Sevgilim

Bence , yaşadığın acılardan ders almalısın ve çabucak uzaklaşmalısın o insan görünümlüden.
Belli ki , güzel vaatlerle kandırılmışınız bekareti falan geçtim ama ölen masum bebeğin için üzüldüm. Lütfen intikam alacağım falan diyerek bu iğrenç adamla daha fazla yüz göz olma.
Sonuç olarak durumun daha kötü olacak , daha fazlasını yaşayacaksın. Gökten zembil inecekte adam huyundan mı vazgeçecek? Vur tekmeyi hayatından defolsun gitsin. Yetmez mi sence de yaşadıkların?

Korunmayı tabiki de biliyorum korunmak istemeyen oydu aptallık diyin evet aptallık. Ama bana ilk başta anlattığı şu an evli olacağımızdı...
Yine de hatalısın evli değilsin ki evleneceğiz diye düşünerek yapınca da hata oluyor. Keşke olmasaymış ama artık önüne bakmalısın, evlenmek istemiyor madem ayrıl gitsin, kendine yeni bir hayat kur, bebek aldırmanın psikolojisi de ağır olur, psikolojik destek almalısın, Allah affetsin inşallah .bundan sonraki hayatını düzene koymaya çalış

Şimdi sen mesela işte bi intikam aldın sevgilisinden ayırdın, tokat attın falan eeeeeee adamın umru bile olmaz. Yanii ya evlenseydin? Evli halinle de aldatacaktı eeee şimdi ayrılmışsın mutlu olmalısın. Daha ne istiyosun? Bekaret senin için önemliyse neden iki söze kandın öyleyse? Tamam bir kere kandın diyelim eeee çocuğu kaçıncı kanışta yaptınız? Bebeğe üzüldüm sadece ikiniz kimsenin umrunda olmaz

öfff

su hayatda bırsey yapmadan once azıcık dusunmek! sadece bıkac dakıka bıle dusunmek bukadar mı zor ?

yanı dusununce para vermıyorsun, zarara ugramıyorsun... tam aksıne lehıne olacak neden dusunmeden yasıyorsunuz?

evlılık bukadar onemlıyse neden acele edıyorsunuz ?sonunu gormedıgınız bırseye neden kalkısıyorsunuz ?neden korunmuyorsunuz? neden bukadar buyuk hataları bıle bıle ! yapıyorsunuz...

aılenız sızı buyuturken ,uzerınıze tıtrerken... sız ılk adımları yenı atmayı ogrendıgınızde ...babanız allahım kızımın karsısına ıyı ınsan cıkar derken... ıclerı sızlarken... senın bunları yasayacagını hayal bıle edemezlerken! bu reva mı sımdı ?

daha bı de napıyorum ben! kendıme yanlıs ınsanla ,yanlıs ılıskı! demek yerıne ...ıntıkam hayallerı kuruyorsun komık komık !

soyle omuzlarından tutup kendıne gel dıye sarsasım var senı.

O seni terkedicek buraya yazıyorum !!
Ve gidip başkasıyla evlenecek !!
Sende yaptıklarınla kalacaksin

Konu sahibinin yazdiklari fazla inandirici gelmedi hatta yazan erkekmis gibi geldi bana yorum yapmicam..

Kaybınıza veryansın etmek için biraz geç değil mi?
Daha da intikam derdindesiniz. Adam size değer veren biri olsa karnınızda taşıdıgınız kendi kanından canından bebeğe saygı gösterirdi.
İnsan kınadığı ile sınanırmış o yüzden daha fazla konuşmicam

zorla tecavüz etmediyse her halde zorla da birlikte olmadınız madem aldatıyor dha neyine devam ediyorsun

Acımasız yorumlara ben de karşıyım, insan aşıkken mantıklı düşünemiyor ne yazık ki ama evlilik lafını ettirmiyorsa o adam evlenmez. 3 sene de geçse 5 sene de geçse evlenmez. Ne olur azıcık sakin olup mantıklı düşünün, bu adamla sadece vakit geçirebilirsiniz gelecek kuramazsınız.

Canım, bence hiç intikam alıcam diye uğraşma anlamaz. Yaşadığın olaylar zor inşallah kendini iyi hissedersin bir an önce. Senin ondan en iyi intikam alma şeklin anca kendi yoluna bakıp toparlanmandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…