Sevgilim

Şuan gücün yada hevesin yok sanıyor olabilirsin ama var, olacak yani. Mecbursun. Amerikaya gitmeyi de bekleme bence ondan önce değiştir bişeyleri

Kusura bakmayın biraz ağır olucak belki ama bu kadar yüzsüz olmayın.
Sizin yanınızda yürüyebilecek bir adam değilmiş ki kendi yediği haltın vebaline size yüklemiş ve sizde paşa paşa kabul etmişsiniz.
Siz kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmussunuz. Herkez hata yapar ama bu hatayı kiminle yapıyoum diye bakar beraketinizi kaybetmeyi göze aldıysanız üstüne bebek olmuş birde öyle bir hata yaptıysanız sorgulamanız gerekirdi ama bu sorgulamayı ilk cinsel ilişkinizden sonra yapmalıydınız hata 1 kez olur.
Siz hala yok intikam yok bilmem ne giden bebeğinizi geri getiremezsiniz bekaretinizi de olan size birde bebeğinize oldu bunu kabullenin.
İlişkinizi bağınızıda koparıp atın kendinize yeni bir yol çizin bu kadar basit.
Ama yok ben ayrılamıyorum diyosanda çekiceksin arkadaş hem kullanılmayı hem aldatılmayı 3-5 sene sonra da çat diye başkasıyla evlenir sende resimlerine bakarsın.

canım benim kendinizi bu kadar yıprattığınıza değecek biri değil o kişi..
buradan çıkan tek sonuç bu. evet anlattınız çok güzel.. yaşadıklarınıza değecek biri olsaydı zaten şu an şu halde olmazdınız...
ayrıca diğer mevzuyu da (özel olan konu) içinizde çok fazla büyütmeyin diyorum ben çünkü geçti gitti bittiiiii..
sizin ağlamanız, kendinizi heder etmeniz, hiçbir şeyi geri getirmeyecek..
ve bu tarz hikayelerin sonu genelde aynı olur... sizi aldattığı, uğruna terk ettiği kadınla evlenir.. siz yeniden yıkılırsınız falan.. böyle buz gibi anlatıyorum ama hayat bu bir gün iyiyse bir gün kötü olur ve sonuçta geçer gider...anlatabildim mi?
elbette unutacaksınız kimler ne acıları unutuyor...
siz de bir süre sonra sizi çok çok sevecek değer verecek bir adamla tanışır yolunuza bakarsınız umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…