Canım bazı şeyleri aklında canlandırması, yakıştırması zor gelir insana, konduramaz biliyorum ama gel sen bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa ondan hayatta beklemem, olmaz öyle şey deme..
Bu durumun çok benzeri yakın arkadaşlarımdan birinin başına geldi,benden sana abla tavsiyesi. Kızı biz çok uyardık gözünü aç artık diye, ama yok mümkün değil dedi başka da birşey demedi. Çoook sonra öğrendi ki hakikaten öyle birşey varmış, dünyası başına yıkıldı ben nasıl anlamam, hakikaten de şimdi anlıyorum öyle olduğunu, o zaman gözümde perde varmış diyordu.
Bence durumun özeti şu gibi geldi, benim yorumum : Sevgililer yalnız kalabilmek için en olmadık zamanlarda bile fırsat kollar ki seninki fırsat kollamayı geçtim, sıkılıyormuş başbaşa. (bi de bu çocukla nasıl ciddi düşüneceksin, ilerisi yok ki, evde canı mı sıkılacak yalnız kalınca seninle, ya da arkadaşlarımızla mı kalalım diyecek!! ) Grupla takılmayı seviyor, orda da sadece o kızla ilgilendiği için sonuç olarak bence seninki o kızla takılmayı seviyor.
Seninle ilişkisini bitirmeyi de göze alamıyor, grupta tatsızlık olur, belki dağılır, belki kızla da görüşemez diye.
Seni cepte tutuyor ama sen yokmuşsun gibi davranıyor, belki de senden ayrılalım demeni bekliyor, erkekler böyle, suçlu durumdayken karşısındaki ayrılsın diye beklerler, anlamasın kimse diye. Belki de ayrılmadığın her gün ona da külfet oluyor.
Sizi tanımayan ve uzaktan bakan biri sizi değil de onları daha yakın görüyorsa olay bitmiştir zaten, kim kalbindekinden daha yakın olabilir ki..
Bence sen bu aşağılayıcı durumdan bir an önce kendini kurtarmaya bak canım, anladığım kadarıyla çok iyi niyetli birisin, çok zarar görürsün

Kendini bu şekilde sıkmana, üzmene hiç hakkın yok, inceldiği yerden kopsun ki kopmuş zaten dışardan göründüğü kadarıyla, aranızda özel bi an, özel bi durum kalmamış
Söylediklerim seni üzdüyse kusura bakma ama iyi niyetli insanların bu durumlarda mağdur olmasına dayanamıyorum, ileride üzüleceğine şimdi biraz üzül, sonra da oh ne iyi olmuş de. Mutlu olmadığın, değer verilmediğin yerde ne işin var ki canım, umarım her şeyin hayırlısı olur senin için..