sevgilim wcye gitti hesabı ödedim orayı terk ettim..dogru mu yaptım?

aklıma gelmemıstı ama olabilir. bunları yapan onu neden yapmasın ki. bosuna saat koymus olamaz..

Ohh iyi yapmışsınız aslında hesabı da ödemeyecektiniz bekleyip duracaktı bire kadar. Sonra içinde bi eziklik oluşacaktı ama ben terk etmeyi böyle hayal etmemiştim diye. Gelirse de affetmeyin zira yaptığınız şeyin intikamını almak için gelebilir

Eğer ardında enkaz bırakmak gibi bir amacı varsa yaptığın hareket çok yerinde olmuş, oh canınada değsin tabi canım..ama ne bileyim belki konuşucakları vardı?? Belki nabzını yokladı..kolay vazgeçmiş oldun.. Ben bu ihtimali düşündüm..belki sen kendini ayrılığa koşulladığından göremiyorsundur bu ihtimali diye söylemek istedim

insallah öyle bişeye fırsat vermez allah.

hesabı ödemeden kalkmalıydınız. niye siz ödüyorsunuz ayrılık buluşması hesabını ki?

erkekler arasında maalesef çok çok popüler olan "kadınları kullanma kılavuzu " isimli kitapta bir bölümde hesap geleceği zaman erkeklere wc'ye gitmeleri önerisi olduğunu dumuştum.

insallah öyle bişeye fırsat vermez allah.
Ayrıldığın arkadaş vicdanlı ayrılık ayağı yapmaya çalışmış.. Lütfen konu sahibi kafana takma.. Geri dönersede geri kabul etme.. İstese, söyleyeceği bir şey olsa, arar mesaj atardı neredesin, neden kalktın diye.. Sakın vicdan oyunlarına gelme..

paranın lafı olmazdı aramızda hıc. wcye gidişini üstünü basını düzeltmek olarak algıladım. zira saat bıre yaklasmıstı koydugu saat doluyordu. yaklasarak son hamlesini de yapmıstı. hesabı gittigimi anlasın diye ödedim ezmek için degil. yoksa wcdeyım sanacaktı. terk edilecegimi bilerek bulısmaya gittim. gitmiş olacak kadar guclu dgildim gözünde halıyle ordayım sanacaktı. anlasın diye ödedim.

telefonumu ordan cıkar cıkmaz kapadım hala da acmadım.

Keşke hesabıda ödemeden ayrilsaydin
2 senelik bir ilişkinin hatrini saat 1'e kadar sigdiracaginin hesabını tutan adama az bile yapmışsın
1 demesini bile sindirmiştim.. neden 1 belki ben uc saat konusacagım bile demedim. kacmadım oraya gittim. takı o gidiş saatı yaklasıp bana yanasana kadar bariz terk etmesini bekledim. ama o hareketınde egosunu gordum. evet hosuma gittiyi duymak ıcın yaklastı bana. ondk sonra da gidecek?
durup bide terk edildigimi izlemek istemedim üstüne. hesabıda gittigimi anlasın diye ödedim. telefonumuda o dk kapadım. hala acmadım. insallah özlemem onu tek bundan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…