• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim yokmuşum gibi davranıyor

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
kızlar , sevgilime sinir oluyorum . 4 arkadaşız sevgilim ve ben dahil. hepimiz birbirimizle çok samimiyiz.yani bütün gün hep beraberiz (sevgilimle o kadar az yalnız kalıyoruz ki bu da ayrı bir dert zaten) sorun şu ;grup içerisinde bir kız var hatta 'dostu muyum' diye açtığım konudaki bahsettiğim kız olur kendisi.hep beraberken sevgilim sadece o varmış gibi davranıyor. bir şey anlatırken sadece ona bakarak konuşuyo, onun verdiği cevapları önemsiyo ,bir konu hakkında fikir alacak mesela gidip ona soruyo .veya birşey yapıcaz direk ona danışıyo öyle mi yapalım böyle mi yapalım diye. bi kafeye gitçez mesela hadi sen seç diyo kıza .hayır kız da öyle herşeyi çok iyi bilen çok orjinal fikirleri olan biride değil. en çok benim fikirlerimi öenmsemesi gerekmiyo mu benim sevgilisi. böyle yapmasında kesinlikle art bi niyeti yok kardeşi gibi görüyo o arkadşı ama amacı ne onuda anlamıyorum. sevgilisiyim diye sadece ben varmışım gibi hep bana sorsun etsin demiyorum ama arada bi benmde fikrilerimi alsın .diğer arkadşımla bana yokmuşum gibi davrnıyo. hadş diğer arkadaş pek takmıyo kimseyi ama ben baze cebelleşiyorum benide aralarına alsınlar diye. çok sinir bozucu bi durum .

bence de sinir bozucu durum. hani arkadaş grupları içinde bir kişi lider gibi olur ya. gerçi bu biraz daha yaşlarımız küçükken olurdu. sanki sizin arkadaş grubunuzda da bu durum var gibi. bu arada arkadaş grubu içindeki tek erkek, senin erkek arkadaşın mı? bana kalırsa erkek arkadaşınla konuş her zaman grup halinde değil de zaman zaman da baş başa bir şeyler yapın. her zaman beraber takılmak zorunda değilsiniz ya?

kızlar , sevgilime sinir oluyorum . 4 arkadaşız sevgilim ve ben dahil. hepimiz birbirimizle çok samimiyiz.yani bütün gün hep beraberiz (sevgilimle o kadar az yalnız kalıyoruz ki bu da ayrı bir dert zaten) sorun şu ;grup içerisinde bir kız var hatta 'dostu muyum' diye açtığım konudaki bahsettiğim kız olur kendisi.hep beraberken sevgilim sadece o varmış gibi davranıyor. bir şey anlatırken sadece ona bakarak konuşuyo, onun verdiği cevapları önemsiyo ,bir konu hakkında fikir alacak mesela gidip ona soruyo .veya birşey yapıcaz direk ona danışıyo öyle mi yapalım böyle mi yapalım diye. bi kafeye gitçez mesela hadi sen seç diyo kıza .hayır kız da öyle herşeyi çok iyi bilen çok orjinal fikirleri olan biride değil. en çok benim fikirlerimi öenmsemesi gerekmiyo mu benim sevgilisi. böyle yapmasında kesinlikle art bi niyeti yok kardeşi gibi görüyo o arkadşı ama amacı ne onuda anlamıyorum. sevgilisiyim diye sadece ben varmışım gibi hep bana sorsun etsin demiyorum ama arada bi benmde fikrilerimi alsın .diğer arkadşımla bana yokmuşum gibi davrnıyo. hadş diğer arkadaş pek takmıyo kimseyi ama ben baze cebelleşiyorum benide aralarına alsınlar diye. çok sinir bozucu bi durum .

üzgünüm ama bence sende artık hiçbiri yokmuş gibi davranmalısın :/ o ortamda olmaktan pek mutlu değilsin ve sanırım onlar da senin olmandan mutlu değil.. bu kötü birşey değil herkes anlaşmak zorunda diye birşey yok.. erkek arkadaşında belki normalde iyi farklı biridir ve seviyodur da ancak o ortamda olduğunuz sürece o ortamın ahengine uymaya devam edecektir :/ katlanmak zorunda değilsin kimsenin canını nokta kadar bile sıkmasına izin vermemelisin.. yani kısacası bırak gitsin mutlu olacağın biryer bul :)

Ne kadar kardeşi gibi görse de ben kıskançlıktan mı sinir bozukluğumdan mı bilemeyeceğim ama delirirdim..
En nefret ettiğim durumlardan birisidir. Hep o kızla ilgilenip,hep ona fikir danışıyorsa ben bunun altında bir şeyler arardım (ne kadar masumca görülse de)
Bence sevgilinle sakince bu konuyu konuş,biraz baş başa kalın öyle bir fırsat yaratın.. Tabi gruptan da tamamen kopmayın arkadaş çevrenizden.. Ama sevgilinin yaptığı çok yanlış,ilk baş bunu anlaması gerek..

bence de sinir bozucu durum. hani arkadaş grupları içinde bir kişi lider gibi olur ya. gerçi bu biraz daha yaşlarımız küçükken olurdu. sanki sizin arkadaş grubunuzda da bu durum var gibi. bu arada arkadaş grubu içindeki tek erkek, senin erkek arkadaşın mı? bana kalırsa erkek arkadaşınla konuş her zaman grup halinde değil de zaman zaman da baş başa bir şeyler yapın. her zaman beraber takılmak zorunda değilsiniz ya?

aslında lider ruhlu biri değil .yani atik bi kız değil hatta tanımadığı insanlara karşı pısırık bri. ama samimi olduğu ortamlarda tam tersi yani hep kendi dediğinin yapılması ister. sevgilimde sağolsun onu bu davranşlarıyla desteklemiş oluyo. tek erkekte evet benim sevgilim ne yzıkki .

