• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim yıllardır yalan söylemiş

havadabulut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
13
0
16
İstanbul
4buçuk yıllık bir sevgilim var. tanıştığımızda üniversite 1. sınıftaydı. daha doğrusu ben öyle biliyordum. çünkü hazırlıktaymış. geçen yaz mezun olduğunu ve yüksek lisansa başladığını söyledi. bir şekilde öğrendim ki daha mezun olmamış. şok oldum. bu yalanı ona karşı güvenimi tamamen sarstı. ayrılmayı düşünüyorum. ne yapmalıyım?

Ayrılmayın hemen .. Konuşun bunu neden söyleme gereğini duyduğunu sorun ... Mutlaka bi sebebi vardır

yaş olarak benden 2 yaş küçüktü zaten. daha geç mezun olacağını düşünürsem onu beklemeyeceğimden korkmuş. önce üstten ders alarak 3 senede bitirmeyi düşünmüş. ama o durumda da ortalamam çok düşük olacaktı dedi. biz beraber yurtdışına gitmeyi düşünüyoduk eğitim için. düşük ortalamayla kabul edilmezdim vs vs dedi.

4,5 yıl boyunca nasıl inandırdı sizi? bunu öğrendiğinizi biliyor mu? ne gibi bir açıklama yaptı?

Sanirim basta bir yalan soyleme gafletinde bulunmus...
Sonra da toparlayamamis, gittigi yere kadar demis...
Bir iliski icin durustluk inanilmaz onemli...
Fakat bilemiyorum durum dedigim gibiyse, cekinip toparlayamamis olabilir...
En azindan bir dinleyin, eger icinize sinen bir sebebi varsa, bir sans verin derim...
Yok sacmaliyor bahane yaratiyorsa, siz bilirsiniz...
Ben kuplere binerdim o ayri ama en azindan dinlemek gerek...

4,5 yıl boyunca nasıl inandırdı sizi? bunu öğrendiğinizi biliyor mu? ne gibi bir açıklama yaptı?

başka şehirde okuyordu. mezun oldum dedi geçen yaz. çift anadalı vardı onun bitmediğini, bir yıl daha süreceğini söyledi. bir yandan da yüksek lisanstan ders alıyorum dedi. yalan söyleyeceği hiç aklıma gelmedi böyle bi durum hakkında. dün tasadüfen öğrendim.

yaş olarak benden 2 yaş küçüktü zaten. daha geç mezun olacağını düşünürsem onu beklemeyeceğimden korkmuş. önce üstten ders alarak 3 senede bitirmeyi düşünmüş. ama o durumda da ortalamam çok düşük olacaktı dedi. biz beraber yurtdışına gitmeyi düşünüyoduk eğitim için. düşük ortalamayla kabul edilmezdim vs vs dedi.

Sizi sevdiği için kaybetmekten korkmuş ..
Bitirmeyin ilişkinizi konuşun onunla ...

Son düzenleme:
gelecek planları yapıyorduk biz. seneye burdaki yüksek lisansı bırakıcam yurtdışında baştan başlarım , beraber gideriz diyordu. ondan bile şüphelenmedim. bana daha önce yaş konusunda da yalan söylemişti. senden küçük olduğumu bilsen benimle olmazdın, seni kaybetmemek için söyledim demişti. şimdi bunda da öyle diyor.

gelecek planları yapıyorduk biz. seneye burdaki yüksek lisansı bırakıcam yurtdışında baştan başlarım , beraber gideriz diyordu. ondan bile şüphelenmedim. bana daha önce yaş konusunda da yalan söylemişti. senden küçük olduğumu bilsen benimle olmazdın, seni kaybetmemek için söyledim demişti. şimdi bunda da öyle diyor.

yani bu ilk yalanı değil,
bu insan sizi kaybetmemek için sürekli yalan söyleyebilecek kapasitede,
bana öyle geldi, belki fazlasını da söylemiştir,
bence birini kaybetmemek için yalana başvurulmamalı...ne olursa olsun..
ve bu çok basit bi yalan..bu kadar küçük birşeyin bile yalanını söylüyorsa belki daha nicelerini saklamış olabilir sizde.
yine de günahını almak istemem
bunlar bi ihtimal...

