• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim yokmuşum gibi davranıyor

Kızı bilmem günahını almayım kız normal anlattığına göre ama sevgilin pek normal değil..

Bence sevgilin o kızı fazla önemsiyor..
Nedenini bilemem..
Arkadaş olarak fazla değer veriyor olabilir, ya da başka birşey bilemicem..daha net cevap için sevgilinin bakışlarını ses tonunu bilmem lazım kızla konuşurken..:51:

ama sebep ne olursa olsun hoşuma gitmedi bu durum..

kızdan uzaklaşın yani sürekli birlikte takılmayın..

eğer sevgilin buna karşı çıkacak olursa rahatsızlığını açıkla bence sevgiline.

Son düzenleme:
kızın sevgilime iyliği dokunmuştur çok . buyüzden ona ayrı bi ilgi gösterme olasılığı olabilir mi ? böyle düşünmek istiyoırum :( ama bu durumda bile yinede çok kıskanıyorum ona ayrıcalıklı davranmasını

Üzgünüm böyle şeyler yazmayı istemezdim ama durum böyle :44:
Sen baya eminsin ama sanki gerçeği görmek istemiyor gibisin.
Belki de anlattıklarından böyle anlaşılıyor dicem ama değil, durum gayet açık.
Bir daha toplaştığınızda biraz farklı bak olaya, bi gözlemle bakalım.
Umarım buradaki herkes yanılıyordur, senin sandığın gibidir.

grup halinde takılmayın,sinir bozucu bi durum.sağ gösterip sol vurabilirlerde yada sevgiliniz cidden çok iyi niyetli ve kendisini dışlanmış hissetmesin diye önceliği ona veriyor.ama bu çok düşük bi ihtimal.ilk söylediğim olabilir dikkatli olun

O kız arkadaşın hakkında bir şey diyemem bilmiyorum ama sevgilin hiç normal değil.Bu davranış bence kardeşçe bir şey de değil.Tamam arada arkadaşlarının da fikrini almalı jest yapmalı bunlar normal olması gereken şeyler.Ama sen onun sevgilisiysen önceliği sen olmalısın.Bir şey danışacaksa da sana danışmalı.

Nasıl sabrediyorsun bilmiyorum ama gerçekten peygamber sabrı varmış sende.Benim sevgilim böyle bir şey yapacak direk ilişkimi bitirmiştim.Ki öyle hastalıklı kıskanç birisi de değilimdir.

Erkek arkadaşın bunları yapabiliyorsa seni hem önemsemiyor hem de saygı göstermiyor demektir.Bence artık tavrını koy.

Zaten bence insan sevgilisiyle daha çok başbaşa vakit geçirmelidir.Ben doğru bulmuyorum sürekli grupça takılmayı.Ne derece birbirinizi tanıyabilirsiniz ki o şekilde?Tabi ki arada arkadaşlarla da buluşulur hep beraber ama siz dozunu kaçırmışsınız bence.

kızın sevgilime iyliği dokunmuştur çok . buyüzden ona ayrı bi ilgi gösterme olasılığı olabilir mi ? böyle düşünmek istiyoırum :( ama bu durumda bile yinede çok kıskanıyorum ona ayrıcalıklı davranmasını

Bence olayı görmek istemiyorsun arkadaşım.Erkekler biz gibi değiller kendilerini asla borçlu hissetmezler.İsterse karşısındaki insan ona dünyaları versin yine de bizim kadar vefalı değiller.Bu yüzden bence erkek arkadaşın kendisini borçlu hissettiğinden değil gayet özgür iradesiyle isteyerek böyle davranıyor.

Bak mesela benim sevgilimin de benden önceki yıllarda çok yardımını desteğini gördüğü kız-erkek arkadaşları vardı.Ben hayatına girdikten sonra hepsini uzaklaştırdı hiç birisini görmüyor hem de hiç kendisini onlara karşı borçlu hissetmiyor.Bunları ben istedim diye yapmadı,kendi iradesiyle ilişkimizi sağlıklı bir şekilde yürütmek için yaptı.