Ne kadar kardeşi gibi görse de ben kıskançlıktan mı sinir bozukluğumdan mı bilemeyeceğim ama delirirdim..
En nefret ettiğim durumlardan birisidir. Hep o kızla ilgilenip,hep ona fikir danışıyorsa ben bunun altında bir şeyler arardım (ne kadar masumca görülse de)
Bence sevgilinle sakince bu konuyu konuş,biraz baş başa kalın öyle bir fırsat yaratın.. Tabi gruptan da tamamen kopmayın arkadaş çevrenizden.. Ama sevgilinin yaptığı çok yanlış,ilk baş bunu anlaması gerek..

bende çok kıskanıyorum ama asla asla art niyet yok .birbirlerini kardeşi gibi gördüğünden çok eminim her ikisininde . kız biraz şımarık sürekli ilginin onun üstünde olmasını istiyo . sevgilim için birsrü iylik yapmıştır. sevgilimde bilmiyorum bunun karşılığı olarak bütün herşeyi ona danışıyo olabilir diye de düşnüyorum . ama bende onun için biçok şey yaptım :(

svgilimle konuşmayı düşünüyorum ama vereceği cevabı az çok tahmin ettiğim için konuşmakta istemiyrum. herzaman ki gibi abartma çok fesat düşünüyosun vb şeyler söyliyecek .

aralarında birşey olmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki?kızı bilemem ama bence erkek arkadaşın o kızdan hoşlanıyor hareketlerinin tek açıklaması bu çünkü

Grup halinde çok takılmayın bence.
Bir de gruptaki tek erkek sevgilinizmiş. Herkesle kardeşçe anlaşsa bile şahsen ben istemezdim öyle şey.
Uzak kalın arkadaş çevrenizden ne var yani.
Mutsuz olcaksanız ne gerek var arkadaş ortamında olmaya.
Varsın olmasın.
Gerçi tek sorun buymuş gibi gözükmüyor..

bende çok kıskanıyorum ama asla asla art niyet yok .birbirlerini kardeşi gibi gördüğünden çok eminim her ikisininde . kız biraz şımarık sürekli ilginin onun üstünde olmasını istiyo . sevgilim için birsrü iylik yapmıştır. sevgilimde bilmiyorum bunun karşılığı olarak bütün herşeyi ona danışıyo olabilir diye de düşnüyorum . ama bende onun için biçok şey yaptım :(

İkisinin kardeş gibi olduklarından bu kadar emin olsaydın bu konuyu açmazdın, üzgünüm :19:

Bir de gruptaki tek erkek sevgilinizmiş. Herkesle kardeşçe anlaşsa bile şahsen ben istemezdim öyle şey.
Varsın olmasın.

kesinlikle sana katılıyorum.. bazı şeyleri kabullenmelisin hoşuna gitmesede şu an..

Varsın olmasın.

sevgili olmadan öncede böyle bi gruptuk ve hep beraberdik yine .svegili olduktan sonrada grupça takılmaya devam ediyoruz . arada bi birlikte başbaşa bişeyler yapıyoruz çok nadir olsada. tek erkek olması gerçekten çok kötü bi durum. nedense herkes tek ona bişeyler anlatma çabası içinde oluyo. sevgilimde o kıza .
bizimki birazda mecburi aynı ortamda bulunmak zorundayız

Ona bakarak konuşuyor,ona anlatıyor,onun fikrini soruyor,o o o...Bence geçmiş olsun arkadasım ...bir de nereden eminsin ki kardeş durumuna bu kadar...Hem yok sayılıyorsun,hem kadron başkasıyla dolu,hem de eminsin???
bir daha düşünsen?...

kendimi biliyorum ben . aklımın ucunun ucundan geçmedi bunları yazarken ve ya düşünürken böyle bir şey .

Sen öyle düşünmemiş olabilirsin ama yazdıklarından o anlaşılıyor..
Hep onun sözünü dinliyor, onun fikrini alıyor, herkesi yok sayıyor vs..
Kıyaslarsak senin yazdığın gibi, ortada normal olmayan şeyler var ne yazık ki.

Ona bakarak konuşuyor,ona anlatıyor,onun fikrini soruyor,o o o...Bence geçmiş olsun arkadasım ...bir de nereden eminsin ki kardeş durumuna bu kadar...Hem yok sayılıyorsun,hem kadron başkasıyla dolu,hem de eminsin???
bir daha düşünsen?...

ya farklı bi gözle baksalar anlarım bişekilde belli olur . ama hiç öyle bişey sezmedim. hem kız arkadaş svgilim için o benim kardeşim diye bahseder hep .

Sen öyle düşünmemiş olabilirsin ama yazdıklarından o anlaşılıyor..
Hep onun sözünü dinliyor, onun fikrini alıyor, herkesi yok sayıyor vs..
Kıyaslarsak senin yazdığın gibi, ortada normal olmayan şeyler var ne yazık ki.

kızın sevgilime iyliği dokunmuştur çok . buyüzden ona ayrı bi ilgi gösterme olasılığı olabilir mi ? böyle düşünmek istiyoırum :( ama bu durumda bile yinede çok kıskanıyorum ona ayrıcalıklı davranmasını

Back
X