- Konu Sahibi yalnizkus_
Zaman akıp gidiyor ne ara 3 yıl olmuştu ben zerre değişim, gelişim kat edemedim. Karakterim, yapım böyle demekki, ne denir ki. İnsanlarla iletişimim de sınırlı bundan ötürü hala yeterince sevemedim sanırım kimseyi.Bu niye iyi hissettirmiyor işte, buna odaklanmanız lazım. 3 yıl olmuş benzer konu açtığınız, hâlâ bir gelişme yok.
Yetişkinlikte romantik bir ilişki olduğunda artık sadece bize ait bir şeyler kalmayabiliyor. Bunun en başında bedenimiz geliyor. İç dünyamızı açıyoruz karşımızdakine, yeri geldiğinde bedenimizi. Çocuk sahibi olduğunuzu düşünün, vücudunuzun içinde bir can taşıyorsunuz. Vücudunuz artık asla sizin olmuyor. Özel bölge dediğimiz yerlerimiz dahi çocuğun doğumu için bir kanal ya da beslenmesini sağlayan bir araç oluveriyor. Bu paylaşımın normal olduğunu ve iyi hissettirmesi gerektiğini, neden iyi hissettirmediğini bir kurcalamalısınız. Böyle mutluysanız o ayrı, temas isteyen insanlarla görüşmeyip kendiniz gibi biriyle mutlu olabilirsiniz.
İnsan flört aşamasında otururken dizleri değer mutlu olur, yürürken ellerinin dışı birbirine sürtünse heyecanlanır. Sevgililikten bahsetmiyorum daha, flört diyorum. Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki mümkün olsa derimin altına sıkıştırırım onu, yapıştırırım kendime, hep orada kalır, mümkün değil maalesef.
Mahrem bolgeme değil ama ellerime zorla dokunuyor ve ısrar ediyor hadi beş dk ne olur diye, bu bile çok rahatsız edici. Aslında eskiden iki aylık bir süreçte direk temas kurulması tanışma süreci sayılırdı hala. Şimdi çok tuhaf buluyor insanlar. Halbuki ele ele tutuşmak bile özel ve zaman isteyen bir eylem bence.Eğer dini açıdan uygun olmadığını düşünüyorsan bunu açık şekilde söyleyip zaman istemen gerekir , eğer dini bir sebep yoksa tabii ki doğal olarak sevdiği kişinin elini tutmak ister. Eğer sen karşındakine güvenemiyorsan görüşmelerini yalnız değil topluluk içinde yapmalısın arkadaş ortamı oluşturup , öyle tanıyabilirsin. Eğer baş başa bir mekana giderseniz ve karşıdakinin hisleri seninkinden yoğunsa art niyet olmadan elini tutmak isteyebilir . adı üstünde sevgili. ama bu daha da mahrem bölgelere giderse tabi bu taciz sayılır ve ayrılmanı tavsiye ederim(sen istemediğin halde zorla dokunursa)
Evet iki aylık bir süreçte yeterince gelişmedi bağımız ve zamana ihtiyacım var. Ama kimse beni anlamıyor. Sanırım tuhaf olan benim.Bu aranızdaki bağın oluşmaması ile ilgili bir durum.
Asla dokunsal bir insan değilim sevmem insanlarla tokalaşmak dahil. Ama eşimle öyle değilimdir sevince sürekli dokunmak, temas etmek, yakın olmak istersin.