- 23 Ocak 2019
- 116
- 42
- 13
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Zorba değil. Bana sesini bile yükseltmedi şimdiye kadar. Öyle birşey olsa zaten neden uzuleyim öyle bir adam için. Nasıl sevebilirim öyle biriniAyrılmalısın. Bu kadar net.
Bu tip zorbaların nesini bu kadar seviyosunuz bi bilsem
Benimle yaşadıklarının dışında yaşamamış olmasını diliyorum. Bu kadar imkansız mi ya gercekten6 senedir hiçbir cinsel ilişki yasamadigina inanıyor musunuz cidden??
Hiçbirşey yaşamıyor değiliz ki. Gerçekten hak verdiniz yani diyorsunuz ki adam haklı bu yaptıkları çok normalOha ya garipseyeceğine anlamaya çalış çocuğu, kendi değerlerim var olmaz diyorsan da ayrıl. Çünkü şu anki durum onu gerektiriyor.
Şok olup şaşırman hayret etmen komik ve saçma.
Ben ondan ayrılmayı hic ama hiç istemiyorum. Evlenmeyi de düşünüyorduk ama bu öyle bişey ki gerçekten ben onu yıpratmayi üzmeyi de asla istemiyorum. Sanki bunu yasasam bir daha ailemin yüzüne bakamayacakmisim gibi bir psikolojideyim. Oda sizin dediğiniz gibi bencil olduğumu düşünüyor işte böyle davrandığım icindeğerlerin mi duygularınmı
iyi muhesebe yap
olacaklardan sonra böyle bir konuda kimsenin sana empati ve tölerabs ile yaklaşmayacağını untma
yapacakların konusunda sorumluluk alabiliyorsan buyur
karşı taraf seni ilgilendirmez
bencil olmak zorundasın
sana yarın arkasını dönebilir yada sen ona mecbur kalmak istemeyebilirsin
Ben illaki seninle evlenmek istiyorum dese anlarım da... bunub için ısrar etse .. benimle evlenmedin üzüntüden sinir hastası oldum dese onu da anlarım da..Zorba değil. Bana sesini bile yükseltmedi şimdiye kadar. Öyle birşey olsa zaten neden uzuleyim öyle bir adam için. Nasıl sevebilirim öyle birini
Siz 1 senelik bir surecten bahsediyorsunuz ben 6 seneden bahsediyorumBir erkek neden helali olmadigi birine bukadar baski uygular ki.. hayir beraber olunca ne malum kadini ortada bırakmayacağı. Ayrica dinen zaten nikahsız iliski haram . Bilincinde degillermi yoksa inanclarimi zayif insanlarin. Ben esimle 5 ay flort ettim bu surecte öpüşmekdik bile. eşim, allah seni bana yazmadiysa gunahina giremem demisti. Nişanlandık imam nikahi kıydık ,dugunumuze 8 ay vardi, Allah katinda eşim oldun artik diyerek kendini degistirmedi.. 8 ay boyunca el ele gezmek disinda bir samimiyetimiz olmadi. Herseyi dugun günümüze sakladik.. Oda erkek onunda nefsi var. Bu erkeklerin yarini dusunmeden hareket etmesi cok düşüncesizce.. ama sorsan el degmemis kiz isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?