• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yanımdayken diğer kadınlara bakıyor?

Anlık oluyor öyle şeyler zaten saniyelik diyorsunuz. Bakıp kalsa bakıyo olur. Sizin de başınıza geliyordur geçen birine anlık bakmak; görüş açınızda oluyor karşıya bakarken falan denk geliyorsunuz saniyelik. Normal böyle şeyler, fazla abartmayın.

yok öyle değil, gözlerini kıstıra kıstıra bakıyor nasıl anlatsam değişik sanki.
hatta bir kız da ona baktı göz göze geldiler çok kalabalıktı tabi. belki 2-3 saniye sürmüştür.

Ben de güzel olan hemcinslerime bakıyorum yani yapacak bir şey yok insanlık hali
saniyelik bir şeyse kafaya takmayın derim çok uzun kesiyorsa o zaman sorun

hatta bir kız da ona baktı göz göze geldiler çok kalabalıktı tabi. belki 2-3 saniye sürmüştür.
Böyle mi 😁
images.jpeg

benimki bakma gari kadınlara kıskanıyorum diyor sıpık

birkaç ay önce bir yerde otururken 2 ön masada bir grup vardı. bir tane kız baya ince ve bembeyaz pantolonu ile arz-ı endam ediyordu. sonra ayağa kalktı ve o dar pantolonu düzeltmek için zıpladı.
"gözüme g.t kaçtı" dedim gayrı ihtiyarı. öyle gözüme girenlere bakıyorum sjfklsdlfskş

Hem yalan söylüyor hem kadınlara bakıyor bence güvenini kıracak ilk şeyleri yapmış bile. Sevgiliyken ayrılmaniz daha az üzer sizi emin olun.

Arkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
Normalde saygılı mıdır sana

Arkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
Bakin erkeklerin cogu oyledir ben esimde gormedim ama bi kac evli arkadaslarimda bu konuyu konusuyorduk bi tanesi evet bende farkediyorum ama saniyelik bakip kafasini ceviriyor bende hic bisey demiyorum gerek yok demisti bencede erkekler bizim gibi degil akillarindan bisey gecmesede saniyelikte olsa bakiyor o yuzden cok takmayin vede bisey soylemeyin onemli olan size karsi ilgisi

Hmm bak bu msji okuyunca fikrim degisti o zaman ayril gitsin belli gozu disarda

Bakmak var bakmak var. Sizin farkettiğiniz bir bakış ve rahatsız olmuşsunuz bence bu durum adamın yanındaki kadını çok rencide edici bir durum. Ben sert bir şekilde tepkimi belli ederdim devamı gelirse yol verirdim

Midem Bulandı. İğrenirim. Öyle bir şey görsem anında tiksinirim ondan (eğer o niyetle bakarsa)... Zaten benden güzeli olmadığı için problem TİNNE... :KK52::KK52::KK52:
İnsan önüne bakar önüne.

Gözlerini dikip böyle baştan aşağı süzmüyorsa bir şey yapmayın. Bunu dert etmeniz çok yanlış, ilişkinizi zedeler. İnsan bakar, ben de bir kadın olarak bakıyorum, normaldir.

Eğer sadece 1 saniye ise göz takılmasıdır.
Ama velakin;
Bir kaç saniye ise mesela 5 10 saniye bakıyorsa önce uyarın.. baktınız gene yapıyor bunun hoş olmadığını belli edin.
Hâlâ devam ediyorsa ortamı terk edin..
Hatta onu da terk edebilirsiniz.
Seçenekler sonsuz.. :cool:

Benimle tanışmadan önce 2000 e yakın kişiyi takip ediyordu, bu durum sıktı beni ve hemen hepsini sildi.
Sırf aramız bozulmasın diye ...
Sosyal medya hesabına da ismimin baş harfini koydu.
Yani onun dışında ilgili davranır. Ama üst üste dedim istemiyorum başka kadınlara bakmanı diye hala bunu yapması evet saygısızca...

Saniyelik bakması öyle göz takılması olabilir. Sonuçta gördüğü kadınları süzmüyor. İnsan bakar yani güzel, yakışıklı birini görse, kıyafeti saçı ilgisini çekse, kadın erkek fark etmez bakar. Anlık bakmalara takılmayın. Ha dönüp dönüp bakıyorsa sallayın o adamı zaten. Yanınızda işi yok demektir.

adamı takip etmeyi bırakırsan saniyelik kime baktıgını görmezsin ,
göz bu arkadaş kadınada bakar erkeğe , senin yanında yokken içine düşercesine bakıyordur kesin ,
biraz rahat ol sende onla birlikte bak , güzel kızmış falan de , kendini fasulyeden saymasın

Back
X