Senin sevgilin de ilişkinizin mutlu gitmesini istiyorsa böyle yapmalı.Kıskanman da gayet normal.İşlerin bu şekilde olması bence anormal.

Sevgilinle adamakıllı konuş derim.Öyle kardeşim laflarına da inanma.İnsanlar artık öz kardeşlerine bile neler yapıyor.Kişilerin söylediklerine değil yaptıklarına bak her zaman.

Kızı bilmem günahını almayım kız normal anlattığına göre ama sevgilin pek normal değil..

Bence sevgilin o kızı fazla önemsiyor..
Nedenini bilemem..
Arkadaş olarak fazla değer veriyor olabilir, ya da başka birşey bilemicem..daha net cevap için sevgilinin bakışlarını ses tonunu bilmem lazım kızla konuşurken..:51:

ama sebep ne olursa olsun hoşuma gitmedi bu durum..

kızdan uzaklaşın yani sürekli birlikte takılmayın..

eğer sevgilin buna karşı çıkacak olursa rahatsızlığını açıkla bence sevgiline.

hiç öyle bakışlarında ses tonunda farklı bişey yok . anlattıklarımdan çoğu kişi farklı anlamlar çıkarmış ama gerekten öyle bişey olması okdar imkansız ki

O kız arkadaşın hakkında bir şey diyemem bilmiyorum ama sevgilin hiç normal değil.Bu davranış bence kardeşçe bir şey de değil.Tamam arada arkadaşlarının da fikrini almalı jest yapmalı bunlar normal olması gereken şeyler.Ama sen onun sevgilisiysen önceliği sen olmalısın.Bir şey danışacaksa da sana danışmalı.

Nasıl sabrediyorsun bilmiyorum ama gerçekten peygamber sabrı varmış sende.Benim sevgilim böyle bir şey yapacak direk ilişkimi bitirmiştim.Ki öyle hastalıklı kıskanç birisi de değilimdir.

Erkek arkadaşın bunları yapabiliyorsa seni hem önemsemiyor hem de saygı göstermiyor demektir.Bence artık tavrını koy.

Zaten bence insan sevgilisiyle daha çok başbaşa vakit geçirmelidir.Ben doğru bulmuyorum sürekli grupça takılmayı.Ne derece birbirinizi tanıyabilirsiniz ki o şekilde?Tabi ki arada arkadaşlarla da buluşulur hep beraber ama siz dozunu kaçırmışsınız bence.

evet sabırlıyımdır . ama içine atıp atıp sonradan patlayan sabırlılardanım malesef. seni önemsemiyor demişsiniz . doğrdur banada öyle geliyo . sanki bana o nasılsa cepte havasında davranıyor

Bi'zamanlar yurtta kalıyorum üni 2 falan...
Yan odada 3 kız kalıyo yedikleri içtikleri bir.
2 kızın sevgilisi var.
Adları X,Y,Z olsun. Bi'gün Z sevgilisiyle küçük bi'şeyden tartışıyo X ve Y ise durumu toparlamak yerine aa senin sevgilin şöyle kötü, böyle pis derken alttan girip üstten çıkarak dolduruyolar kızı. Sonra ne mi oldu Z sevgilisinden ayrıldı. Sonra bi'baktık sevgilisi olan diğer oda arkadaşı da ayrıldı ve Z'nin sevgilisiyle başladı:53:
Bunlar da aynı ortamda olurdu hep beraber takılırlardı.
Oluyo yani bu tip şeyler olmaz kardeş gibi deme neticede kardeşi değil.
Ben arkadaşıma çok değer de versem önceliğim o ortamda sevgilimin düşüncesi olur neticede kalbimde o var, o mutlu olursa ben de olucam.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bence biraz pembe gözlüklerin dışına çıkarak fesat düşünceyle de etrafı gözlemlemek lazım:44:

Bu arada siz hangi ara elele göz göze romantik bi'şeyler konuşuyosunuz, sarılıyosunuz vs vs. hep bi'arada olmak ilişkiye büyük zarar. Biz de sınıf arkadaşıydık sevgilimle ortamdan kopmadık ama yeri geldi biz kaçıyoruz dedik başbaşa gittik, yeri geldi sürü halinde dolandık. Dengeyi kurmanız lazım.

