- Konu Sahibi meltem1993
Göze yasak yok, etrafta bizden daha iyisi her zaman olacak...Ama bakma var bakma var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel kız diye gösterenler de ayrı bir cins ya ben hiç bir erkeğin karısına başka bir erkeği gösterip taş gibi yakışıklıymış dediğini duymadım.
Demez ,ozguven falan degil bu sacmalik zaten bu erkek milletininde yapmadigi takdir edilesi bir hareket
Benim görmediğim pek çok hayatlar,yaşam biçimleri olabilir.Eşleriyle çok farklı konularda konuşan erkekler ve kadınlar olabilir.Ben genele baktığımda gördüğümü yazdım.Siz duymadınız, görmediniz diye yoklar mı sanıyorsunuz diyeceğim ama lama gibi bir tarafıma tükürürsünüz diye de tırsmıyor değilim![]()
öyle zıplayınca düzeliyor haa... vay anam vay... :) güzel kızların teknikleri bile farklı :)birkaç ay önce bir yerde otururken 2 ön masada bir grup vardı. bir tane kız baya ince ve bembeyaz pantolonu ile arz-ı endam ediyordu. sonra ayağa kalktı ve o dar pantolonu düzeltmek için zıpladı.
"gözüme g.t kaçtı" dedim gayrı ihtiyarı. öyle gözüme girenlere bakıyorum sjfklsdlfskş
hiç bakmayanı yoktur sanırım. ama ben, görünce yüzünü diğer tarafa yada yere çevireni gördüm. sayıları çok değil ama böylelerinin. bakmıyorlar diyemem ama bakmamaya çalışıyorlar diyelim.Bakin erkeklerin cogu oyledir ben esimde gormedim ama bi kac evli arkadaslarimda bu konuyu konusuyorduk bi tanesi evet bende farkediyorum ama saniyelik bakip kafasini ceviriyor bende hic bisey demiyorum gerek yok demisti bencede erkekler bizim gibi degil akillarindan bisey gecmesede saniyelikte olsa bakiyor o yuzden cok takmayin vede bisey soylemeyin onemli olan size karsi ilgisi
yakında forumda; ''tangalı g*t*me, bir adam karısıyla uzun uzun baktı'' diye başlık açılacak. ve biz kimden bahsettiklerini bileceğiz... :)Geçen gün plajda beyime tangalı hatun gösterttim. Toto şahaneydi ama. Benim totoyla kıyasladık falan.
Gözüme döt kaçtıyı tuttum ama bu benim niye daha önce aklıma gelmemişizninle kullanırım ben bunu.
Yanındayken bakılmaz saygı gereği çok çok dikkatini çeken birşey değilse. Neticede 7/24 beraber değiller. At gözlüğü de takacak değil. Sonra yine bakar.Bakin erkeklerin cogu oyledir ben esimde gormedim ama bi kac evli arkadaslarimda bu konuyu konusuyorduk bi tanesi evet bende farkediyorum ama saniyelik bakip kafasini ceviriyor bende hic bisey demiyorum gerek yok demisti bencede erkekler bizim gibi degil akillarindan bisey gecmesede saniyelikte olsa bakiyor o yuzden cok takmayin vede bisey soylemeyin onemli olan size karsi ilgisi