Sevgilim yanımdayken diğer kadınlara bakıyor?

Fazla büyütüyorsunuz biraz kendinize güvenin bakarsa baksın diyin şahsen bir film vs izlerken eşimin ilgisini çekmesine bile gerek yok şu kız ne kadar güzel tatlı diye konuşurum bile hiç rahatsız olmam mal belli benim kocayı o kız begenmez kocamda çevresinde en iyi beni bulmuş ki benle evli ne kasıcam kendimi giderse birine kaybeden de ben olmam diye düşünüyorum ha çok sorunsa ayrılın
Mal belli kocama kimse bakmaz diyorsunuz da, asıl sorun kocanızın kadınlara bakması değil mi yalnız? Kadın kocanıza baksa ne bakmasa ne?

Benimle tanışmadan önce 2000 e yakın kişiyi takip ediyordu, bu durum sıktı beni ve hemen hepsini sildi.
Sırf aramız bozulmasın diye ...
Sosyal medya hesabına da ismimin baş harfini koydu.
Yani onun dışında ilgili davranır. Ama üst üste dedim istemiyorum başka kadınlara bakmanı diye hala bunu yapması evet saygısızca...

Eskiden 2 bin takipçi vardı demişsin sevgilin biraz çapkın galiba

Son düzenleme:
birkaç ay önce bir yerde otururken 2 ön masada bir grup vardı. bir tane kız baya ince ve bembeyaz pantolonu ile arz-ı endam ediyordu. sonra ayağa kalktı ve o dar pantolonu düzeltmek için zıpladı.
"gözüme g.t kaçtı" dedim gayrı ihtiyarı. öyle gözüme girenlere bakıyorum sjfklsdlfskş

Geçen gün plajda beyime tangalı hatun gösterttim. Toto şahaneydi ama. Benim totoyla kıyasladık falan.

Gözüme döt kaçtıyı tuttum ama bu benim niye daha önce aklıma gelmemiş 😂 izninle kullanırım ben bunu.

Güzel görünce bende bakıyorum , kocamınki de göz hiç baktığına şahit olmadım ama bakarsa da bakar yani napalım bağlayalım mı :D

Geçen gün plajda beyime tangalı hatun gösterttim. Toto şahaneydi ama. Benim totoyla kıyasladık falan.

Gözüme döt kaçtıyı tuttum ama bu benim niye daha önce aklıma gelmemiş 😂 izninle kullanırım ben bunu.

ne güzel mutluluklar ama şu da var siz işin gırgırında esprisindesiniz. Emin olun sizden gizli gizli baksa birazcık da olsa zorunuza gider.

ne güzel mutluluklar ama şu da var siz işin gırgırında esprisindesiniz. Emin olun sizden gizli gizli baksa birazcık da olsa zorunuza gider.
Güzele bakmak sevaptır ayol niye gizli baksın? Oturup karşımda bir kadınla saatelerce kesişip tuvalette telefon alışverişi falan yapmadığı sürüce sorun yok. Yağuşuklu görünce ben de bakıyorum allah sahibine bağışlasın diye 🤪

Dalgınlık-rastgelelikle değil, rahatsızlık hissedeceğiniz türden kirli bir bakış olduğunu düşünüyorsanız ayrılın yani ne diyelim?

Ben canım çok sıkılırsa yapıyorum eşime bunu, bakıyorum hiç aksiyonumuz kalmamış, sıkılıyorum yolda yürürken, "Ne bakıyorsun elalemin kızlarına?!!" diyorum, "Ne, kime?" filan diyor şaşırıyor, baktığından değil klasik, ben olay arıyorum, "Baktın o sarı kıza, saçlarını kırbaç gibi savurdu yanından geçerken, maşallah güzel de kızmış Allah sahibine bağışlasın, sen de içine düştün, bu kadar da bakılmaz!!" diyorum... Artık alıştı, kendini savunuyordu eskiden ne güzel "Yahu bakmadım, kime bakmışım kim ya, Gangsta iyi misin?!!" diyordu olay oluyordu accık, artık anladı "Hee baktım, çok da güzeldi evet aynen dediğin gibi, bakmalardan kendimi alamadım" diyor... Kalmadı heyecanı : (

Anlık rekleks, herkes bakabilir. Bazen ben de bakıyorum yakışıklı veya değil dikkat çeken kişilere anlık bakılır, süzme gözlerini dikme başka bir şey. Anlık bakma olağandır. O an aklımdan da bir şey geçmiyor, dikkatimi o an kedi/köpek ya da bir insan anlık çekebilir.

Mal belli kocama kimse bakmaz diyorsunuz da, asıl sorun kocanızın kadınlara bakması değil mi yalnız? Kadın kocanıza baksa ne bakmasa ne?
Anlatamadım demek istediğim kocam kadınlara baksa sorun etmiyorum anlatmak istediğim bu eger onları isteseydi onlarla olurdu benimle degil. Ben ondan önce bakarım hatta şu kız ne kadar güzelmiş dimi derim konuşurum katılırsa o da bana katılır eşim normalde gayet yakışıklı bir erkek ama herşey dış görünüş degil birbirimize bunun için baglı degiliz bunun bilincindeyim. Bence vitrinde bir elbise bakmaktan hiç farkı yok insan göze hoş gelen şeye bakar. Kendime de güveniyorum gayet güzelim kocamın isteyip de sahip olamayacağı bişey yok herşekilde karşılıyorum beklentisini ben mal belli dedim diye kocam çirkin demekten bahsetmiyorum dışarıda binlerce seçenek varken niye evli adama baksın. Eşime de güveniyorum onun için sorun yok yani

Arkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
6 çocuğunla işsiz kimsesiz adama bağlı değilsin diye düşünüyorum sevgilim dediğine göre .Ayrılabilirsin :işsiz: ama hayat böyle zor geçer, anlık bakıyo diyosun napsin at gözlüğü mü taksın adam? gereksiz abartılı tepkiler.ben oturup süzüyorum bile manken fizikli kızlarımızı görünce sonra göbeğime bakıyorum ama ajndawjdn

Bu kıyas olayını ben de yapıyorum dayanamıyorum bazen.
"Benim toto bu kadar var mı sence?"
"Ten rengine çok güzel gitmiş de mi saçı, ben de mı bu renge dönsem?"
"Belim bu kadar kalın mı bak bi şu mavili, hıı, belim o kadar kalın mı?"
"Aa bak bu şorttan arıyorum işte, yakışır mı sence bana? Güzel durmuş hea kadında, de mi?"
"Benim totom daha büyük de mi bundan?"

Önceleri şu tarz cevaplar veriyordu: Evet senin toto daha büyük, yok bence sende öyle durmaz onun bacakları seninkinden daha ince filan diye... Sonra onu da öğrendi "Aaa hayatım çok yakışır elbette, çok daha iyi durur sende, aa mümkün mü senin toton daha küçük daha güzel, ı-ıh bence senin tenine o saç rengi daha güzel yakışır, her renk gidiyor canım sana" filan. Tadı kalmadı be...

Bu kıyas olayını ben de yapıyorum dayanamıyorum bazen.
"Benim toto bu kadar var mı sence?"
"Ten rengine çok güzel gitmiş de mi saçı, ben de mı bu renge dönsem?"
"Belim bu kadar kalın mı bak bi şu mavili, hıı, belim o kadar kalın mı?"
"Aa bak bu şorttan arıyorum işte, yakışır mı sence bana? Güzel durmuş hea kadında, de mi?"
"Benim totom daha büyük de mi bundan?"

Önceleri yanlış cevaplar veriyordu: Evet senin toto daha büyük, yok bence sende öyle durmaz onun bacakları seninkinden daha ince filan diye... Sonra onu da öğrendi "Aaa hayatım çok yakışır elbette, çok daha iyi durur sende, aa mümkün mü senin toton daha küçük daha güzel, ı-ıh bence senin tenine o saç rengi daha güzel yakışır, her renk gidiyor canım sana" filan. Tadı kalmadı be...

Haha benim koca gerçekçidir, hayatta duymak istediğimi söylemez gerçek değilse. Düz adam. Ben de ona göre kıyaslamalar yapıyorum artık😂

Yanii bizim kadinlarimizda gercekten ileri seviye ozguvenli hatta o kadar ki ya kendileri gosteriyorlar kocalarina ne guzel.kiz diye ya da goz var bakar felsefesi takiliyorlar

Biri de demiyor Gozune sahip olamayan gonlune nasil.olacak ? Midem bulanir benim oyle adamdan, bakmayan bakmiyor o nasil oluyor ?bakan o kadar alismisk ki farkinda degil bakmadim diyor bilincsiz

Kornelariniza tüküreyim.

Haha benim koca gerçekçidir, hayatta duymak istediğimi söylemez gerçek değilse. Düz adam. Ben de ona göre kıyaslamalar yapıyorum artık😂

Ne güzel benimki de önceden öyleydi işte...
Artık adam gram aksiyon çıkaracağım her kapıyı kapar oldu, eğlencesi kalmadı.
"Ne yani benim totom büyük müğ? Beğenmiyor musun? Hadi ama Kardaşyan poposu diye bi gerçek var!!"
"Benim bacağım kalın mı? Roberto Karlos mu dedin sen? Sen kendi kel kafana baktın mı acaba?"
"Göbeğim daha mı belli? Ne demek istiyorsun sen, kendi göbeğine bi bak, 8 aylık geziyorsun bi de benim ayva göbeğime laf atıyorsun"
Derken, adam naapsın?... Bozdum ya adamın ayarlarını kurcalaya kurcalaya öff...

Yanii bizim kadinlarimizda gercekten ileri seviye ozguvenli hatta o kadar ki ya kendileri gosteriyorlar kocalarina ne guzel.kiz diye ya da goz var bakar felsefesi takiliyorlar

Biri de demiyor Gozune sahip olamayan gonlune nasil.olacak ? Midem bulanir benim oyle adamdan, bakmayan bakmiyor o nasil oluyor ?bakan o kadar alismisk ki farkinda degil bakmadim diyor bilincsiz

Kornelariniza tüküreyim.
Ne güzel kız diye gösterenler de ayrı bir cins ya ben hiç bir erkeğin karısına başka bir erkeği gösterip taş gibi yakışıklıymış dediğini duymadım.

yok öyle değil, gözlerini kıstıra kıstıra bakıyor nasıl anlatsam değişik sanki.
hatta bir kız da ona baktı göz göze geldiler çok kalabalıktı tabi. belki 2-3 saniye sürmüştür.
Gözlerini dikip bakıyorsa art niyetli bakıyordur, anlık bir şeyse takmayın. Siz daha iyi gözlemlersiniz bunun nasıl bir bakış olduğunu. Art niyetliyse ayrılın; gerek var mı hayatınızı zindan etmenize.

Back
X