Son düzenleme:
Bi'zamanlar yurtta kalıyorum üni 2 falan...
Yan odada 3 kız kalıyo yedikleri içtikleri bir.
2 kızın sevgilisi var.
Adları X,Y,Z olsun. Bi'gün Z sevgilisiyle küçük bi'şeyden tartışıyo X ve Y ise durumu toparlamak yerine aa senin sevgilin şöyle kötü, böyle pis derken alttan girip üstten çıkarak dolduruyolar kızı. Sonra ne mi oldu Z sevgilisinden ayrıldı. Sonra bi'baktık sevgilisi olan diğer oda arkadaşı da ayrıldı ve Z'nin sevgilisiyle başladı:53:
Bunlar da aynı ortamda olurdu hep beraber takılırlardı.
Oluyo yani bu tip şeyler olmaz kardeş gibi deme neticede kardeşi değil.
Ben arkadaşıma çok değer de versem önceliğim o ortamda sevgilimin düşüncesi olur neticede kalbimde o var, o mutlu olursa ben de olucam.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bence biraz pembe gözlüklerin dışına çıkarak fesat düşünceyle de etrafı gözlemlemek lazım:44:

Bu arada siz hangi ara elele göz göze romantik bi'şeyler konuşuyosunuz, sarılıyosunuz vs vs. hep bi'arada olmak ilişkiye büyük zarar. Biz de sınıf arkadaşıydık sevgilimle ortamdan kopmadık ama yeri geldi biz kaçıyoruz dedik başbaşa gittik, yeri geldi sürü halinde dolandık. Dengeyi kurmanız lazım.

bilemiyorum . hiç o şekilde ikisni yanyana getiemiyorum . olmAZ yani.fesat düşünsemde olmaz. el ele gözgöze çok nadir olluyo. genelde malesef grupçayızç sevgilim benle falza zaman geçirmek istemiyo. canı sıkılıyo benleyken biliyorum.bi defasında ağzından kaçırmıştı . ama nekdar az görüşürsek okdar çok özlermişisz birbirmizi ve daha iyi zaman geçirimişisz birlikte. toparlamasıda böyle olmuştu :)

bilemiyorum . hiç o şekilde ikisni yanyana getiemiyorum . olmAZ yani.fesat düşünsemde olmaz. el ele gözgöze çok nadir olluyo. genelde malesef grupçayızç sevgilim benle falza zaman geçirmek istemiyo. canı sıkılıyo benleyken biliyorum.bi defasında ağzından kaçırmıştı . ama nekdar az görüşürsek okdar çok özlermişisz birbirmizi ve daha iyi zaman geçirimişisz birlikte. toparlamasıda böyle olmuştu :)

Ve sen hala birliktesin öyle mi?:44:
İnsan tamam değişiklik ister, arkadaşlarımızla nebiliyim sohbet, muhabbet, piknik vs olsun ister de sevgilisiyle de yalnız kalmak ister.
Bak biz de diyorum ya arkadaş ortamındayız hep benden önce sevgilim diyo bi'şey yapalım başbaşa nebiliyim yemeğe gidelim vs. diyo.
Çünkü biz de ark.ortamında bi'nevi kanka gibiyiz:1:
Bence ilişkinde pürüzler var sen görmek istemiyosun:44:

Ve sen hala birliktesin öyle mi?:44:
İnsan tamam değişiklik ister, arkadaşlarımızla nebiliyim sohbet, muhabbet, piknik vs olsun ister de sevgilisiyle de yalnız kalmak ister.
Bak biz de diyorum ya arkadaş ortamındayız hep benden önce sevgilim diyo bi'şey yapalım başbaşa nebiliyim yemeğe gidelim vs. diyo.
Çünkü biz de ark.ortamında bi'nevi kanka gibiyiz:1:
Bence ilişkinde pürüzler var sen görmek istemiyosun:44:

onunda hadi ikimiz bişeyler yapalım dediği zamanlar oluyo ama eskiden daha sıktı .şimdi genelde hep ben bişeyley yapalım diyorum . pürüzler var evet .ama her ilikşkide olmaz mı pürüzler ??

