canım yaa bu dert edilcek bişi değilki...
ben de sevmem oradan uzun bi saç tüy gibi bişeyin gelmesini rahatsız olurum geldiğini hissettiğim anda kulağımın arkasına doğru götürttürürm.erkek arkadaşım da hoşlanmaz çünkü o da bana bikere şunu kulağının arkasına doğru götürsene demişti..ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama bence ayrılıncak bir konu değil...
hehe bunu okuyunca aklıma geldı, ben de ogrencıyken bır sevgılım vardı o da benım o favollerı tutup asagıda baglıyodu cenemın altından, heh bas örtyusu de oldu ortuye de gerek kalmadı bunları kullanabılırsın demıstı Çok üzgünüm çoook hep de tutup baglıyordu benneyaptımki
Fırat’ın bir yakasında yaşayan bir delikanlı ile öbür yakasında yaşayan güzel bir kadın varmış. Birbirlerine aşık olmuşlar.
Delikanlı her gece Fırat’ın sularında yüzerek karşı yakaya geçer sevgilisine ulaşırmış.
Şafak sökmesine yakın delikanlı sevgilisine öpücük kondurup Fırat’ın azgın sularına girip öbür yakaya geçermiş. CADIARZU
Bu gecelerce böyle sürüp gitmiş.
Yine bir gece delikanlı Fırat’ı geçip sevgilisinin yanına gitmiş.
Şafak sökerken delikanlı veda öpücüğünü vermek üzere kadının yanına sokulmuş, kadına dikkatle bakarak;
- senin bir gözün kör müydü! demiş.
Kadın o zaman delikanlıya bakarak; - sen sen ol, sakın ola bugün Fırat’a girme demiş.
Delikanlı kadından ayrılmış, Fırat’a girmiş ve yüzme bilmediğinden boğularak ölmüş. Bizim delikanlı gerçekte yüzme bilmiyormuş, duyduğu aşk yüzünden, onun gücü sayesinde Fırat’ı geçermiş...
Ne zaman ki delikanlı, sevdiğinin kusurlarını görmüş; işte aşkın gücü orada bitmiş...
:teselli:
Fırat’ın bir yakasında yaşayan bir delikanlı ile öbür yakasında yaşayan güzel bir kadın varmış. Birbirlerine aşık olmuşlar.
Delikanlı her gece Fırat’ın sularında yüzerek karşı yakaya geçer sevgilisine ulaşırmış.
Şafak sökmesine yakın delikanlı sevgilisine öpücük kondurup Fırat’ın azgın sularına girip öbür yakaya geçermiş. CADIARZU
Bu gecelerce böyle sürüp gitmiş.
Yine bir gece delikanlı Fırat’ı geçip sevgilisinin yanına gitmiş.
Şafak sökerken delikanlı veda öpücüğünü vermek üzere kadının yanına sokulmuş, kadına dikkatle bakarak;
- senin bir gözün kör müydü! demiş.
Kadın o zaman delikanlıya bakarak; - sen sen ol, sakın ola bugün Fırat’a girme demiş.
Delikanlı kadından ayrılmış, Fırat’a girmiş ve yüzme bilmediğinden boğularak ölmüş. Bizim delikanlı gerçekte yüzme bilmiyormuş, duyduğu aşk yüzünden, onun gücü sayesinde Fırat’ı geçermiş...
Ne zaman ki delikanlı, sevdiğinin kusurlarını görmüş; işte aşkın gücü orada bitmiş...
:teselli:
geçen gün sohpt ederken hani yan saçlar vardır ya favori denio sanırım erkek arkdşım rhatsz olduğunu söyledi şakayla karışık ama o kadar bozuldumki anlatamam resmen ağladım sinirimden üzüntümden..nasıl pat die söyleyebilir çk kötü hissettm kndimi utandımda çok yüzüne ble bakmak istemiorum ayrıldık gbi bişey..O kadar soğudumki birden kesin farketmiştir ztn özür dileyip duruyo barışalım sensiz ypamam dio ama bn bda onun yanında nasıl durabilirimki?Yanağmdan öperken bunu mu düşünüyodu??çok utanıyorum yardım edin lütfeen senağlama:senağlamasenağlama
aşkımm burası böyle uzun yok et gibi böyle bir cümle ama söylemeseydibozuldum ztn kafaya takan biriyim iice sinirlendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?