Kötü niyetle söylenmiş bi yalan değil bence biraz burnu sürttükten sonra sert bi şekilde uyarılıp kucaklanmayı hak ediyor gibi sevgilin :D

İyi ki mezun oldum işe gidiyorum, suan arkadaşlarla öğle yemeğindeyiz fln dememiş :) Cesareti kes :)

başka yalanlarını da yakaladınız mı ? belki masum gibi görünüyor ama sizi kaybetmemek için başka şeyleri de saklıyor olabilir. bu da güveninizi fazlasıyla sarsar

yalanın büyüğü küçüğü olmaz bence affetmeyin.hem tek yalanının bu olduğu ne malum, yada daha sonra başka şeylerde yalan söylemeyeceğinin..

Yalan söylemenin bir hastalık olduğunu düşünüyorum .. ufak yalanlarla başlarlar daha sonra herşey için yalan söylemeye başlarlar. Hatta ileri boyutta kendi yalanlarına kendileri inanır . Yalan söyleyen arkadaştan , dosttan ve eşten uzak durmalı . Ben bunu bilir bunu söylerim ...

4buçuk yıllık bir sevgilim var. tanıştığımızda üniversite 1. sınıftaydı. daha doğrusu ben öyle biliyordum. çünkü hazırlıktaymış. geçen yaz mezun olduğunu ve yüksek lisansa başladığını söyledi. bir şekilde öğrendim ki daha mezun olmamış. şok oldum. bu yalanı ona karşı güvenimi tamamen sarstı. ayrılmayı düşünüyorum. ne yapmalıyım?

Benim bir arkadaşım üniversite mezunu!!! Sevgilisiyle evlendikten 3 yıl sonra tesadüf eseri üniversite terk olduğunu öğrendi.
Boşanmadı ama,affetti mecbur.

Benim bir arkadaşım üniversite mezunu!!! Sevgilisiyle evlendikten 3 yıl sonra tesadüf eseri üniversite terk olduğunu öğrendi.
Boşanmadı ama,affetti mecbur.

:53::53:
Evlendikten 3 yıl sonra mı?
Adamlardaki cesarete bakar mısınız?

4.5 yıllık güllük gülistanlık bir ilişki, her şey yolundaysa tek sorun bu yalansa eğer
hemen ayrılmazdım sanırım.. Pembe yalan çünkü biraz.
Ama başka sorunlar da varsa hiç uzatmazdım..

:53::53:
Evlendikten 3 yıl sonra mı?
Adamlardaki cesarete bakar mısınız?

4.5 yıllık güllük gülistanlık bir ilişki, her şey yolundaysa tek sorun bu yalansa eğer
hemen ayrılmazdım sanırım.. Pembe yalan çünkü biraz.
Ama başka sorunlar da varsa hiç uzatmazdım..

Bende başta şok oldum, ama nerden bilsin ki kız.
Adamın kendi işyeri var, diplomatlar bir işleri yok. Ne zamanki adam işyerini batırdı, kızın ailesi adama işbulmak için kolları sıvadı, o zaman mecbur anlatmış diploması olmadığını.

Bende başta şok oldum, ama nerden bilsin ki kız.
Adamın kendi işyeri var, diplomatlar bir işleri yok. Ne zamanki adam işyerini batırdı, kızın ailesi adama işbulmak için kolları sıvadı, o zaman mecbur anlatmış diploması olmadığını.

Kimseye güven olmuyor:ssz:

Hem yaşını hem okulunu yalan söylemiş. Sebep, seni kaybetmemek. Bu konularda yalan söyleyen insan daha ne konularda sallamıştır bilemezsin. Yalan yalanı doğurur maalesef.

Back
X