biraz da sen surat as o zaman :) walla ben onun merkezi olmalıyım, bence buna daha fazla izin verme.

merkezi geçtim umrunda olayım yeter diyorum . ben en baştan ipleri verdim eline. bu çok büyük bi hata oldu. daha ağırdan satsydm kendimi eminim şimdi daha farklı olurdu herşey. daha değerli olurdum gözünde ve o arkadaşa değil bana danışırdı çoğuı şeyini :( daha çok önemserdi beni . kaybetme korksu olurdu . çok yanlış yaptım . aslada düzelmez bu durum şimdi

ya eğer çok bağlanmadıysan terk et canım ya...vhalla çekilmez

benim de başıma gelmişti öyle...

sessiz sedasız umursamadan terk et ...o sana nasıl davranıyorsa sende onu öyle terk et....

merkezi geçtim umrunda olayım yeter diyorum . ben en baştan ipleri verdim eline. bu çok büyük bi hata oldu. daha ağırdan satsydm kendimi eminim şimdi daha farklı olurdu herşey. daha değerli olurdum gözünde ve o arkadaşa değil bana danışırdı çoğuı şeyini :( daha çok önemserdi beni . kaybetme korksu olurdu . çok yanlış yaptım . aslada düzelmez bu durum şimdi

Bak herşeyinde farkına varmışsın ama geç kalmış gibisin.
Şimdi sen ondan bir parça ilgi alaka görebilmek için uğraş dur demeyeceğim, uğraşma da zaten artık, çünkü seni gerçekten seviyorsa dediğin gibi kaybetme korkusu olurdu.
Adamın umrunda değilsen seninde o umrunda olmasın, ilgiyi sen kazanmak için uğraşmayacaksın, o seviyorsa gösterecek ilgisini.

Canım arkadaşım her ilişkide pürüzler olur elbette ama bu pürüzlerin en başlıca nedeni 3. bir şahıssa o ilişkide önemli bir sorun var demektir.

Sen gerçekten fazla iyi niyetlisin.Ama benim içime üzülecekmişsin gibi doğuyor.Foruma genel olarak yazdıklarıma bakarsan kimseye kolay kolay olumsuz şeyler yazmam ilişkileriyle ilgili ama insanlar mutlu olsun diye de yalan yere olumlu,umut verici şeyler de yazmam.

Bence ilişkini gerçekten toparlamak istiyorsan sevgilinle uzun süre baş başa görüş.

Ayrıca diğer bir yorumunda sevgilinin siz başbaşa kalınca sıkıldığını söylemişsin.Buna rağmen nasıl iyimser bakıyorsun?Seninle sıkılırken o kızla aynı ortamda olmaktan sıkılmıyor bu adam.Bak seninle yaşıtız,bir arkadaş tavsiyesi olarak al bu dediklerimi bence acilen olaya müdahale etme zamanın gelmiş de geçiyor...

Siz birbirinizi tam olarak tanıyamamışsınız ki başbaşa olmadığınızdan.Ben de ilişkimin en başlarındayken sıkılırdım sevgilimle,ne yapacağımı bilemezdim ama 2 senedir birbirimizi tanıdık çözdük beraberken arkadaşlarımla olduğundan fazla eğleniyorum artık.Sizin de başbaşa vakit geçirmeniz lazım ki daha iyi tanıyın birbirinizi.Sinemaya gidin,tavla oynayın,tiyatroya gidin,hayvanat bahçesi vs şeyler varsa onları gezin,kültürel yerleri değişik yerleri gezin beraber.

4 kişi gezerek bir ilişki yaşanmaz ki.Hadi onların da sevgilileri olsa eyvallah.Bak diğer arkadaşlar da hemen hemen benim söylediklerimin aynısını söylemişler.Bir düşün bence yazdıklarımızı.

Back
X