Sevgilim yüzümdeki tüylerden şikayetçi:(

ya ne varki bunda aşkım burası uzun demiş

gayet normal demekki seni seviyorki bunları görüyor ,görüyor diye sevmiyormuşta aşık değilmişte ne kadar çok hikaye okuyorsunuz ,

filmlerde görüyoruzya karısı saçını boyatıyor yada modelini değiştiriyor adam farketmiyor ne şimdi bu adam görmüyor diye aşıkmı..

senin her kusurunu söyler,seni beğenmediğini söyler,seni rencide eder hakaret eder tamam o zaman aşk sevgi nanay
ama bu kadarcıktan da yani saçma biraz bence
sanırım yaşın çok genç ve oturmamış bir ilişki sizinki

biraz mantıklı ol canım sende ne bu çocukmusun sen ,tamam kırılmış olabilirsin ama seni kıracak kötü bişey dememişki hee başka bişey dediyse bilemem ama bundan insan hemen soğurmu demekki senin aşkın ondanda yalan

Son düzenleme:
ben seni çok iyi anlıyorum benm çene kısmımda var çok utanıyodm erkek arkadasımdan kendimi hep geri çekiyodm görmesin etmesini sarı sarı ztn ama yine belli etmemek için sonra bi gün kız kulesine gitmştkkk güneş tam yüzüme çarpmıstı belli olmştu :1shok: dedi aşkım bunları sakın alma filan yoksa ilerde çok çıkar fln akıl vermeye calısıyo.. çok gülmüştümm . lazer yaptırıırsın ama sarı sarı bunlarda olmaski fln dedi :jeyyar: bendn cok iyi biliyo.. zatne o makinelerde kanser yapyo boşver böyle güzelsn aşkım fln demeye başladı.. hormon tedavisi görüyodm ( çene kısmımdan kurtulmak için) o ilaçlar yan etki yaptı çok kötü oldm bana kızdı neden kendini mahfediyosun ben onları seviyorum diyo benm gözüme batmıyolar bile sen neden rahat olamıyosn vs. demeye basladı ben cok rahatladım öyle deyince kaydirigubbakcemile5
Lazer yaptırcağımı biliyo yaptırmadan önce bulusalım ilk bi özlem gideriym sonra yaptır dedi şutarafagitti

tiksinmiyomusun diyorum yok neden tiksnym diyo ben bile onlardan nefret ediyorum fisfisfis

sanırm bu konuda biraz şanslıyım CADIARZU

bence sende hiç üzülme

Son düzenleme:
boşver takma kafana heee uzun ne oldii rengin soldi deseydin :teytey:
canım işin şakası üzme kendini boşver...
hem onu kötülüğüne dememiştir sevgilin sengözlerimebaksanab

ztn bu tür şeyleri kafama çok taktığım için bu kadar bozuldum farkettrmemek için elimden geleni yparken farketti bnde bozuldum

ztn bu tür şeyleri kafama çok taktığım için bu kadar bozuldum farkettrmemek için elimden geleni yparken farketti bnde bozuldum

canım hiç üzme kendini imkanın varsa lazer epilasyon yaptır çözüm bul arkadaşın belki kelime kurmayı pek beceremiyodur yada bir kızla nasıl konuşacağını bilemiyodur üzme kendini kıldan tüyden şeylerden üzmeyin kendinizidaha yolun başındayken

Bazı insanlar böyle dangıl dungul olabiliyor ama önemli olan niyeti tabi.

Her ilişkinin içinde dışarıya değişik gelen bazı şeyler normalleşebiliyor.
Aranızda olan şakalaşmayı,samimiyeti çok kestiremediğim halde bana art niyetle söylenmiş gibi gelmedi.

