- Konu Sahibi pembesalyangoz2
kızlar , sevgilime sinir oluyorum . 4 arkadaşız sevgilim ve ben dahil. hepimiz birbirimizle çok samimiyiz.yani bütün gün hep beraberiz (sevgilimle o kadar az yalnız kalıyoruz ki bu da ayrı bir dert zaten) sorun şu ;grup içerisinde bir kız var hatta 'dostu muyum' diye açtığım konudaki bahsettiğim kız olur kendisi.hep beraberken sevgilim sadece o varmış gibi davranıyor. bir şey anlatırken sadece ona bakarak konuşuyo, onun verdiği cevapları önemsiyo ,bir konu hakkında fikir alacak mesela gidip ona soruyo .veya birşey yapıcaz direk ona danışıyo öyle mi yapalım böyle mi yapalım diye. bi kafeye gitçez mesela hadi sen seç diyo kıza .hayır kız da öyle herşeyi çok iyi bilen çok orjinal fikirleri olan biride değil. en çok benim fikirlerimi öenmsemesi gerekmiyo mu benim sevgilisi. böyle yapmasında kesinlikle art bi niyeti yok kardeşi gibi görüyo o arkadşı ama amacı ne onuda anlamıyorum. sevgilisiyim diye sadece ben varmışım gibi hep bana sorsun etsin demiyorum ama arada bi benmde fikrilerimi alsın .diğer arkadşımla bana yokmuşum gibi davrnıyo. hadş diğer arkadaş pek takmıyo kimseyi ama ben baze cebelleşiyorum benide aralarına alsınlar diye. çok sinir bozucu bi durum .