Merhaba arkadaşlar,
Benim 3 aydır bir ilişkim var. Kendisi bana 4 yıldır ara ara zaten yazıyordu fakat ben ona yüz vermiyordum. Son yazdığında şans vermek istedim. Herneyse, arkadaşlar sevgilimle çok hızlı ilerledi herşey. Fakat kendisinin hayatı hakkında yalanlar attığını düşünüyorum, güvenemiyorum. Paragöz bir insan değilim fakat maddi durumundan şüpheleniyorum. Maddi durumunu çok iyi olarak anlattı. Arabam var diyor fakat hiç görmedim, ya tamirde ya da köyde. Başka şeyler vs anlattı fakat hiç görmedim duymadım. Kendisinin üvey çocuk olduğunu iddia ediyor ama bilemiyorum, inanamıyorum. Arkadaşlar, kendisi askerde şuan. 6 aylık bir sürece girdi 20 günü bitti. Askerlik eğlencesine çağırdı, gittim, annesiyle vs. tanıştım. (Babasıyla tanışmadım, yurtdışında çalışıyor.) Şimdi de asker yemin törenine çağırıyor fakat ben ilişkimizden emin olamadığım için gitmek istemiyorum. Babasıyla tanışmak istemiyorum çünkü herşey çok yeni. Ayrıca babasının mesleği hakkında da yalan söylediğinden şüpheleniyorum. Asker yeminine gidip anı yaratmak istemiyorum. Ondan hoşlanıyorum, çok güzel zamanlar geçirdik fakat bilemiyorum. Son zamanlarda “kaldıramayacaksan benden ayrılmak istersen açık açık söyle, kızmam” gibisinden şeyler söylüyor, psikolojimi bozuyor. İlişkinin başında askerliği 1 yıl yapacağını söylemişti ve anlaşmıştık. Fakat şimdi uzatmak istediğini ve meslek olarak yapabileceğini söylüyor bana da “asker eşi olmayı kaldıramaz mısın?” diyor. Ne yapmalıyım, kafam çok karışık. Lütfen yardım edin. Ne onu ne kendimi üzmek istemiyorum.