Kıl,tüy biter gider.Allah başka dert vermesin tatlım.

bence bir bayanin dikkatli olmasi gerekir boyle konularda. senin hassas olman gerekirdi ben boyle dusunuyorum en azindan...ama ayrilik konusu olacak gibi buyuk bir sey degil zaten...

ayrılabılecek kadar cıddı bır sorun oldugunu sanmıyorum
cogumuzda vardır zaten
eger rahatsız oluyorsa bununda cozumu var tabı kı
kasmıs bıyıkmıs tuymus bızım daha dıkkat etmemız gerekır boyle seylere dıyede dusunuyorum

Bence ayrılma sebebi degil bu..bir arkadasımın da var ama cok siyah ve kalın duruyor cidden itici erkekler tüy kıl sevmez kaıdnda cnaım aldıracaksın elinden gelen bir şeyse yap tabi..senin de ondan isteklerin olacaktır ilerde..ben su an müstakbel eşime sunu giyme, söyle kes sacını ,top sakala olmasın tarzı cok şey söylüyorum alınacak bir şey yok ortada..

canım aslında ayrılma sebebi değil tabi,ama hassas olduğun bir noktayı yakalayıp söylemesi seni utandırmış,değil mi?benimde vardı ben aldırıyorum.benim eşimde önceden çok söylerdiklava:,(eşim tüysüz,şans işte :roflol:)bende çok utandım,bakamadım bir süre yüzüne,ama en ufak bir tüy görsün pat söylüyordu,bende sevmiyordum.oyüzden aldırıyorum.bende hoşnut değildim çünki kötükedihüso

bence cok abartmıssıncanım. bu kadar büyütecek bişey yok.bizim için espri konusudur o.bende alıyorum favorilerimi.kaşımı bıyıgımı aldıgımı faretse eşim aşkım parlamışsın bu akşam diye dalga geciyo benle.siz sevgili oldugunuz için bu kadar dokunmus olabilir sana.inan evlenince veya uzun süreli ilişkiler yasayınca o kaadar doğal oluyoki böyle şeyler. bence çok takma kafana.hem baksana dersini almış gibi gözüküyo.çok üzme istersen onu daha fazla :)

sıkma canını onunda anlık boşluğuna denk gelmiştir hgerhalde..
böyle kıldan tüyden olaylarla bitirmeyin ilişkinizi...
eğer o kadar göze batıyorsa yani aynaya baktığında sende rahatsızlık hissediyorsan aldırıver gitsin o tüyleri..
ucunda ölüm yok ya....

Ayrılıncak bir konu değil bu canım.

Kendimden örnek vereyim; lise dönemlerimde kış ayında biriyle çıkmaya başlamıştım. O zamanlar bende kış aylarında tik oluyordu sürekli burnumu çekiyordum ama bişey yok yani boş boş çekiyodum işte. Çıktığım kişi de beni her sabah okula kadar bırakır öyle işine giderdi. Bir sabah baktım ben yine burnumu çekerken cebinden selpak çıkardı, tatlı tatlı gülümseyerek bana uzattı ben şok oldum. Bişey demedi ama utandım, aldım siler gibi yaptım bir kaç gün sonra da anlattım böle böle tik oldu bende diye.
Ama onun o davranışı beni utandırmıştı, aynı zamanda hoşuma da gitmişti beni düşünmüş yanına peçete almış diye bir de sakız getirmişti yanında o gün. Ben her sabah ona sakız uzatırdım çünkü ben çok severdim sakız çiğnemeyi o benden önce davranmıştı, bir gün önceden herşeyi düşünmüşte gelmiş sabahın köründe :)

Neyse canım yani anlıyacağın o seni düşündüğü için söylemiştir bence, rencide etmek için söylese umurunda olmazdın, aramazdı bile seni, baksana özür de dilemiş kaç defa.Uzatma daha fazla bencee...

uzun zaman önce nişanlımla buluşacaktık bıyıklarım çok çıkmıştı, sir ağdam da bitmiş. makasla fazlasını almıştım. öpüştükten sonra bıyıklarını hissettim dedi çok bozulmuştum ben de mafoldumben keşke makasla almasaydım. kaydirigubbakcemile3 bakalım basenlerimdeki kılları görünce ne yapacak kaydirigubbakcemile3

o kendine baksınklava:

tuy yumagıkötükedihüso

ayrıldık zaten ya benden 2 yaş büyük olmasına rağmen çok düşüncesiz ve olgunluktan uzak davranıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…