Sevgilim yanımdayken diğer kadınlara bakıyor?

Arkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
aceba bi aliskanlik olabilirmi benim esiminde baktigini yakaladim ve cok sinirlendim hatta soyledimde sonra kontrol ettim baktim erkegede bakiyo yani yanindan gecene yada oturdugu zaman saga sola surekli bakiyo ama dediginiz gibi bir iki saniye belkide oylesinedir yada dediginiz gibidir bi gozlemleyin bence
 
Yıllar önce çok güzel kumral lüle saçları olan bir sevgilim vardı. Bir gün vapur beklerken gerçekten harika uzun lülelere sahip, kumral,dünya tatlısı bir genç gördüm. Sevgilim 'ne güzel di mi?' dedi, ben de 'evet ya çok güzel lüleleri' dedim.
Megersem ben (gayriihtiyari) hayran hayran bakınca 'nereye bakıyorsun?' diye sormuş :confused: :confused: :confused: ben de sevgilimin Türkçesi iğrenç olduğu için ve o an adama konsantre olduğum icin soruyu yanlış anlamışım.
ne desem çeviremedim 😂😂 sonra -belki bu olaydan/saclarini uzatmaya karar verlisti
 
Geçen gün plajda beyime tangalı hatun gösterttim. Toto şahaneydi ama. Benim totoyla kıyasladık falan.

Gözüme döt kaçtıyı tuttum ama bu benim niye daha önce aklıma gelmemiş 😂 izninle kullanırım ben bunu.

kullan tabisi de :)
gerçekten gözüme kaçtı yaa baya böyle bembeyaz incecik şeyde. töbe estağfurullah
 
Kiskanc biri misiniz?
Sizi en iyi siz tanirsiniz.
Ben mesela onceden kiskanc biriydim, baktin bakmadim tartismasi olurdu bizde de.

Babam disinda tanidigim bir erkek yoktu, ilk sevgilimdi, babam gibi olur saniyordum o yuzden o guvensizlikle kiskaniyordum.
Sonra baktim adam guvenilir ya da en azindan bir falsosunu gormemisim, ben bir seyini gorene kadar masumdur dedim saldim gitti.
Demek ki ben kiskancligimdan yapiyormusum diyorum simdi kendime, simdi siz de kendinizi bir olcun tartin, gercekten kiskancliktan mi yoksa adam sapik gibi her kadina "aha gadın la valla gadın" tadinda mi bakiyor, bir cozumleme yapin.
Gercekten bu zihniyetteyse dogal ortamina birakin gitsin.
 
Arkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
Çok çirkin bir durum yol verin gitsin pis gözlü
 
Back
X