- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
aklıma gelmemıstı ama olabilir. bunları yapan onu neden yapmasın ki. bosuna saat koymus olamaz..Demek istemiyordum ama diycem işte, belki o wc ye saat 1 de buluşacağı kişi vardır, onun için gitti aramak yada mesaj çekmek için.. Bu da olasılık.. Sana yavşamasının sebebi sen onu hep sev, geri dönerse kabul et diyedir.. Bunlarda olasılık.. İyi düşün, içindeki yumuşak hisleri bırak.. Adam değil o..
Bir gün affetmeyi düşünürsen ve sen ona bunları sorsan, cebren inkar da edecek.. O yüzden kırdırma kendini..aklıma gelmemıstı ama olabilir. bunları yapan onu neden yapmasın ki. bosuna saat koymus olamaz..
saat 1de gidicem demesi. 1 e yaklasırken saat yuzunu yuzume yaslaması hosuna gitti mi demesi? sonra wcye gitmesi?
bunlar size ne gibi geliyor? bana ego gibi geldi. giderken enkaz bırakmak istiyor. duygularımı istismar ediyor..gidecek işte. yaklasmasının alemi ne? efendi gibi gitmişim terk edilecegimi bile bile..sıksın elimi gitsin yoluna. yanasmanın alemi ne? gunah degil mi bana? iki senemize? ayrılıgı isteyende o yaklasan da? ben neyim peki oyuncak mı?
sizin gibi düşündügüm için o bulusmaya gittim terk edilecegimi bilerek..ama o efendi duramadı..
insallah öyle bişeye fırsat vermez allah.Ohh iyi yapmışsınız aslında hesabı da ödemeyecektiniz bekleyip duracaktı bire kadar. Sonra içinde bi eziklik oluşacaktı ama ben terk etmeyi böyle hayal etmemiştim diye. Gelirse de affetmeyin zira yaptığınız şeyin intikamını almak için gelebilir
telefonumu henuz acmadım. telefonu actıgımda bellı olacak. yazarım bana moral oldunuz cunku.sen bize gelişmeleri yaz bundan sonra forumda takılırsan
Ayrıldığın arkadaş vicdanlı ayrılık ayağı yapmaya çalışmış.. Lütfen konu sahibi kafana takma.. Geri dönersede geri kabul etme.. İstese, söyleyeceği bir şey olsa, arar mesaj atardı neredesin, neden kalktın diye.. Sakın vicdan oyunlarına gelme..insallah öyle bişeye fırsat vermez allah.
paranın lafı olmazdı aramızda hıc. wcye gidişini üstünü basını düzeltmek olarak algıladım. zira saat bıre yaklasmıstı koydugu saat doluyordu. yaklasarak son hamlesini de yapmıstı. hesabı gittigimi anlasın diye ödedim ezmek için degil. yoksa wcdeyım sanacaktı. terk edilecegimi bilerek bulısmaya gittim. gitmiş olacak kadar guclu dgildim gözünde halıyle ordayım sanacaktı. anlasın diye ödedim.hesabı ödemeden kalkmalıydınız. niye siz ödüyorsunuz ayrılık buluşması hesabını ki?
erkekler arasında maalesef çok çok popüler olan "kadınları kullanma kılavuzu " isimli kitapta bir bölümde hesap geleceği zaman erkeklere wc'ye gitmeleri önerisi olduğunu dumuştum.
telefonumu ordan cıkar cıkmaz kapadım hala da acmadım.Arkadaş vicdanlı ayrılık ayağı yapmaya çalışmış.. Lütfen konu sahibi kafana takma.. Geri dönersede geri kabul etme.. İstese, söyleyeceği bir şey olsa, arar mesaj atardı neredesin, neden kalktın diye.. Sakın vicdan oyunlarına gelme..
insallah bu onurlu durusum devam eder özlemem. hata yapmam.Çok onurlu bi hareket yapmışsınız tebrik ederim, ben de olsam aynısını yapardım
1 demesini bile sindirmiştim.. neden 1 belki ben uc saat konusacagım bile demedim. kacmadım oraya gittim. takı o gidiş saatı yaklasıp bana yanasana kadar bariz terk etmesini bekledim. ama o hareketınde egosunu gordum. evet hosuma gittiyi duymak ıcın yaklastı bana. ondk sonra da gidecek?Keşke hesabıda ödemeden ayrilsaydin
2 senelik bir ilişkinin hatrini saat 1'e kadar sigdiracaginin hesabını tutan adama az bile yapmışsın
Emin ol sen böyle devam edersen kafasına daha iyi dank eder, peşinden tırım tırım koşmaya başlar klasik erkek hareketiinsallah bu onurlu durusum devam eder özlemem. hata yapmam.
Sonuçta oraya terkedileceğini bilerek gitmişsin, ve terkeden olmuşsun teorik olarak.. Olaya şu noktadan bak.. Vurdu ve gol oldu, olmuş senin durumtelefonumu ordan cıkar cıkmaz kapadım hala da acmadım.
:))))))))))))))))Sonuçta oraya terkedileceğini bilerek gitmişsin, ve terkeden olmuşsun teorik olarak.. Olaya şu noktadan bak.. Vurdu ve gol oldu, olmuş senin durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?