- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir buçuk yıldır bir ilişkim var. Ama sevgilim evlilik vs konularından o kadar kaçıyor ki resmen evlenmek istemiyorum ama biz devam edelim der gibi. Bunu nerden anladım diye sorarsanız gelecek planlarında hiç yokum ama beni seviyormuş ayrılmak istemiyormuş. Neyse konuma geleceğim. İki ay önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği aldırmam konusunda o kadar baskı uyguladı ki bana bende yüzüm kızara kızara istemediğim halde kabul ettim. Aradan iki hafta geçti ve beni iki aydır aldattığını öğrendim. Hala nasıl sevgili olabiliyorsun diyorsunuz belki de ama ayrılamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum kaybettiğim bebeğimi geri istiyorum. Benden çaldığı bekaretimi ve bebeğimi geri istiyorum. Ne olur akıl verin bana dayanacak gücüm kalmadı???
Benden çaldığı bekaretimi ve bebeğimi geri istiyorum.
merhaba arkadaşlar
Yaklaşık bir buçuk yıldır bir ilişkim var. Ama sevgilim evlilik vs konularından o kadar kaçıyor ki resmen evlenmek istemiyorum ama biz devam edelim der gibi. Bunu nerden anladım diye sorarsanız gelecek planlarında hiç yokum ama beni seviyormuş ayrılmak istemiyormuş. Neyse konuma geleceğim. İki ay önce hamile olduğumu öğrendim. Bebeği aldırmam konusunda o kadar baskı uyguladı ki bana bende yüzüm kızara kızara istemediğim halde kabul ettim. Aradan iki hafta geçti ve beni iki aydır aldattığını öğrendim. Hala nasıl sevgili olabiliyorsun diyorsunuz belki de ama ayrılamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum kaybettiğim bebeğimi geri istiyorum. Benden çaldığı bekaretimi ve bebeğimi geri istiyorum. Ne olur akıl verin bana dayanacak gücüm kalmadı???
Teşekkür ederim...Neden bu kadar acımasız cevaplar yazıyorsunuz sevgisini kullanmaya çalışmış pislik adam gözü kör aşık olmuştur intikam duygusu zamanla geçecektir aldatan insanla devam etmeyin çocuk aldırıp hayatına devam edip evlenen mutlu olan tanıdıklarım var
Ne olduysa oldu geçti gitti artık bence senin sağlam bi temiz sayfa açma zamanın gelmiş. O adamı öyle bi bırak, öyle bi uzaklaş ki ismini bile duyma artık. Bu kadar şeyden sonra ikinizden bi halt olmaz bence zaten. Aklını başına devşir. Kaç o adamdan. Azcık kendini seviyosan yap bunu.merhaba arkadaşlar
Hepiniz çok haklısınız. Psikolojik destek alıyorum ama unutamıyorum. Doktoruma defalarca yalvardım ama elimde antidepresan la döndüm her seferinde. İntihar etmemden korkup elime dolusuna ilaç koydu.yakında o sizi aldattığı kızla evlenirse şaşırmayın bence...
Ne gücüm kaldı ne hevesim. Yaşadığım şehri terk etmek istiyorum başka da birşey istemiyorum. Amerika'ya gideceğim bir kaç ay sonra. Gün saymaktan başka birşeyle uğraşamıyorum. Tek istediğim uzaklaşmak uzaklaşmak uzaklaşmakNe olduysa oldu geçti gitti artık bence senin sağlam bi temiz sayfa açma zamanın gelmiş. O adamı öyle bi bırak, öyle bi uzaklaş ki ismini bile duyma artık. Bu kadar şeyden sonra ikinizden bi halt olmaz bence zaten. Aklını başına devşir. Kaç o adamdan. Azcık kendini seviyosan yap bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?