• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yanımdayken diğer kadınlara bakıyor?

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız belki farkında bile değildir boş bakıyordur ne bileyim.

Arkadaşlar bi adam yanınızda hic bi kadina bakmadiysa simdiye kadar asla en ufak bakış yakalayamadiysaniz o adam ya homodur kibar yazdim ya da tam bi kurttur produr karda yürür izini belli etmez asla, öyle birinden ben bile korkarım donunda sallar hepimizi. O yuzden saf saf kisa bakislarini yakaladiginiz adamlara güvenebilirsiniz bence.

Ne güzel kız diye gösterenler de ayrı bir cins ya ben hiç bir erkeğin karısına başka bir erkeği gösterip taş gibi yakışıklıymış dediğini duymadım.

Demez ,ozguven falan degil bu sacmalik zaten bu erkek milletininde yapmadigi takdir edilesi bir hareket

Siz duymadınız, görmediniz diye yoklar mı sanıyorsunuz diyeceğim ama lama gibi bir tarafıma tükürürsünüz diye de tırsmıyor değilim :KK53:

Siz duymadınız, görmediniz diye yoklar mı sanıyorsunuz diyeceğim ama lama gibi bir tarafıma tükürürsünüz diye de tırsmıyor değilim :KK53:
Benim görmediğim pek çok hayatlar,yaşam biçimleri olabilir.Eşleriyle çok farklı konularda konuşan erkekler ve kadınlar olabilir.Ben genele baktığımda gördüğümü yazdım.

Gözüyle yemiyorsa ben takılmam şahsen hatta güzel kadınlara kendim bile bakarım ama rahatsızsanız konuşabilirsiniz.

Eski bir sevgilimin (Şeytan görsün yuzunu) hiç baktığına şahit olmamıştım. Çok kıskanç biriyimdir yanımdaki adama da dikkat ederim kaşı gozu oynuyor mu diye, bir kez bile denk gelmemistim saniyelik bile birine baktığına. Ama sonra beni aldattı :)
Adam o kadar profosyonel bir şekilde bakıyormuş ki millete anlamamisim bile.

Eminim ben karşıdan gelen o muhteşem dekolteli kadını farkedene kadar yanimdaki dangalak kadını 3 kere gözleriyle tavaf etmiştir.
Saniyelik bakmalar normaldir, olağandır.
Hic bakmayan bir insan olamaz, öylesine bakar, dikkatini çeker bakar, gerçekten güzel olduğunu düşünür bakar.
Ama bakar ve geçer bu kadar. Biz de bakıyoruz kadın erkek fark etmeden.

Yaşlar kaç 17_ 18 mi? Çevrede hareket eden şeylere bakarsın. Bi saniye diyosun! Gözlerini bagla bari.

birkaç ay önce bir yerde otururken 2 ön masada bir grup vardı. bir tane kız baya ince ve bembeyaz pantolonu ile arz-ı endam ediyordu. sonra ayağa kalktı ve o dar pantolonu düzeltmek için zıpladı.
"gözüme g.t kaçtı" dedim gayrı ihtiyarı. öyle gözüme girenlere bakıyorum sjfklsdlfskş
öyle zıplayınca düzeliyor haa... vay anam vay... :) güzel kızların teknikleri bile farklı :)

Bakin erkeklerin cogu oyledir ben esimde gormedim ama bi kac evli arkadaslarimda bu konuyu konusuyorduk bi tanesi evet bende farkediyorum ama saniyelik bakip kafasini ceviriyor bende hic bisey demiyorum gerek yok demisti bencede erkekler bizim gibi degil akillarindan bisey gecmesede saniyelikte olsa bakiyor o yuzden cok takmayin vede bisey soylemeyin onemli olan size karsi ilgisi
hiç bakmayanı yoktur sanırım. ama ben, görünce yüzünü diğer tarafa yada yere çevireni gördüm. sayıları çok değil ama böylelerinin. bakmıyorlar diyemem ama bakmamaya çalışıyorlar diyelim.

benimki mi? benimki ikisinin arası... :)

Geçen gün plajda beyime tangalı hatun gösterttim. Toto şahaneydi ama. Benim totoyla kıyasladık falan.

Gözüme döt kaçtıyı tuttum ama bu benim niye daha önce aklıma gelmemiş 😂 izninle kullanırım ben bunu.
yakında forumda; ''tangalı g*t*me, bir adam karısıyla uzun uzun baktı'' diye başlık açılacak. ve biz kimden bahsettiklerini bileceğiz... :)

Goz kapagi gerekli zamanlarda kullanilmasi icin yaratilmis. Ara sira yummak faydali bence. 1 kereden fazla bakmak hem yanindaki kisiyi hem de karsi tarafi rahatsiz edebilir. Baktirmak icin soyunanlardan bahsetmiyorum tabi.

Bende güzel adam görünce bakıyorum siz bakmıyor musunuz? Eşimde güzel kadınlara bakabilir bu kafasından geçenin gözlerine yansımasından belli olur diyelim ki sapıkça baktı ciddi kavga çıkarırım hatta o bana baksana saçı güzelmiş eteği güzelmiş diye de bilir bu kadar abartmayın bence eğer sapıkça abaza gibi bakmıyorsa sorun neden. Çok rahatsız oluyorsanız ayrılırsınız en fazla

Bakin erkeklerin cogu oyledir ben esimde gormedim ama bi kac evli arkadaslarimda bu konuyu konusuyorduk bi tanesi evet bende farkediyorum ama saniyelik bakip kafasini ceviriyor bende hic bisey demiyorum gerek yok demisti bencede erkekler bizim gibi degil akillarindan bisey gecmesede saniyelikte olsa bakiyor o yuzden cok takmayin vede bisey soylemeyin onemli olan size karsi ilgisi
Yanındayken bakılmaz saygı gereği çok çok dikkatini çeken birşey değilse. Neticede 7/24 beraber değiller. At gözlüğü de takacak değil. Sonra yine bakar.

Bakma var bakma var, gözlerimizi bağlayamıyoruz, baktığı yerde biri olup kafasını çeviriyorsa sıkıntı yok, ama her kadını dikkatlice süzen bir adamın yanında olmaktan bir kadın olarak ben çok rahatsız olur ve utanırdım. Aynı şey benim başıma gelse, adama bak yanında sevgilisi/karısı hiç utanmıyor diye düşünürdüm.

Back
X