha iyi olacak :)
ozleme canim kendini tut dusunme seni haketmiyo iliskinizin onun gozunde degeri bu kadarmis ki saatle maatle ilgileniyo sacma sapan hareketler yapiyo aklindan atmaya calis birine daha soylemistim disarida milyonlarca insan var seni haketmeyeni sepetliceksin uzme kendini deiki yıllık ilişkiyi saat vererek bitiriyor. ve o saate gore davranıyor. o saat geldıgınde gıdecek bellı. son ondk yaklasıyor falan. önce düzeliyor sandım ardından wc gıdınce anladım amacını.
insallah özlemem bu adamı.
o dakikaya kadar ayarladıgı herseyı yapmıstı zaten. son hamlesi de yaklasmak oldu. gelince de bitirecekti. hiçbişey degişmeyecekti. bunu anladıgım ıcın gittim.Yanlız bende dikkatimi bişey çekti son on dakika kala yanağını yanagima koydu daha sonra wc ye gitti demişsiniz wc de bir on dakika gecirse verdiği mühlet dolacakti belkide wc den çıkıp kaçar gibi gidecekti böyle düşünün ve ilk hamleyi siz yapmış olduğunuz için hiç te pismanlik duymayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?