Sevgilim

Şurada bir anlaşalım.
Kimse sizden bir şey çalmadı.
Siz seve seve al dediniz.

Çok değerli olsaydı zaten daha çok düşünür önlem alırdınız.

Korunmak gibi ciddi bir kararı bile onun isteğine birakiyorsaniz şimdi aglamayin lütfen hakkınız yok çünkü.

Olanla ölene çare olmuyor derler ...

Ondan intikam almayi beklersen otobüs durağında vapur beklemiş gibi bir şey olursun ..
Daha fazla gururunu ve kadınlık onurunu ezmemelisin. Kendine saygın olmalı ..

" Uzağına açık olmalı yolları "

Offff günaha girmek istemiyorum ama Allah isteyene vermez istemeyene niye verir senin intikam alacağın falan Yok kendini kandırma devam edersen yıllarınıda kaybedeceksin bu beş para etmez adama

Reactions: KV_
Yorum yapmak istemiyordum ama böyle olaylardan dolayı bir can hayattan alınıyor ya en çok ona üzülüyorum.

Yani bu adamdan ayrilmaniz icin daha ne yapmasi gerekiyor cok merak ediyorum, okudukca inanamiyorum.
Ayrilin dunyanin sonu mu ayrilin hayatiniza devam edin.
Karsinizdaki insan evlilik teklifi etmeden niyetini ciddi ciddi belli etmeden lutfen sorumlulugunu alamayacaksaniz korunmasiz iliski gibi seylere kalkismayin ya okurken icim acidi.
Bir psikolog destegi alin, o adami birakin. Kendiniz icin yapin bunu lutfen!

niye bekaretini çalmış ? isteyerek sevişmedin mi.

hamile kalmak yanlışlık olduysa bile aldırmak senin elinde olan bişeydi.

valla kusura bakma ama çaldı etti demekle olmuyo.

İntikam diye bir şey yok bu ilişki konularında. İstenmediğinizi anladığınız anda zor da olsa arkanızı dönüp gideceksiniz. Hiçbir şey olmaz sağlığınız yerinde olsun sizi sevecek birileri elbet karşınıza çıkar. Bekaretimi çaldı derken tecavüze mi uğradınız?

off kimse kimseden bir şey çalmıyor tecavüze mi uğradın? kendi isteğinle birlikte oluyorsun, ilişkiye girecek olgunluğa erişiyorsunuz korunmayı bir türlü öğrenemiyorsunuz.. adam seninle evlenmeyecek belli bir de üzerine aldatıyor, hamile kalıyorsun onun sorumluluğunu da alamıyorsunuz eee daha sen devam et hala da birlikte ol bakarsın bi kere daha hamile kalırsın.
evlilik vaadi diye bir şey yok. son sürat evlilik hazırlığında bile millet vazgeçiyor ölüm oluyor bi zıkkımlar oluyor yani. şu cinselliği yaşamak istedim yaşadım diyin cesurca ya.

Evlilik vaadiyle kandırılma durumlarında patlama var bu nasıl iş gardaş?
Sizden bir şey çalan yok hanımefendi siz kendi isteğinizle yapmışsınız her şeyi. İntikam falan da almayacaksınız sadece istiyorsunuz ki böyle köpek gibi aşık olsun aşkından gebersin vs vs ama o iş yaş ben diyeyim.
Şu konuda tek üzüldüğüm hiçbir sorumluluğu olmayan bir bebeğin hayatına kıymış olmanız.

yakında o sizi aldattığı kızla evlenirse şaşırmayın bence...

Teşekkür ederim...

Ne olduysa oldu geçti gitti artık bence senin sağlam bi temiz sayfa açma zamanın gelmiş. O adamı öyle bi bırak, öyle bi uzaklaş ki ismini bile duyma artık. Bu kadar şeyden sonra ikinizden bi halt olmaz bence zaten. Aklını başına devşir. Kaç o adamdan. Azcık kendini seviyosan yap bunu.

yakında o sizi aldattığı kızla evlenirse şaşırmayın bence...
Hepiniz çok haklısınız. Psikolojik destek alıyorum ama unutamıyorum. Doktoruma defalarca yalvardım ama elimde antidepresan la döndüm her seferinde. İntihar etmemden korkup elime dolusuna ilaç koydu.
Şu konuya açıklık getirmem lazım. Alkollüyken ki saflığımdan aptallığımdan faydalandı bu da hırsızlıktır. İyi kötü bütün yorumlarınıza teşekkür ediyorum. En çokta cevapladığım yorumun sahibine.
ÇÜNKÜ BENDEN AYRILDI. Tek bir soru sormam yetti biliyor musunuz. Bir tanecik bir soru. Sadece buluşalım mı konuşmamız lazım dedim. Cevabı Gerek yok terk ediyorum seni oldu. Kafam o kadar darmaduman ki kendimi anlatabildim mi anlatamadım mı bilmiyorum ama o kızla konuştuğu konusunda haklısınız

Ne gücüm kaldı ne hevesim. Yaşadığım şehri terk etmek istiyorum başka da birşey istemiyorum. Amerika'ya gideceğim bir kaç ay sonra. Gün saymaktan başka birşeyle uğraşamıyorum. Tek istediğim uzaklaşmak uzaklaşmak uzaklaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…